toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Sifre koymuyor musunuz telefona? Kaybettiginizde telefonun yerini belirlemek kotu bisey degil bence. Ayrıca daha da onemlisi telefon uzerindeki tum veriyi ucurabiliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Nerden giriliyor net üzerinden bu bulma veya ses çıkarttırma fonksiyonlarına falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 PC'ye iCloud yukluyosun. Ya da diger iOS cihazından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 @ahmedinejad uygulamayi yuklemekle alakasi yok. uygulama bulmaya yariyor. takip etme ise icloud ayarlarindan. icloud.com'a girip takip edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ha yani telefonda yüklü olmasına gerek yok trelefonu bulmak için. anladım iyiymiş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 gerek var. uygulama yoksa takip yok, uygulama varsa takip var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bende uygulama yok, hic yuklemedim. selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 selam ben de yuklemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ben de yüklemedim saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 uygulama degilmis o ayarlardan acılıyomus. ben yanlıs biliyomusum. uygulama olan diger ios cihazlardan farklı bir ios cihazı bulmak icinmis. sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 12 days programi var christmas nedeniyle yapmislar .her gun bir app,album fln bedava dagitiyorlar. Bugun basladi... Maroon 5 albumu veriyorlar ilk gun (yani bana o cikti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 herkese aynı sanırım. album mu var, 1-2 tane track mi? indirmedim ben daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Ya iste single gibi bisey . 1 video - 2 parca var bklim yrn ne verceer bugun vAsat ti biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 2 track sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 her yil vasat oluyor, bu sene indirmedim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Nerden alioz beles hedeleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 12 gün hediye mi ne onu dl et trackler ücretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Tamam burdaki shop'ta yokmus :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 sync.me iphone 5te profil fotolarini neden vasat gosteriyor? bende mi boyle yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Cinemagram. Super bir program ya .Cok orj.seyler yapabiliyorsun.Varmi beyler uye ekleyin beni de varsa.... Halit akinci diye ararirsani bulursunuz. Halit yzsanizda en ustte cikar ekleyin,followlasalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Bugünkü score iyi bir oyun. Para verip aldiydim zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 O zaten daha once beles olmustu ya. Ben de 1$ verip almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Masticore said: Cinemagram. Super bir program ya .Cok orj.seyler yapabiliyorsun.Varmi beyler uye ekleyin beni de varsa.... Halit akinci diye ararirsani bulursunuz. Halit yzsanizda en ustte cikar ekleyin,followlasalim. Ya ben o kadar yazdim bi geri sayfada dikkat cekmedi. Bak orda bi app daha anlattim onu da incrle hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 xwhiplashx said: Masticore said: Cinemagram. Super bir program ya .Cok orj.seyler yapabiliyorsun.Varmi beyler uye ekleyin beni de varsa.... Halit akinci diye ararirsani bulursunuz. Halit yzsanizda en ustte cikar ekleyin,followlasalim. Ya ben o kadar yazdim bi geri sayfada dikkat cekmedi. Bak orda bi app daha anlattim onu da incrle hocam. ben zaten senin yazından buldum ki lol . Ekleşelim diyorum ben, olanlarla ikisinide cektim hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 lan! versiyonu 6.1 e yükselttim herşey silindi hadi onu geçtim, clash of clans oyunu baştan başladı o kadar kasmıştım nası geri getirebilirim onları game center'da hiç oynamamış gözüküyorum oyunu 50bin tane achivment vs yapmıştım oysa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar