Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

olmayan psikologuma bunları anlatmak istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dunno simdi nasılsın? bunları anlatmak rahatlatıryorsa bosver bunları bana ozel mesajdan anlatabilirsin. hem boyle sacma sapan ustune gelmez burdaki anlasıysızlar.

om bekliyorum optum
Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

abi cok ciddi supheleniyorum troll mu diye
bi dunno bi daylan

5 senedir böle fake olarak uzun,depresif,hüzünlü vs yazılar yazacak kadar işsiszse daha kötü bi durum bence.
Mesaj tarihi:
Ben ne yapmalıyım diye bir soru sorduğunu göremedim. Sizlerin hayatındaki heycan durumu nasıl gibisinden soru sormuş merak etmiş. Gelen cevap ve tiplere bak =)
Mesaj tarihi:
fede said:

bariz kıskanıyosunuz bu kadar heyecanlı hayatlarınız yok diye 8-)

çok belli ettim resmen :(

edit:evet, keşke benim de manyak bir sevgilim olsa birtürlü ayrılamasam onursuz gurursuz olsam hayat bana güzel olurdu.
ha bi de eskı kız arkadaşıyla uğraşsam.daha hatırlayamadım ehau
hiçbirşeyden zevk almasam vs sdfgh
Mesaj tarihi:
Bella said:

"nutella yerim" said:

abi cok ciddi supheleniyorum troll mu diye
bi dunno bi daylan

5 senedir böle fake olarak uzun,depresif,hüzünlü vs yazılar yazacak kadar işsiszse daha kötü bi durum bence.

bence gercekten var olma ihtimali cok daha kötü
Mesaj tarihi:
sadece bekle şu anki ruh halinle sahip oldukların ve olmadıklarınla yaşadığın gibi yaşamaya devam et zamanı geldiğinde bir şey olacak ve tüm düşüncelerin değişecek
Mesaj tarihi:
Bu arada iyiki gitmemişsin psikolog'a, "onursuz gurusuz birşey hissetmeyen biriyim, hiç tınmıyorum" lafından sonra tecavüze karar verebilirdi, sadece "bilimsel" olarak etkisi ne olacak diye..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...