d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 lutfen tekbir sey istiyorum tabi biliyorsaniz.. mesela [dialog d_kemal button]dayiz ve on=1 dialog d_regs dedigimizde birinci buttona basinca regs menusu acilir tabi varsa ama on=2 diyipte ikince buttona basildiginda war moda nasil gecilecegini bilen bir aradasimizvarsa lutfen baksin [email protected] [email protected] icq=293907953 saygilar ve sevgiler saglikli kalin anacigim :)[hline]-Deniz- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 src.flags=&statf_war Calismasi lazim bunun ama war mode'a gecirip napacaksin adami anlamadim :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 abi src olduguna eminsin degilmi?[hline]-Deniz- yok calismadi ama genede saol hic olmassa yardim ettin :) [Bu mesaj -Deniz- tarafından 04 May 2003 11:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 simdi deneniyoruym her seyi ama yapamiyorum :)[hline]-Deniz- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 & -> | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: CEDAY, 04 May 2003 12:20 tarihinde demiş ki: & -> | cok iyi anliyamadim konuyu aca bilirmisiniz?[hline]-Deniz- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 src.flags=|statf_war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 yok gene calismadi..[hline]-Deniz- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 nerden anlıosun calısmadıgını? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 cunku deniyorum :) ozel mesajlarina baka bilirsen anlata bilirim :) :)[hline]-Deniz- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 kesin kafayi yiyicem yaw..[hline]-Deniz- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 up?[hline]-Deniz- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redpaladin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 :D rofl[hline]The Ørc Captain ][ u ]/[ß{€}RØ][[€ [[µmbërØne]][[µmbërØne icq:5621814 Diablo Rullz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ya gercekten bilen yokmu?[hline]-Deniz- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 [hline] [dialog d_hede] onbutton=1 dialog d_regs onbutton=2 src.flags=|statf_war [hline] ama sanırım sen warmode a gecmesini menunun kapanması icin istiyorsun eger onun icin istiyorsan su sekilde yapsanda olur [hline] [dialog d_hede] onbutton=1 dialog d_regs onbutton=2 close // yada src.close hatırlamıyorum tam [hline] [Bu mesaj Invulon tarafından 05 May 2003 02:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 ya kim dedi kapanmasi icin istedigimi uydurmayin yaw.. BEN CHARIN war moda gecmesini istiyorum diger akadaslarin verdigi scriptte char cikip girdiginizde war moda geciyor *sinirli yazdim kusura bakmiyin*[hline]-Deniz- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 src.flags=&statf_war bu komut yada ceday abimizin verdigi komutlar oyundan cikip girince warmode yapiyor.. acaba nasil yapa biliriz bilen birisi varmi?[hline]-Deniz- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ...?[hline]-Deniz- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardaaltunel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 allah sabir versin.....sen up'lamaya devam et :D ben bilmiyorum![hline]Yemyesil bir doga Bahar kokan otlar Kuslar bocekler Ve mutlu inekler Ve düsündümki ne güzel dünya Bir daha düsündüm bu cennet olmalı!!! Admin Elessar- Numenor Uo shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 sen gulmeye devam et cok komik olan birseymi var?[hline]-Deniz- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 up[hline]-Deniz- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Yanlis anlamadiysam oyundan cikip girince Profile deki WAR/PEACE butonunun hep WAR da kaldigindan bahsediyorsun. Bu yuzden sende hep warmodda girdigini saniyorsun. ?[hline]*This is my gift and my curse* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 hayir ben sadece charin war moda gecmesini istiyorum ama anladimki kimse bu olayi bilmiyormus..[hline]-Deniz- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar