gecko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 "roket adam" said: resimlerine bakıp mastürbasyon yapacağını düşünmüş olabilir dicem de kızın profili public imiş. o zaman profilin o kadar apaçi olmalı ki kız kendi profilinde seninle arkdaş olduğunu millete göstermek istemiyo bak bu doğru olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rouquine Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 adın ne biz de bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ov şet dedim bugün kıza sana 4 defa teklif yolladım hepsini reddettin ne iş kabul etmek zorundamıyım dedi iyi peki dedim 2 saat sonra yanıma geldi ya dedi sen nerden biliyosun benim reddetiğimi dedim 4 defa yolladım daha ne lan benim bi sürü arkadaşım şifremi biliyo onlar yoksay yapmıştır dedi çok üzüldüm dedim salakkkkk dedi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 abi sen eline gelen fırsatı üzüldüm diyerek geri tepmişsin zaten durum baştan ofsayttı ama kız bir adım atmış keşke neyse ya problem değil eklesende olur eklemesende hiç umrumda değil desen emin ol akşam seni eklerdi neyse şansına küs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 abi ne kadar yüzsüz bir adamsın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bide ellerime vurdu giderken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 biraz konuşup samimiyet kuran her kızı, benden hoşlanıyor bu diye sanan erkek kaldımı piyasada hala yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 kız sana iş atmış olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 iş falan atmamış abi. ilk başta ne eklicem ya demiş sonra gururunu kırdım çocuğun diye gönlünü almaya gelmiş. sen buna rağmen kıllık yapınca ellerine vurup gitmesi senin için yapabileceğim birşey kalmadı üzgünüm anlamında. acı ama gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 YOKSAY yapiyorsa ayip lan yoksay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 gecko said: bide ellerime vurdu giderken :( İlkokul mu burası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 en fazla orta 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bide çaktırmadan büskivilerini çaldım farketmedi 30-35 kilo bişey zaten yemesin ben yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hocam yaş kaç, ciddi soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 buraya yazı yazıp okuyacak kadar fazla işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 iletişim kurduğun ilk kız bu mu hayatında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Bella said: aktiftablet said: sipeyskeyk said: dün gece de ben bi kıza lezbiyenleri her erkek sever dedim kız bana tavır aldı ondan sonra.çeşit çeşit insan var. sen ne diyosun, bi kız bana "bence renkler görecelidir." demişti. hakikateç çeşit bol. bunu bana bi erkek demişti. cidden.düşününce göreceli ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Daha çok düşünmüyorsan göreceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 SADFSDFSDFSDFSDFS bu ne olm şu çocuğu alın bi karaköye götürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 benide götürün ::( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 dreagloth said: Daha çok düşünmüyorsan göreceli.buda göreceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 karaköy de ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 mektep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 nası bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar