patrickstar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 steadycam şöyle bir şey var deneyip indirmedim ama deneyen varsa haber etsin, çok faydalı olabilir video çekmeyi sevenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 SteadyCam Pro'yu oldukça başarılı buldum, satın alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Ulan bütün gün bunu aradım ben hemen deniyorum aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Denedim, güzel olmadı bende. Sesli çekince hele hiç izlenmiyor, sessiz de tanıtım videosundaki kadar iyi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 abi bu adamlar sadece görüntüyü işlemiyormu ses ne alaka anlamadım, he bu arada jb yapacam para dayanmıo lan artık zıvanadan çıktım sdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Ben de çok cimriyim lan, ama hak ettiğini gördüm mü de basıyorum 7-8 doları. NOVA'ya bi dünya para verdik daha bitirmedim lan. Telefonu alan eş dost oynadı sırf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 high noon a sardirdim arkadasin kapisalim kapisalim harasslari yuzunden, guzel oyunmus ama fazla interaktif. 2 takilip kapatayim kafasindan ziyade giris de takilayim kafasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 pilin uzun ömürlü olması için 3g yi kullanmadığımız zamanlarda kapatıp kullanmaya çalıştığımızda açan bir app veya benzeri app varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Photosynth diye bir panaroma app'i var, mutlaka deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Wolas said: pilin uzun ömürlü olması için 3g yi kullanmadığımız zamanlarda kapatıp kullanmaya çalıştığımızda açan bir app veya benzeri app varmı? boyle bisey ios limitasyonlari yuzunden mumkun degil, jailbreak li cihazda yapabilecek bi uygulama kesin vardir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 hell gore. oynamayan varsa mutlak ındırsın super zevklib ir platform oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 KHaRoN said: Wolas said: pilin uzun ömürlü olması için 3g yi kullanmadığımız zamanlarda kapatıp kullanmaya çalıştığımızda açan bir app veya benzeri app varmı? boyle bisey ios limitasyonlari yuzunden mumkun degil, jailbreak li cihazda yapabilecek bi uygulama kesin vardir ama. jailbreakli cihazda bi app var, belirlediğin sürede mesela 15 dk da bir 3gyi falan açıyor, mailleri falan push ediyor, sonra kapatıyor ama adını hatırlamıyorum maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Tunein kesin indirin süper bir appppppp Dünyanın her yerinden radyoları sorunsuz dinleyebiliyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Tunein'i satın bile aldım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 satın almadan da bütün radyoları dinleyebiliyosun. kayıt özelliği filan geliyor sanıyorum pro paketle di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Çektiğimiz fotografları upload eder linkle paylaşırız hani. Var mı o şekil bir program? Fotoyu çekip direk app den upload edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 ipad icin notes plus bya guzel bi program. butun defterlerimi attim artik =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 tiny wings eglenceli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Abi mmo geldi order&chaos online. Wow clone! Gamelofttan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 SpiderS_DangeR said: xwhiplashx said: Çektiğimiz fotografları upload eder linkle paylaşırız hani. Var mı o şekil bir program? Fotoyu çekip direk app den upload edeceğim. dropbox kullanararak direk public klasörüne kaydedersen (dropbox içindeki) olur http://db.tt/8VSLcTS kullanın kullandırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Uhu sevdim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 iswifter aciklama yapasim yok. Flash olan her seyi sesiyle ve kaliteli goruntusuyle yapip edebiliyosunuz. Appstore ve jb her ikisinde mevcut. Yildiz.tv de denemesini yaptim. Hatta oturup behzat c yi izledim. Saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 xwhiplashx said: iswifter aciklama yapasim yok. Flash olan her seyi sesiyle ve kaliteli goruntusuyle yapip edebiliyosunuz. Appstore ve jb her ikisinde mevcut. Yildiz.tv de denemesini yaptim. Hatta oturup behzat c yi izledim. Saygilar. respect yine de native safari gbi calismiyor, ama zor durumlarda hayat kurtarici olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 viber söylendi mi? anırarak tavsiye ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar