Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Return of the chosen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet arkadaşlar lich king geldi gitti wow yine baydı oynaycak single player oyunların hepsini oynadım ve açıkçası şu an warhammerdan başka oynayabileceim başka bir mmorpg alternatifi göremiyorum.Karak Azgal da level 40 chosenım var ama problem şu ki oyun çıktı 1-2 ay oynadım sonra nerdeyse 1 senedir hiç girip bakmadm acaba oyunda ne gibi deişiklikler oldu dönmeye değermi oyuncu sayısı ve content ne durumda benm oyunu bırakma sebebim oyun ilk çıktıında birz fazla hızlı ilerlediim içn daha content konmadan herşeyi bitrip oyundan sklımş olmamdı. şimdiden teşekkürler cvplarınz içn :) bu arada oyundaki klas dengesi ne durumda en son 1 sene önce chosenlar baya iiydi inş nerf gelmemiştir
Mesaj tarihi:
oyunun genel mantıgında degisen birsey yok sayılır.. yine city siege e kadar ilerletmeye çalışıyorsun campaign'i, senaryolar ve rvr yardımıyla.. fortlar kalktı oyundan degisiklik olarak; artık sabah akşam city siege oluyor, dolayısıyla herkes sove giyiyor renownu yettigi anda.. bunun dısında lotd'e yetismediysen, yeni bir pve harita eklendi; uyduruk pqlar ve sonucunda girdigin 6 men 1 boss instanceların yanında bir de end game dungeon eklediler.. tomb of the vulture lord.. tyrant armor düşüyor bu instancedan.. bunun dışında pek birşey yok aklıma gelen, yarın gelecek patch ile hem sc'lerin yapısını hem de scleri tamamen değiştirdiler.. sc sonunda alacagın crestlerle alabilecegin silahlar ekliyorlar yarından itibaren, her lvl ve renown aralıgına uygun.. aklıma gelen degisiklikler bunlar şimdilik.. birşey olursa eklerim:)
Mesaj tarihi:
chosen'a nerf geldi bu arada geçenlerde ama hala gayet iyi bir klas, hem tank spec hem dps spec iş yapıyorlar.. class dengesi gayet kötü bana sorarsan ama tartışmalı bir konu, kime göre, neye göre diyenler çıkabilir.. oyun genel olarak küçük ölçekli pvp yerine zerg vs zerg sunuyor insanlara oyle olunca da class dengesi çok önemli olmuyor bu savaşlarda.. tabi hiçbir zevk almıyorum ben boylesi durumlardan, o ayrı:P (kimsin sen diyebilirsin belki, 80 sorc main charım)
Mesaj tarihi:
TOTVL o kadar rezil birşey ki, zone locktı, phantom purgedü, boss buglanmasıydı, drop rateti, zorluktu. PvE content süper ona katılırım ama öyle çok spastiklik yaşanıyor ki oyundan beziyorsun.
Mesaj tarihi:
starting pq ameleliklerini ekliyim...

Chosen en cok tercih ettigimiz tank. PvE de buna dahil. DPS olarak da i$ yaptıklarından genelde chosenlar dps oynuyor. Du$manım kalkansız tanka hehehe. Mantıklı veya mantıksız o tarafını bilemem ama Ironbreaker ve Chosen diger tank classlardan DPS ve tank olarak daha iyi gibiler.
  • Yeni Oluştur...