reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 milliyet said: Şili’de bugün meydana gelen 8.8 büyüklüğündeki depremde ölenlerin sayısı 76’ya yükseldi. Depremden sonra verilen tsunami alarmı, Güney Amerika, Hawaii, Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya, Filipinler, Rusya ve bazı Pasifik adalarını kapsayacak biçimde genişletildi. Depremin ardından oluşan dev bir dalganın Şili kıyılarının 660 kilometre açığındaki Robinson Crusoe adasına ulaştığı açıklandı. Bu arada, dev dalgaların tehdidi yüzünden Paskalya Adası’nda tahliye işlemlerinin başladığı bildirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ne zaman deprem olsa malın biri çıkıp müslüman değiller ondan orda hep deprem oluyor eki eki eki elamdürillah diyor ya uyuz oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 suda var; http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=328741208015&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 aha olmuş mu tsunami? en son tüm pasifikte alarm vermişlerdi, da 8.8 ne lan, artçıları 6.9 falanmış. gece 3-4 arası olmuş zaten. bundan kısa bi süre sonrada japonyada oldu hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 çok feciymiş ya kayıp minimum olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 once orta amerika simdi de guney amerika..fay hatti nerden geciyor bilmiyorum ama kuzeydekiler iyice yusuflamaya baslamistir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 7.0 ile 8.0 şiddetinin 32 katı kadar fark warmış, 9 dada bi hayli yüksek, izmitli depremzede olarak olası istanbul depremini istanbullulara hatırlatıp, gerekli önlemlerini almalarını tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Battı pasifik yan gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ölenlere Allah rahmet eylesin ne denir, çok büyük deprem olmuş 8.8 feci bir şey olmalı İzmit depremi büyüktü bu ondan 10 kat büyükmüş düşünmek bile istemiyorum o kaos ortamını :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 abi 8.8 nedir ya poff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 pascalnouman said: once orta amerika simdi de guney amerika..fay hatti nerden geciyor bilmiyorum ama kuzeydekiler iyice yusuflamaya baslamistir heralde. nasca plate'in dalma batma bölgesi orası. haiti depremi ise tamamen farklı bi plate üzerinde.. carribean plate üzerinde. alakaları ismi kemal olan iki adamın hapşırması gibi bişi yani.. 8,8 ama deprem derinde ve en önemlisi bunlar yakın depremler değiller. şehiriçinden geçen bi fay hattı ağlatır anasını tüm ülkenin. haiti gibi olmaz yani.. valla sağlam bunlar mgnitude olarak sağlam depremler ama bizimkisi bi LA sağlam vurursa zarar olarak uzun yıllar herhangi bi olay tarafından geçilemeyecek rekorlara imza atıcaktır.. gerek can gerekse maddi kayıp olarak. verebileceği zarar göre ölçülen mercalli index diye bişi var misal. ona bakınca ağır vurduğu yerlerden bi Concepcion'da nüfus 215k.. diğerlerinin toplamı 215k etmez.. bu dediğim VIII seviyede yani yıkıcı işte.. XII'e kadar yolu var. http://en.wikipedia.org/wiki/Mercalli_intensity_scale toplam 5m kişi destructive etkiye maruz kalmış -hesaplara göre tabii- tsunami videoları geldi mi yaw? NZ kıyılarını vurmuş diyorlar ama video göremedim hiç ::( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 7.4 yetmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bizim medya fazla umursamadı bu olayı. sanırım phuket adasındaki depremi endonezyaya haber vermeyen hristiyan dünyaya tepki duyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 http://i47.tinypic.com/1247xwx.jpg "Im sorry Chile imma let you finish but haiti had one of the best earthquakes of all time! All time!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Adamlara 9,5 vurmuş zamanında... 8.8 ne eder yaw... Ben hawai'yi merak ediyorum 2,5 metrelik tsunaminin vurması bekleniyor. Ada appacık pak olacak :D Tuzlu su mikrop öldürür... İyidir. Bir de sibel can'ın orada villası vardı deniz kıyısında PWNED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 "First wave could hit at any moment" CNN canlı yayın yapıyo Hawaiden çok acayip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 http://www.weatherserver.net/earthquake/ canli yayin tsunami "beklentisi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 abi çok acayip film gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 başka link varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 http://www.hawaiinewsnow.com/Global/category.asp?C=176904&nav=menu55_1_1 sular çekildi ciddi ciddi bekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 google earth bokunu çıkarmış, tıkla izle moduda eklenirse tam olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 CNN.comdan izliyorum bende hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 vurmadı dimi daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 20dk var sanırım aşağı yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 heycanlandım la acaip bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar