Cocostar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 merhabalar medeli m10 var elimde bu işe girişmek istiyorum 0 sayılmam ama çalıyorum diyemem neler tavsiye edersiniz bir method alıp önüme çalmaaya çalışmak mı özel ders almak mı aslında tabiki isteğim synthesizer veya midi ama daha bunu beceremeden o olaylara girip altında kalmak istemıyorum yardım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 para varsa ders, yoksa metod sfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Ne tarz çalmayı planlıyorsun? Synthesizer derken ton programlamayı mı öğrenmek istiyorsun? İstanbul'daysan yazın yardımcı olabilirim o konuda. Öncelikle gamlar ve akorlarla sonra da arpej çalışmalarıyla tekniğini geliştirmeye başlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 tarz...hmm aslında bu aralar rammstein hoşuma gidiyor çok fazla elektronik değil gibi gibi trip-hop hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar