gecko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 uyuz oluyorum nan şu tiplere geçenlerde böyle bişi oldu bu 3. yada 4. sanırım hep beni buluyorlar zaten msndeyim, gecenin bir buçuğu falan. normalde bu saatte pc başında olacak birisi değil, en fazla ailesiyle birlikte vakit geçirmek için durur o saatte, o da pc başında yapılmaz. neyse nicki avatarı falan herşeyi değişik, online görünce şaşırdım. neyse baktım 5-10 dakka sonra slm nbr falan yazıyor. az-çok muhabbetimiz olduğundan fontu ve yazış şeklinden hemen kendisi olmadığını anladım. işte diyor bana sen kimsin çıkaramadım falan. ama hala anlamadım kim acaba bu diye, dedim işte ben şu şu böyle şöyle okul falan vs ... neyse başladı hesap sormaya :D cam açmaya çalışıyor falan böyle. komediydi yani. yok yarın okula gelicem görücem seni ben sevgilisiyim onun falan. neyse tepem attı benimde, camı açmadım ama dedim ki bak kardeşim iyi güzel sevgilisisin onun da, benim kimsenin sevgilisine karşı özel bir tavrım yok sadece arkadaşım tamam anlıyorum kıskançlık falan yapıyorsun da bu yaptığın hoş değil eğer çok sinirlendiysen yarın gel konuşalım beni gör öyle karar ver. (normalde "chicken" davranırım da yetti artık hep bana geliyo lan böyle ahahaha) vazgeçti mi inandı mı nedir tamam dedi, bende eğer istemiyorsan beni sil engelle dedim cart herif offline. engellemiş meğerse it. bu tip zekalarla aynı cinsiyeti paylaştığım için üzülüyorum, msni kesince kız seni aldatamaz sanki lol kısacası kuul sutori buro. meriçlenmeyi hakediyorsunuz arkadaş, aşk dediğin efes değil nefes aldırmalı. aramızda bunun bayan modeli varsa yapmayın yav ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 kaldı mı bunlardan hoş gör belki cok kotu meriç deneyimleri gecti adamın basından sonra yaktı devreleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Benim de kızarkadaşım aynısını yapardı. Vermemek lazım msn şifresini falan. Güvenmezse çekip gitsin. Peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 asahasajgfhasa süfermiş yaf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bi soru bu kadar kro bi tiple sevgili olan kızla arkadas olman garip degil mi adama kızarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 benim sevgilim msnime girip kız erkek demeden herkese küfür spamlıyor lan. papaz oldum alayıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bu sefer msn şifresi vermem diyince güvenmiyo musun muhabbeti yapıyolar, asıl sen bana güvenmiyo musun derken yumurtaydı tavuktu al başına belayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Gecenlerde yasadim oyle bisey. "Sen kimsin lan" diye baslayip, "iyi aksamlar abi, kusura bakma diye bitti" konusma. Cok eglendim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 "nutella yerim" said: bi soru bu kadar kro bi tiple sevgili olan kızla arkadas olman garip degil mi adama kızarken muhabbeti hoştu kızın, bu olaydan sonra bir daha konuşmadım onunla zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 uzaklas abi ne öyle sevgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bana da yapmışlardı aynısını dövüyorlardı sonra az kalsın beni hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 pogodi mi anlatmisti gecen gun eski erkek arki msnine girip cok yanlizim diye status yaziyomus mesaj atanlara noldu felan diye siliyomus eauheauhea bu arada bu kadar meric warken milletin killanmasi normal lan muhendis sevgili olmasi bukonularda buyuk rahatlik boynuzlucak olsa msne felan ihtiyac yok direk okul isyeri felan her yer ADAM dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 aynen adam terk mi etmiş ne öyle bir şey zaten bayağı sonraları nihahahaha yaşasın kötülük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Bunu yapan cocugun yaş kaç onu merak ettım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 nileppezdel said: Benim de kızarkadaşım aynısını yapardı. Vermemek lazım msn şifresini falan. Güvenmezse çekip gitsin. Peh HELAL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 http://knowyourmeme.com/i/28269/original/brisk_narrative_male_sibling.jpg?1259166592 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 hayır ulan harbiden versem msn şifremi girecek msn e diyelim. iyi hoş. ulan erkek muhabbeti pis muhabbet ordan bi arkadaşım nabıon lan yapraam diye girigiriverecek muhabbete arkasına bakmadan kaçacak dsfsd. olmaz öle iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 BonePART said: pogodi mi anlatmisti gecen gun eski erkek arki msnine girip cok yanlizim diye status yaziyomus mesaj atanlara noldu felan diye siliyomus eauheauhea bu arada bu kadar meric warken milletin killanmasi normal lan muhendis sevgili olmasi bukonularda buyuk rahatlik boynuzlucak olsa msne felan ihtiyac yok direk okul isyeri felan her yer MÜHENDİS dolu fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 burda da bulunsun pogodi said: benim eski erkek arkadaşım msnime girip nickimi "ÇOK MUTSUZUM ÇOK YALNIZIM OOOFFFS" yapıp noldu yazan erkekleri engelleyip siliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bir insan msn şifresini sevgilisine niye verir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 pogodi said: burda da bulunsun pogodi said: benim eski erkek arkadaşım msnime girip nickimi "ÇOK MUTSUZUM ÇOK YALNIZIM OOOFFFS" yapıp noldu yazan erkekleri engelleyip siliyodu cocugu takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 adam iste lan ADAM dolu muhendis dolu deil olay ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 pogodi said: burda da bulunsun pogodi said: benim eski erkek arkadaşım msnime girip nickimi "ÇOK MUTSUZUM ÇOK YALNIZIM OOOFFFS" yapıp noldu yazan erkekleri engelleyip siliyodu how to trap meric's 101 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 şu dünyada ne çok aptal var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 pogodi said: burda da bulunsun pogodi said: benim eski erkek arkadaşım msnime girip nickimi "ÇOK MUTSUZUM ÇOK YALNIZIM OOOFFFS" yapıp noldu yazan erkekleri engelleyip siliyodu off meriç hunter ofof çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar