Joker Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 beyler kuralar çekildi, asteğmen olarak kıbrıs 39. mknz. 2.tb. 3. bataryaya düştüm. burası hakkında bilgisi olan varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kıbrısta askerlik kolay oluyomuş. bi onu bilirim ben (bir kıbrıslı olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bi dakka abi neyin kurası bu? Nisan celbi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yok aralıkta başlayan 331. dönemin bitişinde dağıtımda kıbrıs çıktı. 3 aylık öğrencilik sürecimiz son bulduda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kıbrus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 cyprus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kibristaki rus kizlara atif yapti herhalde, ben guldum.. carsi izni rulz herhalde! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 ha iyimiş ingilizce iyi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kıbrısta şu an aşırı sel var, magosa hariç her yer sular altında nerdeyse. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Joker said: beyler kuralar çekildi, asteğmen olarak kıbrıs 39. mknz. 2.tb. 3. bataryaya düştüm. burası hakkında bilgisi olan varmı :)kıbrıs da askerlik yapmak hava şartlarından dolayı çok zor oluyormuş kuzenimin dediğine göre yazın özellikler 40 derece nemli bir hava altında acayip zorlanmışlar kışında sıkıntı oluyormuş yağışlardan dolayı pekte kolay değilmiş bi de trafik sağdan şoförsen de ilk başta sıkıntı yaşanıyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yazın pişioz hacı burda. yağmur yağıyor kaç gündür feci. gerçi bugun sakin mağusa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 39. alay sanırım güzel yurttaymış nasıl bi yer anlatabilirmisiniz acaba? girneye uzakmı? bide kızarkadaşımda gelicek. ben birlikteyken gündüzleri böyle ingilizce kurs'u filan bulabilirmiyiz ona, zamanı değerlendirmesi açısından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Kıbrıs'ın en tenha yeridir :D Odtü kampüsü var başkada pek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 üniversitelerin dil eğitim kursları falan oluyor onlara katılabilirsiniz heralde. doğu akdeniz üniversitesinde var en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yıllık 3600$'mış sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 gerçi ingilizce ders veren bi öğrenciyi ayarlamak daha ucuza patlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Mithr said: yazın pişioz hacı burda. yağmur yağıyor kaç gündür feci. gerçi bugun sakin mağusa. 40 derece + %90 nem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 joker acemiliği nerde yapmıştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Kıbrısta tatil yapmak iyi,yaşamak berbat. tek cümlede özetledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 cihant said: joker acemiliği nerde yapmıştın? acemilik değilde askeri öğrencilik diyelim :P ankara topçu füze okulunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hadi yaa,iyiymiş.bide şeyi soriyim.bu topçu,tankçı fln alırlarken bitirdiğin bölüme göre mi yerleştiriliyorsun yoksa sadece kuraya göre mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kuraya göre.. ama çözdüğün sorulara göre diye bi şehir efsaneside yok değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 anladım,saolasın.şimdiden hayırlı tezkereler.sayılı gün sonuçta,kıbrısın güzelliklerinin tadını çıkarasıya kadar geçer gider :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 nerde bu tabur? lefkoşa girne mağusa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 güzelyurtsa allah kolaylık versin. Bildiğin köy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar