Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

olmayan psikologuma bunları anlatmak istiyorum

dunno

Öne çıkan mesajlar

vivavale said:

ii de amac yanlıssa sonuc da her zaman yanılgı olur.senin amacın ne?

ayrıca insanları yargılayarak sadece yalnız ve mutsuz olursun.insanları oldukları gibi kabullenmeye calıs ve de sızlanıp durma!okuyosan git dersini calıs ne bilim calısıyosan daha cok calıs daha ii yerlere gelmeyi dene.issizsen is kovala.
hayat her zaman kötü gitmez mutlaka bi yerlerde düzlüge cıkarsın.sadece bu ihtimal icin bile yasamaya deger bence..

cok haklısın tatlım da zaten gorunurde her sey yolunda. okulum arkadaslarım ailem vs iyi durumda. "her sey rezil ben de mutsuzum" demiyorum. her sey yolunda ama hic bir sey umrumda degil, bana pozitif hissettirmiyor herhangi bir sey. nötrüm, mutlu, pozitif degilim. üzgün de degilim ama hissizlesmis gibiyim.

amacım "birseyler hissediyor musunuz, iciniz kıpır kıpır olarak, kendinizi ikna etmeden, icinizden birseyler gelerek birseyler hissediyor musunuuz " anlamak. boyle insanlar var mı yoksa herkes kanaat mı getiriyor? yasamak icin mi yasıyor herkes? hissetmek mumkun mu? evetse nasıl bir dünya gorusu var bu pozitif insanların?
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

mazoşistsin sen.net.

konusuyorsun da cevap vermiyorsun. kendini alamayacagın kadar ilgini ceken bir tek konu var mı dünyanda? kendini alamadan gülümsedigin oluyor mu? evetse ne sıklıkta?
" evet ya hayat güzel" deyip mutlu oldugunu dusunmek baska, icinden gelerek, beyninden bagımsız olarak mutlu " hissetmek" baska
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

Bella said:

mazoşistsin sen.net.

konusuyorsun da cevap vermiyorsun. kendini alamayacagın kadar ilgini ceken bir tek konu var mı dünyanda? kendini alamadan gülümsedigin oluyor mu? evetse ne sıklıkta?
" evet ya hayat güzel" deyip mutlu oldugunu dusunmek baska, icinden gelerek, beyninden bagımsız olarak mutlu " hissetmek" baska

Şimdi bir konuyu hobi edinip onunla mutlu olmaktan mı bahsediyoruz. Yoksa ortada hiçbir neden yokken doğal olarak gülümsemek ve mutlu olmaktan mı bahsediyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

Bella said:

mazoşistsin sen.net.

cevap vereceğim birşey göremedim ben.ciddi cevap vereyim buna o zaman merak ediyorsan.
hayatımdan memnunum.mutluyum.devamlı gülümserim, neşeli bir insanım.evet,değer verdiğim birsürü şey var.
kendimi birşeye şartlamıyorum, olması gerektiği için değil olduğu için mutluyum.

hayır bi de her insanın kötü dönemleri olur da insan 7/24 de mutsuz olmaz. bu artık psikolojik rahatsızlık.sende antisosyal kişilik bozukluğu olabilir mi?
bence yardım almalısın ciddiysen.
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

Bella said:

mazoşistsin sen.net.

cocuklugun da hissederek,icinden gelerek yaptıgın ya da seni mutlu eden birseyler olma dı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

negatif sıfır ve artı degerler diye ayırırsak ruh halimizi, negatif degilim. mutsuz, "neden yasıyorum, hayat igrenc" vs diyen biri degilim. hayat idare eder gercekten. sıkıntılarım yok cok sukur. rahatım yerinde. cevrem var okulum ailem vs. her sey yolunda. negatif degilim o yuzden. ama pozitif de degilim. cok nadir olarak icimden gelerek mutlulugu "hissediyorum(soyledigimi anlıyorsunuz degil mi. mutluluk icinden tasar ya hani insanın. elinde olmadan gülümser, ici sevgi dolu olur vs) boyle bir mutluluk asırı ve az rastlanan bir durumdur zaten diyebilirsiniz. ama daha kolay olması gerekmez mi?
arkadaslarımla vs egleniyorum, yapmam gerekenleri hakkıyla yapıyorum ama sanki hepsi öylesine. pek de bi olayı yok yani.
bunları yapıyorum da ne oluyor? ailem basarılarımla seviniyor diye basarılıyım mesela.

cok ilgini ceken bir konu var mı diye de "seni hayata baglayan cok kuvvetli bir bag var mı" nın cevabını almama yardım eder diye sormustum
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

negatif sıfır ve artı degerler diye ayırırsak ruh halimizi, negatif degilim. mutsuz, "neden yasıyorum, hayat igrenc" vs diyen biri degilim. hayat idare eder gercekten. sıkıntılarım yok cok sukur. rahatım yerinde. cevrem var okulum ailem vs. her sey yolunda. negatif degilim o yuzden. ama pozitif de degilim. cok nadir olarak icimden gelerek mutlulugu "hissediyorum(soyledigimi anlıyorsunuz degil mi. mutluluk icinden tasar ya hani insanın. elinde olmadan gülümser, ici sevgi dolu olur vs) boyle bir mutluluk asırı ve az rastlanan bir durumdur zaten diyebilirsiniz. ama daha kolay olması gerekmez mi?
arkadaslarımla vs egleniyorum, yapmam gerekenleri hakkıyla yapıyorum ama sanki hepsi öylesine. pek de bi olayı yok yani.
bunları yapıyorum da ne oluyor? ailem basarılarımla seviniyor diye basarılıyım mesela.

cok ilgini ceken bir konu var mı diye de "seni hayata baglayan cok kuvvetli bir bag var mı" nın cevabını almama yardım eder diye sormustum

Demek ki neymiş rahatlık, zevkler vs. çocukluktaki muazzam coşkuyu vermiyormuş. Senin ihtiyacın olan tavsiyeler değil. Diğer insanların yaşamları da değil. Herşeyin ne kadar anlamsız olduğunu görmeye devam edersen o yer yer içinde neden olmadan hissettiğin coşkuyu daha fazla yaşayabilirsin belki. İnsanlara sorarsan yada onları izlersen ne kadar mutlu rolü yaptıklarını görebilirsin. Çünkü onların tüm mutlulukları diğerinin takdir ve görüşleriyle ilgilidir. Ve anladığım kadarıyla sen böyle bir mutluluğun ne kadar anlamsız ve geçici olduğunu deneyimlemişsin kendi hayatında. Şuan insanoğlunun mutluluğu hep bişeylere bağlı. Sex, yemek, uyuşturucu, eğlence, transidental meditasyon, prestij, para, şöhret, sevilmek vs vs vs. Hepsi gergin bir rh halini yer yer rahatlatmaktan öteye gitmiyen bir mutluluk anlayışıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

hayattan haz almak isterdim ya.
boyle cok mutlu, yasadıgım icin sevinc dolu biri olmak isterdim. yaptıgım hic bir sey bos gelmesin, bana haz versinler isterdim. sacma bile olsa biseyleri tüm varlıgımla istemek isterdim. asırı ilgimi ceken, ya da onsuz yasayamayacagımı dusunecek kadar sevdigim birseyler olsun isterdim. baska bir insan degil ama. benim ilgimi cok ceken bir konu olmasını isterdim.
pek cok sey denedim. gercekten.
dans, spor, edebiyat vs. cogu sey hostu ama aradıgım sey degillerdi. muzik en hosuma giden sey. o bana biseyler hissettiriyor. hayatta en sevdigim sey müzik bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...