Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi browser IE8'dir

Bone

Öne çıkan mesajlar

firefox un bazen kapanırken kitlenip hala çalışması dışında ie8 kötü bir browser. çook eskiden opera kullanmıştım o da bayağı iyiydi. google chrome u hiç denemedim, açıkçası denemekte istemiyorum google desktop saçmalığından sonra.

ie8 kokoreç ise firefox şaraplı ördektir her ikiside karın doyurur ama birini yiyen diğerini yiyemez
Sosyal ağlarda paylaş

Adamlar grafik koymusta, IE8 in spesifik ozellikleri icin koymuslar. InPrivate browsingmis bilmemne.

Chrome kullaniyorum gayet mutluyum. Biraz once de wireshark acip denedim proxy uzerinden, socks uzerinden ve direct connectionla, girdigim hic bir siteyi 10-15 site denedim, benim request ettigim IP disinda bir yere gondermedi.

Hurafaler uzerine ne tartismalar donuyor. Oturun deneyin, kendiniz gorun.
Sosyal ağlarda paylaş

ya iyi güzel de firefox falan hızlı hatta onu kullanıyorum default olarak ama böyle bir sitede cortladı mı sinirim bozuluyor benim. misal akbank sitesinde firefox sağlıklı çalışmıyor. şimdi diceksin ki o akbank'ın hıyarlığı tamam doğrudur o yüzden adam gibi tek browser kullanıcaksın göçerse de eyvallah deyip yeniden başlatıcaksın mantelitesini gütmekteyim şu sıralar =) bilgisayarımda browser koleksiyonu yapmak bana anlamsız geliyor. bu yüzden bile ie'ye katlanabilirim sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

kingpin said:

ya iyi güzel de firefox falan hızlı hatta onu kullanıyorum default olarak ama böyle bir sitede cortladı mı sinirim bozuluyor benim. misal akbank sitesinde firefox sağlıklı çalışmıyor. şimdi diceksin ki o akbank'ın hıyarlığı tamam doğrudur o yüzden adam gibi tek browser kullanıcaksın göçerse de eyvallah deyip yeniden başlatıcaksın mantelitesini gütmekteyim şu sıralar =) bilgisayarımda browser koleksiyonu yapmak bana anlamsız geliyor. bu yüzden bile ie'ye katlanabilirim sanırım.

FF'in bu hıyarlık yapan siteler için (İE tabanlı) olanlar İE Tab diye bir eklentisi var. Onu kur o siteyi açtında eklentiyi aktif et, paşa paşa FF kullan. Bu kadar basit.

IE Tab :: Add-ons for Firefox

FromTheHell said:

SeaGle said:

bu arada bilgisayardan ie yi silersen ve herhangi tarayıcın yoksa başka

ayrıca tarayıcı özelliği barındıran programlar da yoksa (ares, limewire falan), nasıl tarayıcı indirebilirsin netten

paradoks gibi geliyo bu bana sdsf

o yüzden ie'yi silemiyoruz ^.^

Açtığımız dosyalar ne oluyor :) C: ye girsen bile yukarıdaki dosya nın kısayol adı tarayıcı özelliği sağlar. Deneyin görün :D

Not: Hiç ie silip denemedim ama bazen direk orayıda kullandığım oluyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...