Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mazda 3

barbudos

Öne çıkan mesajlar

abiler ben turkiye ye donunce ciddi ciddi mazda 3 almayi dusunuyorum bende bi polo vardi hatirlarsaniz 3-2-1 vites polo vakasi:) sonracima ben bu mazda 3 u gordum dumur oldum cok hosuma gitti eskiden bizim peder bey de mazda 626 sedan vardi araba bi kere servise gitmedi yaw nasi arabaysa ici de 3+1 di yani...sonracima bu mazda 3 u kullanan test eden yada sahibi olan arkadaslarimiz bana bi bilgi verebilirse fiyat falan bide ben otomatik kullaniirim...bole sport tusu flaan var mi bu aletin muhahay...?sonra ne bilim mazda lara modif flaan var mi oyle biseyler oyle yani saolun abilerim....[signature][hline]No Woman No CRY
Sosyal ağlarda paylaş

peki mazda'nın yeterlki servis ağı var mı onu merak ediyorum ben? Neden TR de o kadar tercih edilen araba değil?[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir durum da var tabi
mazdaya karşı bir önyargı var. Yeterince shwroom'u yok e tabi bunun yedek parçası da zor bulunur pahalıdır vs.. Gibi düşünceler var insanlarda almak istemiyorlar o yüzden[signature][hline]
Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sosyal ağlarda paylaş

Satış servis ağından ziyade bi araba nekadar iyi olursa olsun imajı kötüyse ölü yatırıma girer.
35 milyara alıcaksın o arabayı 2 yıl sonra satmak isteyince yerlere düşcek fiyatı ama 35 milyara boş bi golf alsan 4 yıl sonra mazdadan çok daha yüksek fiyata satarsın.

Bilirsiniz Citroen ler de 98 den fln sonra bi toparlanma hamlesine girişti Xsara modeliyle. önceki modellerini hatırlayanlar olursa artık ne dediğimi daha iyi anlayacaklardır =)
Daha da halen citroen hakettiği yere gelebilmiş değil. Tek sebebi eski modellerin kötü imajları..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

cwzx ben de anlamıyorum ama dediğim gibi bir önyargı söz konusu
Mesela biz aile olarak opelciyiz kolay kolay dğeişmez bu[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

it's teargas in my eyes

Sosyal ağlarda paylaş

rx8 wankel evette kendi servislerinde yaparlar tabii gelirse 1.3deil 2x600 cc lik motoru var wankel motor çok güçlü olmasına karşın(1200cc den 240 beygir çıkarıo daha ne yapsın) ekonomik olarakda zorlar insanı bide daha gürültülü olduunu duydum ama hiç farketmez süper bir araba nasılsa alamicam:( iç dizaynından tutunda performansına kadar inanılmaz bir araba şuan herhangi bi ferrari'ye tercih edebilirm o derece yani!(o kadarda deil tabi enzo ve modena varken..)[signature][hline][Bu mesaj Marduk tarafından 32[!] Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

getirtilmez ztn getirecekse mazda kendisi getirecekki serviside olsun ama getirebiliosan yurtdışına servisede yollarsın...imkan olsa sadece otursam içine bu kadarmı olur güzel araba[signature][hline][Bu mesaj Marduk tarafından 32[!] Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mazda'nın servisi tr de geniş ve güvenilir.Zaten bi dergide okumuştum. 100.000km ye kadar servise gelen araçlar sıralaması vardı.
Mazda ilk sıralarda.Şöyle bi istatistik >
ilk 100bin km de 100 aracın 4 ü servise geliyor mazda'da. son sırada alfa romeo vardı ilk 100bin km de 100 arabanın 67 si servise geliyomuş.
Bu ankette mercedes 100 de 14 le bmw 100 de 23 le yer alıyo
Volvo 100 de 5 Audi 100 de 9 falandı.

Burdanda anlaşıldıgı gibi mazda arıza yapmıyor arkadaşlar.Sağlam araba yani.
Bide neden tr de tutulmuyor.Önyargı var yeterince reklamı yok.
adam parçası pahalıdır diye almıyor halbuki arıza yapmıyor kaza yapmadıkça mazdalar.
bide pahalı geliyor heralde.örneğin vectra ile aynı sınıfta olan mazda 6 vectra'dan pahalı. honda accord dan bile pahalı en üst donanımlı olanı sanırım 2.3L Sport.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling

ZBD.
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...