Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özgür / Sansürsüz İnternet

Brigand

Öne çıkan mesajlar

+ Windows XP, Vista ve 7 desteklidir.
+ Otomatik flushdns yapar
+ DNS'lerinizi varsayılana döndürebilir.
+ "Yönetici olarak çalıştır" demeye gerek yoktur.
+ Arka planda sürekli çalışma gibi zaafı yoktur.
+ OpenDNS kullanır.
+ YouTube dahil tüm yasaklı sitelere girebilmenizi sağlar.

İndir »

OpenDNS kullanmasının nedeni
OpenDNS'in alan adı çözümleme sıklığı Google Public DNS'ten daha iyidir. Hız farkı ise sadece 10mstir ki 10ms hissedilemeyecek bir hızdır.
OpenDNS CEO'sunun Google Public DNS hakkındaki düşünceleri

YouTube'a giremezseniz
Daha önceden hosts dosyanızı düzenlemişsiniz demektir. hosts dosyasını açıp içine eklediğiniz YouTube ile ilgili tüm satırları silip deneyiniz.

Virussüz
VirusTotal.com Analizi - Sadece Symantec DNS değiştirdiği için "şüphe"lenmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

gecko said:

8.8.8.8
8.8.4.4

program kurmayın winamp shoutcast falan çalışmıyor

?

Verdiğim programı kurunca mı winamp shoutcast çalışmıyor?

patrickstar said:

nekibuki?

Bone said:

niye bunu kullanıyoruz da direk opendns'den girmiyoruz?

Dnslerinizi opendns yapıyor işte, yapamayanlara dns değiştirmeyi anlatmak için uğraşacağınıza bu programı gönderebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi olay brigand in yaptigi degil, insanlarin herseye direk bardagin bos tarafindan yaklasmasi,

adam burda kiz arkadasiniza, teyzenize vs.. anneye anlatir gibi youtube vs.. acmanin yolunu gosteriyo, illa birseyi taktir etmek icin isinize yaramasini beklemek gerekmez.

bu sadece patide degil bircok kiside olan bir yaklasim.

valla ben bunu sahsen bicok arkadasima oneririm, yani bende biliyom youtube acmasini ama cift tiklayipta acmak zuper bisi.

daha iyisini gostermeden elestirmek 6.12 lerin isidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

1) çünkü google'ı seviyorum.
2) domain name system

1) objektiflik mi ararsın, akla uygun neden mi ararsın... hani türk olduğunu bilmesem türk müsün diye sorar, sonra da paticiğe üyemisin diye sorardım. hadi 2-3 tane neden sayıver bana

2) dns'in açılımı nedir diye sormadım, mantığı nedir ve nasıl çalışır diye sordum ama belli ki dns senin için "domain name system". neyse herkesin herşeyi bilmesi gerekmez zaten işine yaramayacaksa nasıl çalıştığını bilmeye öğrenmene gerek yok ama bilmediğin konuda da biliyormuş gibi dalmayacan ortaya.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

http://forum.paticik.com/read.php?6,4423039

farklı programlar. açıkcası onun programını görünce esinlendim, wmi'dan araştırdım zaten kodları internette hazır, opendns iplerini otomatik yaptırayım dedim. onun basiti ve tek tuşla dns değiştireni bu.

onda mesela name server iplerini kendin girmen gerekiyor.

ama o kadar basit şeyler değil bunlar, mesela dns ayarını varsayılana döndürürken eğer ip otomatik alımda değilse ve dnsi varsayılana döndürürseniz adam name lookup yapamaz.

hani ondan bilip bilmeden link verip birşey biliyormuş gibi gözükmeye çalışmayalım.

hatta sana şu mesajı alıntılayayım, bu mesajın üzerine böyle bir mesaj atarak beni haklının haklısı çıkardığın için teşekkürler genç

Brigand said:

anlamıyonuz

üstüne bilmeden konuşuyonuz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...