Razu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ZAAAAAAAA demeye geldim şimdide gidiyorum ehüe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 hatta sunu dedi dingo; besiktas macinda penaltimizi vermedi 3-0 yenildik. lol ulen 3 yemissin tek penaltidan bahsediyorsun. ya utanc verici bu adamlar , gelismez futbol bunlarla, bu seyirciyle, bu yorumcularla, bu gazetelerle vs.. anca bu olur iste iki takim avrupadan elenir , oncesinde ortak final yapiyorlardi, anlik eleman uyutma sanati ve buna kanan seyirci toplulugu. bir nane olmaz takimlarimizdan ve futbolumuzdan. kendi adima en azindan FB den 20 sene icersinde avrupada bir sey beklemiyorum, zaten 100 senedir bir sey olmamis normal bir ongoru, gs den baska da avrupada basari gelmez herhalde onlarda aldilar bir tane tamamdir zaten. koyumuzde bursayla sivasla oynariz falan filan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Baggio said: Ofsayttan kesilen hatırlayamadım da, hatırlattığın iyi oldu, Güiza karşı karşıya kalacakken indirilmesine sadece sarı kart verdi. "Bariz gol şansı değildi" denecek hiçbir etken yoktu ortada, bildiğin karşı karşıyaydı ve etrafta başka defans yoktu. Pozisyona girecek olan Güiza diye mi kırmızı vermedi acaba? :p Subzero haklısın evet, daha maç başlamadan hakem hakkında ağlayan sizler varken bize laf düşmez ama, söylemiş bulunduk işte. Affına sığınırım. cok guldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Baggio forumda modsun diye çok ezmek istemem ama , sen gerçekten futbolu bilmiyorsun hocam.. Guiza'nın pozisyonunda bırak kırmızı filan , faul bile yok... Alex'in pozisyonu 10 kere olsa 10 kere kırmızı kart... Cristian'ın hareketi kırmızı kart.. biraz öğrenelim bu işleri , bilmiyosak dinleyelim de bişeyler kapalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Denizin pozisyon ofsayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 suBzer0 said: Baggio forumda modsun diye çok ezmek istemem ama , sen gerçekten futbolu bilmiyorsun hocam.. Guiza'nın pozisyonunda bırak kırmızı filan , faul bile yok... Alex'in pozisyonu 10 kere olsa 10 kere kırmızı kart... Cristian'ın hareketi kırmızı kart.. biraz öğrenelim bu işleri , bilmiyosak dinleyelim de bişeyler kapalım... Peki canım :) Allah razı olsun ayrıca. Faul bile değil demen yeterince komik, onun için onu tartışacak değilim bile. Fakat hadi faul değil diyelim, ama hakem bunda faule hükmetmiş ki frikik + sarı kart vermiş. Faul olduğunu düşünüyorsa orada kırmızı vermesi gerekmiyor mu? Dediğim gibi ama, belki Güiza diye "bariz gol şansı olmadığına" karar vermiştir, haksız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 guizanin o topa yetisme ihtimali bile bulunmuyordu bence o yuzden sari olmus olabilir. yani onune almis falan degildi sadece faul bile oldugu tartisilir bir seyden sonra gol pozisyonu demek topun kac metre/sn hizla gittigini bilmek gerekiyor. top almis gitmis zaten kim yetisirki o topa da kirmizi olsun hakki. bariz gol sansi degildi sahsi kanaatime gore. ofsayt karari %100 dogru bence ve muhtesem bir karar tebrik hakeme. alexin pozisyon hayvani zaten dizini kiriyordu cocugun kirmizi dogru. bilemiyorumda hekam bence superdi. fenerliyim tekrar edeyim istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 fener'in haline o kadar üzülüyorum ki ZAAA demek bile gelmiyor içimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Alex'in pozisyonda kırmızı kart bana göre. sarıda verilebilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Baggio 8 senedir şu forumda hala futbolu öğrenemedi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 futbol böyle ayakla topun tepiklendiği oyun değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 bide maç özeti var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ne anliyorsunuz futboldan 22 adam bir topun pesinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Bu arada konu yanlış anlaşılmasın, Nihat Özdemir ve benzeri cibiliyetsiz adamların kendi suçlarını örtmek için hakeme abanmasına hak veriyor değilim. Adam şu maçtan sonra çıkıp "5 ay önce penaltımız verilmedi diye 3-0 yenildik" diyor yani, daha hangi sözüne inanabiliriz ki :p Maçı sırf hakem yüzünden kaybettik de demiyorum; denyo adamlarımız, Herr Daum ve oyuncu ıslıklama çirkinliğini yapan seyircimizin de katkısı büyüktü. Ama berabere bitebilecek ve hatta dönebilecek bir maçı tekrardan kaybetmemizde hakeme de büyükçe bir pay ayırıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Öncelikle ilk yorumum: keh keh keh keh :) İkinci yorumum: Lan bunlar yenildi şimdi biz dwe yenilmeyelim de alışkanlık gibi Maç konusundaki görüşlerim: FB eksikti de İBB de gayet eksikti adamlar forvetsiz çıkmış maça, 2-1 yenmişler, helal valla. Zaten Avcı bu işi biliyo. Büyük takımlara karşı canavar gibi oynuyo. Maçı izlemedim, özetlere bakarsak Alex'in atılması sonuna kadar doğru, Deniz'in golünde ofsayt çok ince ama var. Buralarda hakem doğru demiş. Güiza'da direkt bariz şansı yok gibi geldi bana arada uçurum mesafesi var. Ama yorum meselesi. Bunun dışında Cristianın pozisyonunu kaçırdım galiba ona yorum yapamayacam. Güzel oluyor FB', resmen moral düzeltip eğlendiriyor kaç haftadır ne kadar teşekkür etsek azdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 hakem konusunu açıklığa kavuşturalım cavanagh said: Arkasokak said: Emre'nin aşırı tahrik edildiğini, daha ilk dakikada top yerine direkt kendisine vurulduğunu gördük. yeter artık bu futbolcu terörü. adamı sinirlendirip üzerine oynayan varoş zihniyet, yeter. Arkasokak said: hakem bu pozisyonlara faul çaldı ya da kart verdi mi? vermediyse bize söz söylemek düşmez. hakemin taktiri neyse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 alexin pozisyonunda anca sarı verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Estel_Anorien said: bide maç özeti var mı? youtubeda yok ama ligtv seysinde olabilr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Bana göre pozisyon ofsayt Alex'in pozisyon da kırmızı yani doğru (kırılsaydı kimse itiraz etmezdi sanırım) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Khelben said: hakem konusunu açıklığa kavuşturalım cavanagh said: Arkasokak said: Emre'nin aşırı tahrik edildiğini, daha ilk dakikada top yerine direkt kendisine vurulduğunu gördük. yeter artık bu futbolcu terörü. adamı sinirlendirip üzerine oynayan varoş zihniyet, yeter. Arkasokak said: hakem bu pozisyonlara faul çaldı ya da kart verdi mi? vermediyse bize söz söylemek düşmez. hakemin taktiri neyse o. Arkaksokak'ın görüşlerini milat kabul ediyorsak banını açalım istersen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Ya aslına bakarsaan kendi kendimize diyoruz ki , Ben Beşiktaşlıyım , ben fenerliyim , ben gs liyim filan.. sonra bu ne sebepten dolayı , bize ne faydası olacağını bilmediğimiz şeyler için burda birbirimizle tartışıyoruz , dışarda kavga ediyoruz , maçlarda küfürler ediyoruz filan... böyle düşününce size de çok saçma gelmiyor mu? ben neye göre Beşiktaşlıyım ve Gs li bir adama niye küfür ediyorum , laf söylüyorum , onunla tartışıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 onu yapan sensin. ben kimseye küfretmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Ah biraz da anlayabilsek orda neden " BEN" öznesini kullandığımı.. ah ah.. bu işi yapan bir özneye ihtiyacımız vardı ve kendimi kullanarak kimseyi zan altında bırakmak istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 alexin golu de cok artistikmis yahu ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 http://www.vidivodo.com/116146/cuneyt-arkin-doverim-uleyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar