mani Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sinan engin yardırıyor yorumlarda. santos keita ya kendine gol attırsın diye kötü pas vermiş falan. ADAM EVIL GENIUS o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 SeaGle said: maçın özeti yok mu len Ligtv sitesine üye olup izleyebilirsin. Videolig uygulamasıyla eskiden sırf goller olurdu artık maç özetleri de var. Ben az önce izledim 5 dakikalık özet gayet güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 şimdi geldim maçtan. EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 keita az biraz akıllı oynasa, zaten alamazdık biz o adamı. çok güzel adam, tebriklerimi iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 E.Z.D.İ.K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 motivational cok kotu. gsnin penaltisi kesinlikle penaltiydi, dilegimiz tuk hakemlerin habire ayni sekilde gelisen pozisyonlara da ayni sekilde penalti vermeleri. bu arada Keitanin golu epicti, ilki yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 negzel bigün bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Galatasaray ÇOK seçeneği doğru çıktı, ankete katılan arkadaşları kutluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 saol canım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yıl 2010. 4-1 yenildigimizi zanneden fenerliler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 GS yine takım olarak iyi olmasa da özellikle hücüm hattında çok başarılı işler yaptı. Keita çoştu, ezdi geçti. Dos Santos harika oynadı, uzun süredir maç izlerken bu kadar zevk almamıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 aktık aktık=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 kucaklara doldurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 fikstür olarak şuan avantaj bizde bursa ve fener ile kendi sahamızda oynuycaz.bi trabzon birde eskişehir den 3 puan almamıza bakar iş.75 puan şampiyon olmamıza yeter 11 haftadada 25 puan zor değil bence. birde bursaspor un bu sene geçen yılki sivasspor un aksine şanslarının çok yüksek olduğuna inanıyorum.adamlar çok güzel top oynuyorlar.her maçtan sonrada çıkıp Allah yardım etti kazandık birdaha ederse şampiyonuzda demiyorlar.bu hafta sercan ın olmamasına rağmen ve cezalı olmalarına rağmen 3-0 kazanmışlar.eğer eksik olan maçınıda kazanırlarsa çok büyük ihtimalle ilk iki gs ve bursa olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Amman abi, fikstür deme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 fökstör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yine de seviyorum ben bu adamı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 adam döktürdü maçta gene yaranamadı rıdvana :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 baya hızlı fail olmuş rıdvan santosun akşam ki oyunundan sonra bu gs maçından önceki kısmı bu arada fb maçı sonrası. saat 17.17 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 döktürmezden önce demiş sanki bunu... edit: aha sen söyleyince fark ettim - saati görmemişim :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 öyleymiş :) maçtan sonrada söyledi ama aynı şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 rıdvan fener yenilince diğer takımlara biraz girişiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 santos olayında biraz haklı ama, adamın arada bir çıkıp böyle oynamasını hayal ederek kötü performansına sürekli göz yumulmamalı Türkiye şartlarında rahatlıkla oynayabilecek bir adam değil ama oynamaya bir alışırsa ve adapte olursa neler yapabileceğini de bu maçta gösterdi. Herşeyden önce genç bir yıldız adayı ve GS'nin elinde böyle biri bulunması çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 herşeyden önce paralar saçılıyor kısmı santos için hatalı. adam kiralık opsiyonlu. trial edition gibi bişey. beğenmessen almassın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar