Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS'ye girerken Alan tercihi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Diyelim sayısal mezunuyum. Seneye EA dan ya da sözelden sınava girmek istiyorum tamamen. Yani ortak alanlara değil sırf EA bölümlerinin 0.8 le çarpılmasını istiyorum. yani bi uluslarası ticaret'e falan girmek istiyorum.

Şimdi aralık ta öss ye girerken bi form dolduruyoruz ya. Onda mesela ÖSS'ye girmek istediğiniz bölüm diye birşey yazıyor ordan EA 'yı seçsem olur mu?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
ahha bkz:ösym yi kandırmak
:D[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
said:
McFrenzy, 27 Temmuz 2004 14:09 tarihinde demiş ki:
Kazansan bile kayıt olamazsın çünkü diplomanda alanın yazıyo

benim yıllar oldu gerçi ama bildiğim kadarıyla çarpıldığı kat sayı düşüyor (0,2 yada 0,3 sanıyorum) ama puanın tutuyorsa kayıt yaptırabiliyorsun. Özeline falan girersin yani. Yinede daha iyi bilen biri yazarsa daha iyi olur.
Mesaj tarihi:
Normal alanından bölümlere girdigin zaman 0,8 ile carpılan katsayı kendi alanın dışındaki bölümlere girdiğin zaman 0,2 yada 0,3 ile carpılıyor tam emin degilim..Fakat EA icin İktisat , İşletme bunu kapsamıyor..Yani onlarda 0,8 ile carpılıyor..

Fakat sınavın cok iyi netlerin yüksek ise 0,2 yada 0,3 ile carpıldıgında istedigin puanı alabilirsen kayıt yaptırabilirsin istedigin üniversiteye..[signature][hline]
I can't remember anything,
Can't tell if it's true or dream...

Mesaj tarihi:
ben'm bahsettigim basvururken ea yi isaretlebilirmiyim SAY mezunu olmama ragmen[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
Nie EA isaretlemek istiyorsun ki bu kadar cok ?

Hani Ösym başkanı olsam canın saolsun ama ...[signature][hline]
I can't remember anything,
Can't tell if it's true or dream...

[Bu mesaj abuzittin tarafından 27 Temmuz 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
neyse ki vaktinde olayın farkına varıp sosyal bilimler mezunu oldum.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
  • Yeni Oluştur...