Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 + Windows XP, Vista ve 7 desteklidir. + Otomatik flushdns yapar + DNS'lerinizi varsayılana döndürebilir. + "Yönetici olarak çalıştır" demeye gerek yoktur. + Arka planda sürekli çalışma gibi zaafı yoktur. + OpenDNS kullanır. + YouTube dahil tüm yasaklı sitelere girebilmenizi sağlar.İndir »OpenDNS kullanmasının nedeni OpenDNS'in alan adı çözümleme sıklığı Google Public DNS'ten daha iyidir. Hız farkı ise sadece 10mstir ki 10ms hissedilemeyecek bir hızdır.OpenDNS CEO'sunun Google Public DNS hakkındaki düşünceleriYouTube'a giremezseniz Daha önceden hosts dosyanızı düzenlemişsiniz demektir. hosts dosyasını açıp içine eklediğiniz YouTube ile ilgili tüm satırları silip deneyiniz.VirussüzVirusTotal.com Analizi - Sadece Symantec DNS değiştirdiği için "şüphe"lenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 nekibuki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 niye bunu kullanıyoruz da direk opendns'den girmiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 8.8.8.8 8.8.4.4 program kurmayın winamp shoutcast falan çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 gecko said: 8.8.8.8 8.8.4.4 program kurmayın winamp shoutcast falan çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 gecko said: 8.8.8.8 8.8.4.4 program kurmayın winamp shoutcast falan çalışmıyor ? Verdiğim programı kurunca mı winamp shoutcast çalışmıyor? patrickstar said: nekibuki? Bone said: niye bunu kullanıyoruz da direk opendns'den girmiyoruz? Dnslerinizi opendns yapıyor işte, yapamayanlara dns değiştirmeyi anlatmak için uğraşacağınıza bu programı gönderebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 nameless in yaptigi program degilmi bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 evet copy paste yaptım koydum nasılım ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 buna benzer bir program yükleyip kurmuştum. gayet süperdi herşeyi açıyordu. ama winamp shoutcast radio açılmıyordu. bide çok az daha yavaştı. bunun aynısı mı bilmiyorum ama verdiğim dnsi kullanın bence. memnun olmasam yazmazdım hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 o bu program değil bu, bunda sıkıntı yok birincisi ikincisi opendns googledns'i eziyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 brigand niye bu kadar agresifsinki sanane birak isteyen istedigini kullansin. Yaptin tanitimini birak iste pesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 anlamıyonuz üstüne bilmeden konuşuyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 kusura bakma ama bunun için biraz geç kaldın.Benim teyzem bile dns ayarı çekmeyi öğrendi,kendisi 67 yaşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 türkiyedeki herkes dns ayarı yapmayı biliyormuş da haberim yok, yani teyzen bile biliyorsa o hooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 google DNS RULEZ ve herkes biliyor yapmayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 1) niye google dns rulz 2) dns nedir haydi genç googlelamadan yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 abi olay brigand in yaptigi degil, insanlarin herseye direk bardagin bos tarafindan yaklasmasi, adam burda kiz arkadasiniza, teyzenize vs.. anneye anlatir gibi youtube vs.. acmanin yolunu gosteriyo, illa birseyi taktir etmek icin isinize yaramasini beklemek gerekmez. bu sadece patide degil bircok kiside olan bir yaklasim. valla ben bunu sahsen bicok arkadasima oneririm, yani bende biliyom youtube acmasini ama cift tiklayipta acmak zuper bisi. daha iyisini gostermeden elestirmek 6.12 lerin isidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 1) çünkü google'ı seviyorum. 2) domain name system Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Brigand said: 1) niye google dns rulz 2) dns nedir haydi genç googlelamadan yaz çünkü.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?6,4423039 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Farinal said: 1) çünkü google'ı seviyorum. 2) domain name system 1) objektiflik mi ararsın, akla uygun neden mi ararsın... hani türk olduğunu bilmesem türk müsün diye sorar, sonra da paticiğe üyemisin diye sorardım. hadi 2-3 tane neden sayıver bana 2) dns'in açılımı nedir diye sormadım, mantığı nedir ve nasıl çalışır diye sordum ama belli ki dns senin için "domain name system". neyse herkesin herşeyi bilmesi gerekmez zaten işine yaramayacaksa nasıl çalıştığını bilmeye öğrenmene gerek yok ama bilmediğin konuda da biliyormuş gibi dalmayacan ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 aquila said: http://forum.paticik.com/read.php?6,4423039 farklı programlar. açıkcası onun programını görünce esinlendim, wmi'dan araştırdım zaten kodları internette hazır, opendns iplerini otomatik yaptırayım dedim. onun basiti ve tek tuşla dns değiştireni bu. onda mesela name server iplerini kendin girmen gerekiyor. ama o kadar basit şeyler değil bunlar, mesela dns ayarını varsayılana döndürürken eğer ip otomatik alımda değilse ve dnsi varsayılana döndürürseniz adam name lookup yapamaz. hani ondan bilip bilmeden link verip birşey biliyormuş gibi gözükmeye çalışmayalım. hatta sana şu mesajı alıntılayayım, bu mesajın üzerine böyle bir mesaj atarak beni haklının haklısı çıkardığın için teşekkürler genç Brigand said: anlamıyonuz üstüne bilmeden konuşuyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 İndirip kullanıcam yeter ki gereksiz tartışma çıkarma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 insanlarla iletişim kurmayı seviyorum iyi kötü farketmeden huyum kurusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Tenekeadam said: kusura bakma ama bunun için biraz geç kaldın.Benim teyzem bile dns ayarı çekmeyi öğrendi,kendisi 67 yaşında. 67 yaşındaysa herşey beklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar