Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elemetal shaman dps yardim ...


kidskiller

Öne çıkan mesajlar

merhabalar

oyunu yaklasık 3 aydır oynuyorum.guilddimden gelen teklif üzerine elemental shaman olarak lvl 80 den sonra gear toplamaya basladım su an son halim.

http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Blade&cn=Kidskiller

budur.

Bu gear ile 5k dps yi bir kez gördüm oda lvl düşük elite bir yaratıktan.boss dummy de ise 4.5 k. Guilden gelen yardimla buralara geldim.Ama halen dps düşük buluyolarki buda hatanın bende olduğu sonucunu çikartiyolar.1 haftadır kendıme ornek alabilicegim bir shaman bulamadım.bulduklarım ya pvp yada raid düzeni için kendilerine göre telent dagılımı yapmıştır.Sürekli örnek gösterilen dps loglar örn.

http://www.worldoflogs.com/reports/glsprdshlwc4k6wt/sum/damageDone/?s=12670&e=12898

10 k dps yapmiş icc 25 menden ben toc 10 da maalesef 4k yı geçemiyorum.

tabiki adamın gear benden daha iyidir. armoryden ne kadar takip etsemde pvp gear üzerinde ve online göremiyorum.

çok araştırma yaptim add onlar dediler kullanmadim degiştirdim.Belki ranklar düşüktür dual talent varsa diger specte isen otomatik değişmemiştir oda degil ,rotasyon yanliştir.aldigin buffda kullandigin gelen buffa göre skil atma falan derken oldugum yerde sayiyorum.

belki boşuna yaziyorumdur bu kadar şeyi biri çikar cok normal bunlar falan der.Ama yerinde saymamı kımse kabullenmiyor tabiki. forumda cok bakındım güncel bir şeyler varmi diye ama en güncelinde bile shaman 6k dps yapiyorum az diyo o agliyosa benim karakteri silmem lazim sanirim.

yardimlariniz ve önerileriniz olursa lütfen yazarsaniz sevinirim.
şimdiden teşşekkür ederim.

(rotasyonum flame shock- lava burst- chain - lightning +trinket + elemental mastery)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kere hitin fazla 288'e düşür onu, sonracıma 15stam veren tüm gemlerinin yerine 23 sp tak, set bonusu almandan daha iyi olacağını göreceksin.

Cycle'ın fireshock lavaburst lb cl ... diye gitsin, başka shock kullanma aralarda sadece fireshock yenile, bir de clyi ve lavaburstü %40 mana düşüren buff açıkken atmaya özen göster çünkü bonus sp alıyorsun o buff açıkken attığın spelllere. En kötü 6k falan yapabiliyor olman lazım 25mlerde.

Elem shaman cycle'ı çok çok kolay bir class ama çoğu insan frost shock eklemek, clyi buffsız atmak gibi işler yapabiliyor. Ben 60 hit 230 haste 2.1k sp elem shamanımla 4k dps yapıyorum 25m koralona, ona göre kıyasla yapman gereken dpsi :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Miraul said:

son festerda 10500 falan yaptim. dps yapmak istiosan raidinde demo lock olucak . yoksa unut 10k lari 7-8k da gezersin


Şu da baya doğru, 10m raid grubumuzda demo lock var 7.7k yapıyorum shadow priestle saurfang ve festergutta :P


Yok o elem shaman attığı totemden dolayı baya dpsi düşüyor demo lockla stacklenmediği için sp onlarda dps yapan totem koyuyor ve yükseliyor dpsleri hatta forumlarda baya ağlıyordular bu durumdan haklı olarak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...