Sotto Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Fatih Terim varken hadi Gs'liydi Oğuz Fenerli yahu ne ambargosu lol komik olmayın...(Ha gerçi her türlü alakası yok fb-gsli olmasının da sizin mantığınızdan bakarsak diyorum).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 khalad said: Şaka gibi yannız kadro bu adamları alanın futbol bilgisi yok Caner bile basbas diyo ben defans değilim diye İsmail Köybaşı nerde acaba ? İbrahim Toraman zaten sülalesini öpmüş Fatih Terim'le Oğuz'un o yüzden dünyanın en iyi defans ı olsa o kadro'ya giremez. Forvet'te Mevlüt ne allahını seversen ya adam Milli Takım oyuncusu değil fransa'da güzel oynuyo falan fasafiso. Milli Takımda Galatasaray ambargosu tam gaz devam ediyo resmen.mevlüt ü almasında kimi alsın.ayriyetten nesi fasafiso adam gayette iyi bence.şuanda kadroya alınabilcek en iyi forvet.kimi alsın sezon başından beri 90 dk oynamamış istikrarsız semihimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 fatih tekkeyi alsin tartismasiz en iyisi o son 5 yildir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 hazırlık maçı , umutu alaymış keşke forvete kazımın yerine falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 umut demeyin aman ha bize bela oldu milli takima olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 THARKAS said: fatih tekkeyi alsin tartismasiz en iyisi o son 5 yildir, O kadar iyi ki son 5 yılda 10 golü geçebildiği yok doğru düzgün, yapmayın etmeyin yani. Burada kendi takımından adam alınmıyor diye atıp tutanların hemen hepsi başta olsa heralde 1-2 farkla aynı kadroyu kurardı. Tek İ.Toraman var işte önemli fark. Bir de TS'de hakikaten Ceyhun falan yerine Egemen alınabilirdi. Orta Saha zaten daha iyi olmaz. Aurelio sakatlık sonrası risk, ama elin mahkum çağıracan onu. Bir tek Necip orada sırıtıyor. Onun yerine M.Topal alınmalıydı bana göre. Forvetteyse adam yok ülkede. Mevlüt falan yalan adamlar zaten ama alternatif yok. TS'de batırıp ucuza tutar mantığıyla FB'ye gelen Gökhan Ünal var, yedeklikten kurtulamayan Semih var (ki yine de o girmeliydi bence de...) Adam gibi santraforumuz yok onun eksikliğini çekiyoruz. FB GS BJK hep yabancılarla çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 ceyhun çok iyi oyuncu olcak. bence ceyhun her zaman alınmalı kadroya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 işte abi demek istediğim o. "iyi oyuncu olacak" diye kimse milli takıma alınmamalı. İyi oyuncu olduktan sonra alınmalı. Milli takımın ne işi ne de yeri oyuncu yetiştirmek, oyuncuyu kulüp yetiştirir, yeterli düzeye gelir ülke çapında parlarsa milli takıma seçilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 nasil yok anlamiyorum ki? trabzonda 136 macta 100 gol atmasini gectim zenitte semih gibi her mac 10 dakka oynamasina ragmen 90macta 30 golu var. uefa kupasini kaldirip macin adami olmus zenit istemeye istemeye sozlesmesi bitmesine 6 ay kalan oyuncuyu 2milyon dolara rubine satti.... satmak zorunda kaldi. takip etmeyenler bilmez zenitin uefa kadrosu anormal bir kadroydu forvetleri olsun ortasahasi olsun defansi olsun...fatih o kadrda kendine yer acti ve bir cok maci imkansiz golleriyle kurtararak taraftarin en sevdigi ikinci oyuncu olmustur, ha hir bir donemde teknik ekiple anlasamadi 3 sefer paf takima yollandi zaten 90dakka sure alamamasinin bir nedenide uyumsuzluguydu. simdi bu adama son 5 yilda on golu gecmedi nasil deniyor anlamis degilim. fatih terimin gokdenizle fatihi almama nedenide diger oyuncular gibi ne emreye ne fatih terime eyvallah cekmemeleridendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Trabzondaki performansını hala dikkate alacaksak Hakan Şükür'ü de tekrar çağıralım milli takıma? Zenit UEFA'yı alırken izlediğim kadarıyla sürekli yedekti Fatih, anca sonradan falan giriyordu. Şu aralar da çok bir numarasını göremiyoruz. Ha belki bizim ülkede olmadığı için diyecem ama Nihat ispanyadayken Nihat'tan haber gelirdi hep, Tuncay'dan geliyor hala, Gökdeniz'den geliyor, Hasan Kabze'den bile geliyor Tekke'den gelen tek haber TS'ye dönecek mi dönmeyecek mi (ki dediğin kadar iyi gidiyor olsa alan her takım kurtulmaya çalışmaz adamdan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 dolar yazmisim avro olacak. fatih su an hasan kabzenin takim arkadasi hangi takim kutulmaya calisiyormus fatih tekekden bilip bilmeden neden konusuyoruzki? trabzonsporda kurtulmaya calismadi e fatihin kariyerinde bi altayspor bir gaziantep kaldi. sanmiyorum 60macta 30 gol atan fatihten kurtulmak istesin antep. zenith fatihi trabzona satmamak icin bir taraflarini yirtti en sonundan rubin 30 yasini kecmis oyuncularin yillik geliri ile alinabilir maddesini kullanarak 2milyon euro basip fatihi aldi. bu nasil bir kurtulma olmus simdi? bugun turkieyde sozlesmesi bitmesine 6 ay kalmis hicbir oyuncu 2milyon avro etmez...fatih ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 milli takım; Volkan Gökhan Gönül Önder Bekir Deniz Emre B. Kazım Mehmet Topuz Özer Semih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 lol fistan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 bu arada son 5 enede gol atamiyor diyen sensin 5 sene once turkiyenin gol kraliydi fatih gumus ayakkabi odulunu aldi golsayisi fazla olmasian ragmen lig katsayisindan. butun dunya basininda fatih tekkenin uefa kupasni kaldirmasi yayinlandi zenithin sampiyonlugunda...kaldiki o macada ikinci yari girmisti 1gol 1 assit. dedigim gibi fatih uyumsuz bir oyuncudur bu sebeplen 90 dakak oynamiyor ama oyuna girincede affetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Fistan said: milli takım; Volkan Gökhan Gönül Önder Bekir Deniz Emre B. Kazım Mehmet Topuz Özer Semih ozer sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Denizi sağ açığa koy bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 THARKAS said: dolar yazmisim avro olacak. fatih su an hasan kabzenin takim arkadasi hangi takim kutulmaya calisiyormus fatih tekekden bilip bilmeden neden konusuyoruzki? trabzonsporda kurtulmaya calismadi e fatihin kariyerinde bi altayspor bir gaziantep kaldi. sanmiyorum 60macta 30 gol atan fatihten kurtulmak istesin antep. zenith fatihi trabzona satmamak icin bir taraflarini yirtti en sonundan rubin 30 yasini kecmis oyuncularin yillik geliri ile alinabilir maddesini kullanarak 2milyon euro basip fatihi aldi. bu nasil bir kurtulma olmus simdi? bugun turkieyde sozlesmesi bitmesine 6 ay kalmis hicbir oyuncu 2milyon avro etmez...fatih ediyor. Zenit Fatih'i satmak için elinden geleni yaptı, kadro dışı bıraktı, ama TS'ye zamanında çok ödediği için ucuza bırakmak istemedi. Rubin'le sürtüşmeleri maddi olarak yani yoksa kurtulmak istiyodu. Rubin devre arasında TS'ye satmak için uğraştı durdu yine anlaşamadılar, çünkü Fatih dönmek istemedi, askerlik yüzünden yurtdışında kalması gerekiyordu daha. Yani TS sonrasında gittiği takımlar pek tutmadı Fatih için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Fistan said: milli takım; Volkan Gökhan Gönül Önder Bekir Deniz Emre B. Kazım Mehmet Topuz Özer Semih 10 kişi de çıksak yeneriz herkesi bu takımla diyosun yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Ortadaki Mehmet ile Topuz farklı adamlar sanırım öyle sayınca 11 oluyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Rewendor said: Eleştirilen şey sadece göstermelik olarak milli takım kadrosu gördüğüm kadarıyla, esas dert kendi takımından adam çağrılmamasına tepki ama bunu düzgün bi kılıfa sokmak için gençliğe dem vurulmuş bahanesi olmuş. beşiktaş'ın şuanki oyuncularından Toroman dışında milli olabilecek bir oyuncu olduğunu sanmıyorum. bu nedenle çokta bir şikayetim yok. yazımda da hiç böyle bir tepki içerisinde değildim ama bu forumda alışılagelmiş heralde böyle durumlar o yüzden üstünde durmayacağım. bu arada bjk altyapısına laf sokmana bayıldım :D hahaha.. gs fb dünya yıldızı yetiştirdi de habirimiz yok.. neyse konuya dönersek.. türkiye milli takımı ile, oyuncuların o anki performansına bakarak, "gel sen, sen de gel iyi oynuyorsun" mantığıyla (Turkiş allstar.. lol)bir şey yapılamayacağını beyenmediğimiz Terim bile biliyordu. Fatih Terim iskelet kadro belirleyip onlar üzerine yoğunlaşıyordu. Oyuncu iyi/kötü bile olsa çağırıyordu. Bunun nedeni bu insanları bir takım haline getirmekti. Bu da öyle sanıldığı gibi 3 maçta yapılmaz. Terim şimdiye kadar bir başarı elde ettiyse bunun en büyük nedenlerinden biri de budur. Benim ve sanıyorum benden önceki mesajı atan arkadaşın da gençlere yer verilmesi konusundaki temennisinin de altında yatan buydu. uzun süre bir arada oynayabilecek yaşta olan potansiyeli yüksek oyuncuları şimdiden bir araya getirip belki 1-2 sene içerisinde değil ama uzun vadede başarıyı elde etmek. verilen örnekler beşiktaş'tan olmuş çünkü ikimizde beşiktaşlıyız bildiğimiz oyuncularda bunlar. listeyi genişletmek serbest. bizim burdaki isteklerimiz arzularımız birşeyi değiştirmez belki ancak düşüncemiz bu şekilde çünkü biz milli seviyede kalıcı başarılar görmek istiyoruz. milli formayı giyen oyuncu da benim için gsli fbli bjkli farketmez. ps. arda ve gökhan örneklerine koptum bu arada. sanki gençler :D biri 23 diğeri 25 yaşında biliyor muydun? orta yaş desek daha doğru olur. ama bizim milli takımın ortalamasına göre tabi genç kalıyorlar orası kesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Rewendor said: THARKAS said: dolar yazmisim avro olacak. fatih su an hasan kabzenin takim arkadasi hangi takim kutulmaya calisiyormus fatih tekekden bilip bilmeden neden konusuyoruzki? trabzonsporda kurtulmaya calismadi e fatihin kariyerinde bi altayspor bir gaziantep kaldi. sanmiyorum 60macta 30 gol atan fatihten kurtulmak istesin antep. zenith fatihi trabzona satmamak icin bir taraflarini yirtti en sonundan rubin 30 yasini kecmis oyuncularin yillik geliri ile alinabilir maddesini kullanarak 2milyon euro basip fatihi aldi. bu nasil bir kurtulma olmus simdi? bugun turkieyde sozlesmesi bitmesine 6 ay kalmis hicbir oyuncu 2milyon avro etmez...fatih ediyor. Zenit Fatih'i satmak için elinden geleni yaptı, kadro dışı bıraktı, ama TS'ye zamanında çok ödediği için ucuza bırakmak istemedi. Rubin'le sürtüşmeleri maddi olarak yani yoksa kurtulmak istiyodu. Rubin devre arasında TS'ye satmak için uğraştı durdu yine anlaşamadılar, çünkü Fatih dönmek istemedi, askerlik yüzünden yurtdışında kalması gerekiyordu daha. Yani TS sonrasında gittiği takımlar pek tutmadı Fatih için. Yani nereden duydun nereden okudun bilmiyorum hayal urunu bunlar. Ben bizzat fatih tekke ilede trabzonlu yonecililerlede bu transfer konusunda cok konustum halende konusurum benim dediklerim dogru olan senin dediklerin yanlis olan. zenithin fatihe soylediklerinide biliyorum fatihin yonetimede. yani bana anlatmayin bu sunu yapti bu bunu yapti diye heleki trabzonspor konusunda. fatih tsden sonra tek takima gitti oda zenit yani tsden sonra gittigi TAKIMLAR diye bisey yok oda ayri mevzu. daha senenin basina biz almaya cok yaklasmisken fatihi zenitli yoneticiler 4 macta4 gol atan adami bu paraya niye satalim diyip vazgectiler...Fatih kendisine sozu olduklarini soyleyip sonraki maca cikmadi ve kadro disi kaldi vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 fatih nerdeyse 2 yıldır top oynamıyor çağırılması saçma olurdu.haa rubinde iyi oynar ts deki hatta zenit teki ilk yılındaki gibi oynarsa neden çağırılmasın.o zaman çağırılmaz ise tartışabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 iste zamaninda fatih terim fatih zenithte golleri dizerkende cagarmadi kompleksleri yuzunden. Fatihin son donemde futbol onamadigi bir gercek ama bu santrafor kitliginda olusu bile yeter bence milli takimda. gokdenizin cagirilmamasi enteresan ama adam barcaya falan gol atiyor gerci fatih akdar yakindan takip edemiyorum ama gayet iyiydi rubinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Milli takıma oyuncu çağırma kıstası "Barça'ya gol atmak" mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar