cabiria Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 youtube 1 saat önce capture uygulamasını çıkardı. upload için, baya iyi gözüküyor https://itunes.apple.com/app/youtube-capture/id576941441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Araçlarda gösterge her zaman ister istemez hatalıdır. Bu bazen az bazen çok olur ama GPS kullanımında hele de otomatik araç ve CruiseControl varsa hata payı 0 olabilir. Ortyalama hız uygulaması yapılıyor şu an ankara sivrihisar arasında ve GPSle 112 ayarlıyıp CruiseControle bağladınmı ortalama hızın tam 112 çıkıyor eğer yolda fren yapmazsan :P Ama benzer şekilde göstergedeki 112ye CruiseControl bağlarsan bu genelde 107 falan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abi peki bu nasıl mümkün olabiliyor yani direk aletin içindeyken nası hatalı gösterim yapabilir ki ibre, mekanik birşey sonuçta sdf bir de %10 dediğin az buz bir oran değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 the walkind dead free oldu. kacirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 the walking dead e ek olarak kingdom rush da bedava oldu. kacirmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Air Display Bedava olsun gunun birinde yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 takip edin herşey ya free ya da sale. tweetbot 0.99 oldu mesela kesinlikle öneririm twitterın twitter uygulamasından çok daha iyi. fieldrunners 2 de bedava oldu iphone için o da çok iyi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 beyler beleş EBOOK nerden indireiblirim the hobbit ve LOTR u indireyim dedim hobbiti WATTPAD den çektim sadece 10 chapteır var kaldım geri kalan 9 chapterı yok bilio musunuz şöle ucuza veya beleşe ebook indireceğim yer. apple store da the hobbit 7.5 pound çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 beleşe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Forumlarda falan korsan pesinde koşacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 dnrdan kitapları aliim ben delikanlı gibi o zaman. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 yok normal torrent olarak indir at ordan ben game of thrones bide 105chapter manga attım o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 oha pm olcakti bu hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ya çok noobum o yuzden soruyorum buldum şimdi ebook iphone un EPUB formatında itunes ile attım sync ettim attı. iphoneumda ne ile açiorum nerden açiom itunes a giriorum alakasız şarkılar müzikler vs çıkıyor yok yani kitap mitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 İbook indircen bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Darkhorse açıyordu en son haziran gibi yaptım onu ben ipad iş yerinde kaldı emin olamadım tam yarın gidebilirsem bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hah okdir harikasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 iBooks görüp gördüğüm en iyi okuma programı ya. Altını çizdiğin yerleri tek tusla paylasabilmen falan süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 https://itunes.apple.com/tr/app/game-your-video/id496232649?mt=8 said: Gameurvideo hazir Free iken alinmasi gerekli video edit programi. Twixtor ozellikler tasiyan Youtube destekleyen muazzam app. Hizlandirma, yavas cekim, bulaniklik vs ne yaparsan yap. 10'a yakin secenek sunuyor program ve daha sonradan paylasabiliyorsun vs. Su anda Free ve alin, dursun. http://www.youtube.com/watch?v=YqySs1aymhs trailer da bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Cinemagram said: https://itunes.apple.com/tr/app/cinemagram/id487225881?mt=8 Instagram'in videolu yani Gif hali. Instagram'la senkronize edemiyoruz. Facebook ve Twitter'la senkronize edilebiliyor. Bir cok efekte sahip bir app. Insanlarla vs paylasim noktasi ayi instagram gibi pek bir sey anlatmaya gerek yok. Gif sevenler icin tavsiye edilir. Bu arada sadece iOS'larda yok Android icinde app'si mevcut. Soyle Re vereyim. http://www.youtube.com/watch?v=e-612a5Ah64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mortis said: hah okdir harikasın stanza + adobe convertor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Bu arada fifa batman gta bi kaç oyun daha 1.79tl olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 findmyiphone gerekli birşey mi ? Yani telefonum çalındı,kaybolduysa bununlamı bulcam ^^ Sacma geliyor bana. Eğer telefonun cekmedigi bir yerdeyse zaten bulamam. Birde pil yiyordur heralde bu... birde hoodcast diye bir prog var. kharon'un arkadaşımı ne yapmıştı.O niye tutmadı, cok şaşırdım yaw... cok az entry var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 laf olsun diye yapilmis bi app bence. icloud uzerinden kullaniliyor falan. deaktif ettim hatta ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 İcloud olmadan da kullanılıyor artık. Telefonun olduğu odaya kadar gösteriyor. Ses çıkartılıyor telefona. Gerekirse kitliyor hatta aleti sanırım. Hoş ben çalacak olsam ilk bu uygulamayı kaldırırım. Bunun uygulama değil telefonun kendinden özellik olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar