gecko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 firefox un bazen kapanırken kitlenip hala çalışması dışında ie8 kötü bir browser. çook eskiden opera kullanmıştım o da bayağı iyiydi. google chrome u hiç denemedim, açıkçası denemekte istemiyorum google desktop saçmalığından sonra. ie8 kokoreç ise firefox şaraplı ördektir her ikiside karın doyurur ama birini yiyen diğerini yiyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 chome cok cok iyi bir browser kanimca. bi de zirt pirt crashlemese daha cok sevecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ie8 kesinlikle kokoreç değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 browser fanboylugu eic lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 kromdan memnunum bu aralar, arada firefox filan acinca, acilmiyo hemen cinnet geciriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Azmodai said: chome cok cok iyi bir browser kanimca. bi de zirt pirt crashlemese daha cok sevecem. ben bayadır görmedim öyle bişi ne ederken crashliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 böyle mouse un hareketlerini kısayol yapabilen bi browser var mıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 FF kişiselleştirmede çok iyi durumda, olmadan nasıl yaparım pek bilmiyorum.. herşey bana göre... performansda biraz sıkıntı yapmaya başladı ama halledilebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 reddiye said: böyle mouse un hareketlerini kısayol yapabilen bi browser var mıydı ? opera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Buyse said: Azmodai said: chome cok cok iyi bir browser kanimca. bi de zirt pirt crashlemese daha cok sevecem. ben bayadır görmedim öyle bişi ne ederken crashliyor buranin internet filtrelerinden de olabilir ama hep crashliyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 FromTheHell said: reddiye said: böyle mouse un hareketlerini kısayol yapabilen bi browser var mıydı ? opera firefox + gestures addonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 peki opera izlediğn videoları direk indirmiş oluyor mu mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 höh bu ne ekşi said: 10.5b2 su an 1g ram kullanıyor gorunuyor. oeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Google ne yapsın benim personel bilgilerimi . Gogo chrome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Adamlar grafik menem koymuş, hala inanmıyor musunuz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yok yok IE olmaz, olmuyo bu saatten sonra. opera çok kullanmadım da ff yetiyor derdi tasası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Site tasarımı,Css,html ve web işleriyle uraşıyorsan firefox internette sörf yapıyorsan opera :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 adam windowsa internet explorerı koymasa yeni kurulmuş bilgisayarda nasıl yükleycen ffyi operayı zartı zurtu tabiki İE RULEZ!! :PP şaka lan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Adamlar grafik koymusta, IE8 in spesifik ozellikleri icin koymuslar. InPrivate browsingmis bilmemne. Chrome kullaniyorum gayet mutluyum. Biraz once de wireshark acip denedim proxy uzerinden, socks uzerinden ve direct connectionla, girdigim hic bir siteyi 10-15 site denedim, benim request ettigim IP disinda bir yere gondermedi. Hurafaler uzerine ne tartismalar donuyor. Oturun deneyin, kendiniz gorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ya iyi güzel de firefox falan hızlı hatta onu kullanıyorum default olarak ama böyle bir sitede cortladı mı sinirim bozuluyor benim. misal akbank sitesinde firefox sağlıklı çalışmıyor. şimdi diceksin ki o akbank'ın hıyarlığı tamam doğrudur o yüzden adam gibi tek browser kullanıcaksın göçerse de eyvallah deyip yeniden başlatıcaksın mantelitesini gütmekteyim şu sıralar =) bilgisayarımda browser koleksiyonu yapmak bana anlamsız geliyor. bu yüzden bile ie'ye katlanabilirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Lancelion said: bilenler opera kullanıyorlar, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bu arada bilgisayardan ie yi silersen ve herhangi tarayıcın yoksa başka ayrıca tarayıcı özelliği barındıran programlar da yoksa (ares, limewire falan), nasıl tarayıcı indirebilirsin netten paradoks gibi geliyo bu bana sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 msnden arkadaşına chrome'un starterını rarlatıp yolla! lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 SeaGle said: bu arada bilgisayardan ie yi silersen ve herhangi tarayıcın yoksa başka ayrıca tarayıcı özelliği barındıran programlar da yoksa (ares, limewire falan), nasıl tarayıcı indirebilirsin netten paradoks gibi geliyo bu bana sdsf o yüzden ie'yi silemiyoruz ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 kingpin said: ya iyi güzel de firefox falan hızlı hatta onu kullanıyorum default olarak ama böyle bir sitede cortladı mı sinirim bozuluyor benim. misal akbank sitesinde firefox sağlıklı çalışmıyor. şimdi diceksin ki o akbank'ın hıyarlığı tamam doğrudur o yüzden adam gibi tek browser kullanıcaksın göçerse de eyvallah deyip yeniden başlatıcaksın mantelitesini gütmekteyim şu sıralar =) bilgisayarımda browser koleksiyonu yapmak bana anlamsız geliyor. bu yüzden bile ie'ye katlanabilirim sanırım. FF'in bu hıyarlık yapan siteler için (İE tabanlı) olanlar İE Tab diye bir eklentisi var. Onu kur o siteyi açtında eklentiyi aktif et, paşa paşa FF kullan. Bu kadar basit. IE Tab :: Add-ons for Firefox FromTheHell said: SeaGle said: bu arada bilgisayardan ie yi silersen ve herhangi tarayıcın yoksa başka ayrıca tarayıcı özelliği barındıran programlar da yoksa (ares, limewire falan), nasıl tarayıcı indirebilirsin netten paradoks gibi geliyo bu bana sdsf o yüzden ie'yi silemiyoruz ^.^ Açtığımız dosyalar ne oluyor :) C: ye girsen bile yukarıdaki dosya nın kısayol adı tarayıcı özelliği sağlar. Deneyin görün :D Not: Hiç ie silip denemedim ama bazen direk orayıda kullandığım oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar