QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dunno intihar et artık, sen de kurtul biz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 abi cok ciddi supheleniyorum troll mu diye bi dunno bi daylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Dynun said: Dynun said: fede said: günde 50 şınav 50 mekik çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bünyede kas yapmasın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dunno simdi nasılsın? bunları anlatmak rahatlatıryorsa bosver bunları bana ozel mesajdan anlatabilirsin. hem boyle sacma sapan ustune gelmez burdaki anlasıysızlar. om bekliyorum optum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 QueenofSpades said: dunno intihar et artık, sen de kurtul biz de. şunun üzerine intihar etse üzülürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 "nutella yerim" said: abi cok ciddi supheleniyorum troll mu diye bi dunno bi daylan 5 senedir böle fake olarak uzun,depresif,hüzünlü vs yazılar yazacak kadar işsiszse daha kötü bi durum bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 niye açtığı her topik hit alıyo dunno bi fenomen artık burda aynı taktikle TV ye çıksa rahat 2 sene magazin programlarında gezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 evet gelip okuyoruz ve hala merak ediyoruz di mi dunno kimdir diye :D işim gücüm yok 7 sayfayı okudum, daral geldi ama okudum malesef, ve tekrarlıyorum, git öl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 işsizlik.net. 5 koca sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 hayır 5 senedir bu ruh halindeyse o da kötü.aşağısı sakal yukarısı bıyık hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bariz kıskanıyosunuz bu kadar heyecanlı hayatlarınız yok diye 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Ben ne yapmalıyım diye bir soru sorduğunu göremedim. Sizlerin hayatındaki heycan durumu nasıl gibisinden soru sormuş merak etmiş. Gelen cevap ve tiplere bak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 fede said: bariz kıskanıyosunuz bu kadar heyecanlı hayatlarınız yok diye 8-) çok belli ettim resmen :( edit:evet, keşke benim de manyak bir sevgilim olsa birtürlü ayrılamasam onursuz gurursuz olsam hayat bana güzel olurdu. ha bi de eskı kız arkadaşıyla uğraşsam.daha hatırlayamadım ehau hiçbirşeyden zevk almasam vs sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 cansın sana öm atayım dedim. kutundan büyük çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 şaka yaptım istemiyorum onları sdkfj dur açayım yer.unutmuşum yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dunno bi resim koy giderin yoksa bosuna meriçlik yapmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Bella said: "nutella yerim" said: abi cok ciddi supheleniyorum troll mu diye bi dunno bi daylan 5 senedir böle fake olarak uzun,depresif,hüzünlü vs yazılar yazacak kadar işsiszse daha kötü bi durum bence. bence gercekten var olma ihtimali cok daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 dunno erkek mi kız mı karıya gitsin dedim de bayanmış dediler o zaman bize uğrayabilirsin akşama uludağa gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 bağyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 sadece bekle şu anki ruh halinle sahip oldukların ve olmadıklarınla yaşadığın gibi yaşamaya devam et zamanı geldiğinde bir şey olacak ve tüm düşüncelerin değişecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 o deilde yazılan her yorumu okuyabildim ama hala dikkatimi toplayamıyorum ilk post için O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Bu arada iyiki gitmemişsin psikolog'a, "onursuz gurusuz birşey hissetmeyen biriyim, hiç tınmıyorum" lafından sonra tecavüze karar verebilirdi, sadece "bilimsel" olarak etkisi ne olacak diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 neyse ki beyni penisinde insanlar psikolog olmayı seçmiyor genelde, o yüzden bi tehlikesi olmazdı muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Tıp fakültesine gelde gör neredeymiş milletin beyni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar