Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Milli Takım kadrosu açıklandı

ermynorac

Öne çıkan mesajlar

ermynorac said:

ama adamın iyi bir kariyeri var.. ben göremesem de.. mutlaka iyi bir yönü vardır. zaten kırmızı kart yeme konusundaki söylediklerimi de geri çekiyorum çünkü adam avrupa kariyeri boyunca sanırım 2 kırmızı kart yemiş direk olarak(çooooooooook şaşırdım ve biraz da mars oldum :D) ki bu zaman dilimini göz önünde bulundurursak çok ta kötü değilmiş.

Avrupada hele hele inter gibi,newcastle gibi takımda oynayıpta gereksiz yere kırmızı görürsen zaten zar zor aldığın formanın yüzünü bir daha göremezsin.Türkiyede durum böyle değil tabiki.Emre 1 maç oynasın 3 maç ceza alsın yine cezası bittiğinde ilk 11 deki yerini alır...
Sosyal ağlarda paylaş

emre ve volkan çok amatör olabilirler (kaldı ki volkan'ın amatörlüğü 2008'e göre dinmiş diyebiliriz, emre'nin de eskisi gibi değil - yok demiyorum ikisi için de), fakat bu milli takımda ikisinin de alternatifi yok.

varsa gösterin hatta.

p.s. nuri'yi oynatacak hoca da yok.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

emre ve volkan çok amatör olabilirler (kaldı ki volkan'ın amatörlüğü 2008'e göre dinmiş diyebiliriz, emre'nin de eskisi gibi değil - yok demiyorum ikisi için de), fakat bu milli takımda ikisinin de alternatifi yok.

varsa gösterin hatta.

Nuri neden sürekli ya yedek ya 18 e bile alınamıyor anlamak güç tabi. Sanki o bölgede mükemmel oyuncularımız varmış gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Emre'nin şu takımda alternatifi yok. Teknik, bireysel yetenek, oyun okuma, yönlendirme, liderlik gibi konularda Emre şu anda Arda dışında milli takımda tek. Ki Arda da yapısı itibariyle Emre'yle aynı pozisyonda oynayacak bir adam değil, o yüzden Emre bu takıma şart.

Ha, Almancı futbolcuların da takımın temeline işlemesi son derece doğal. Adamlar Almanya'da alman altyapısıyla kat kat daha iyi ve güçlü bir futbol eğitimi alıyorlar. Haliyle bizimkilere göre çok daha profesyönel yetiştiriliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

varsa gösterin hatta.

gosterem volkanin alternatifi yedegi Onur...su an olmasada 1-2 sene icersinde milli takimin kalesini o koruyacak basina bi aksilik gelmez ise.

emre istersen dunyanin en yetenekli topcusu olsun genede gozumde 5 para etmez o yuzden on yargiliyim o konuda...onun yerine konacak her oyuncu benim iicn ondan iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...