Masticore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Bugün haşhaşlı ekmek aldım marketten az önce yedim bu kadar güzel birşey olamaz ya. Simit'e 10 basar.Haşhaşlı simit,börek varmı araştırmaya başladım. Daha önce yemiştim ama içinde tahin mi ne vardı iğrençti öyle iğrenç birşey olarak aklımda kalmış o yüzden. Haşhaşsız geçen bunca seneye yazık olmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 pm atarsan 1. kalite haşhaş temin edebilirim. ekmeği ile birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 no haş haş no vitamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 lan hala haş haş'ın kafa yapcagını sananlar var ekmeği güzel olur da öyle süslemek için falan olur kuru hashasın süper bi tadı yok ekmekçi iyidir zaten dogru duzgun cignenmiyo ufak ufak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bunu kuzenim yedi sonra masaya çıkıp oynamaya başladı dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 haşhaşlı börek var teyzem yapıyodu bi ara çok da güzel oluyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 evet bu gerçekten süper bişeyler bi kaç ay önce almıştı annem of of bide cevizli ekmek kral oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 PrudenT said: haşhaşlı börek var teyzem yapıyodu bi ara çok da güzel oluyo valla. benim teyzem de haşhaş yemiş süfermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 paspatur said: no haş haş no vitamin vitamin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ben lux aeterna dinleyip haşhaşlı ekmek yiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ben lux aeterna dinleyip haşhaşlı ekmek yiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bende uus jux atıp pk kovalıyordum eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 kütahyalılar iyi bilir. bununla büyüdük. tüm kütahyanın kafa 1500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 beyler cok fena uykum geldi ya 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bağımlısıyım bu ekmegin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ocb arası haşhaşlı ekmek en sevdiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowwhite Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 fede said: kütahyalılar iyi bilir. bununla büyüdük. tüm kütahyanın kafa 1500 haşhaş deyince kütahya abi zaten. haşhaşlı gözleme de var. yaren yapılıyor ııımmmmmmmh ommhh canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 neler dönüyomüş lan kütahyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 eskisehirde cok yenır hashaslı ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar