syd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 slm millet bu hafta zenedara migrate ettim ( saolsun bliz sormadan vek'nilashi pve yapinca kactik) acaba zenedar'da takilan kimsecikler var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Realmi bilmediğim için başlığı okuyunca Afrikada biryerde WoW oynamaya çalışıyormuşsun hissine kapıldım lol XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 pve pvp arasında ne fark var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 pvede yolda sokakta saldiramiyosun rakibe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Onu biliyorum da, zaten open pvp yapan yokki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 iyi dedin. bildim bileli pvp serverlarda oynarım. en son dışarda birine sağ tıkladığım zamanı bile hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 pve iyidir pvp'de quest levelling kısmında ve birşey grindlerken illaki bir group can sıkıcı adam geliyor saldırıyor, boşa vakit kaybı pvp zaten outdoor olmuyor o yüzden pve serverı en mantıklısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ama pve serverleri ruhsuz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Eheh eyvallah ruhsuz olsun da, bastan pvp olsa insanlar yeni char acmaz oyle ruhsuz olur. Pvp baslayip pveye donen realmdan kimse cikip gitmez ki asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 pve serverı sadece lvllarken ise yarıyor sonrası ıhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 PvP serveri hikaye ya, geçen sw'ye gittim ally keseyim diye, hepsinin combat tag'i kapalı. Madem pvp realmi neden "pvp tag" diye bir kavram var? Madem pvp realmindesin pvp tagın niye kapalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Rotweiler said: Realmi bilmediğim için başlığı okuyunca Afrikada biryerde WoW oynamaya çalışıyormuşsun hissine kapıldım lol XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Başlığı değiştirdim, daha uygun bir hale getirdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tugiss Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 cruelnaga, tetanoz... kucuk bır farkla for the Ally.... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 blackout pvpsi senelerdir çetindir. herkes bilir az çok oynamayı. üstün başın ne durumda bilemiyorum da, http://deathproject.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 pug olarak vek'nilashın gerisinde olsa da yinede yeterli gibi. core guild sayısı bir çok realme göre fazla (sd,gg,ds,su...) ally tarafında bildiğim kadarıyla 1 gdkp pug var 10/12 yapıyorlar 25m de, hordeda mannel pug (cuma akşam)ve wezzi (cmtsi sabah) pug var. bunlarda sanırım 10/12deler hala ama mannel pug sanırım marrowgar,lootship,fester ve rotface hc yapıyorlar artık. bunların dışındaki puglar 25mde düşük ihtimal 7( valithra) , olumlu bakarsan 6, genelde 4boss kesiyor.erken dağılan pugların çoğu ladyi beceremediğinden dağılıyor. 10m hc pugları baya revaçta ilk reset günlerinde ama ne yapıyorlar bilmiyorm. core guildlerin geneli 6-10/12hc (showdown 11/12 sanırım), normal guildlerde genelde 11/12normal durumdalar.yaz yaklaştığından bir çok guild recruite başladı bile. son zamanlarda dikkat çeken iyi "elemental shaman" eksikliği var sanırım. çoğu iyi guild elem arıyor. pvpye gelirsek ; günün %80i wg hordeda ancak ally 20 tenacitye ulaştığında yada akılları başlarına gelip resetten sonra voa yapmak istediklerinde kıçlarını kaldırıp teşrif ediyorlar.4-5 gün hiç allyın wg alamadığını görebileceğiniz bi realm. bglerde %50 gibi bir win ratio var ama özellikle gecenin geç vakitlerinde horde eziyor. tr saatiyle 18-23 arası çok çetin bglerle karşılaşabilirsiniz(1600-1590 ab gibi) queuelara gelirsek random dungeonlarda tank=insta, healer=insta-1min, dps= kimbilir random bgler gün içi 5-8 dak , 24-02/03 arası 18-20dak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tugiss Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ozkolous said: pug olarak vek'nilashın gerisinde olsa da yinede yeterli gibi. core guild sayısı bir çok realme göre fazla (sd,gg,ds,su...) ally tarafında bildiğim kadarıyla 1 gdkp pug var 10/12 yapıyorlar 25m de, hordeda mannel pug (cuma akşam)ve wezzi (cmtsi sabah) pug var. bunlarda sanırım 10/12deler hala ama mannel pug sanırım marrowgar,lootship,fester ve rotface hc yapıyorlar artık. bunların dışındaki puglar 25mde düşük ihtimal 7( valithra) , olumlu bakarsan 6, genelde 4boss kesiyor.erken dağılan pugların çoğu ladyi beceremediğinden dağılıyor. 10m hc pugları baya revaçta ilk reset günlerinde ama ne yapıyorlar bilmiyorm. core guildlerin geneli 6-10/12hc (showdown 11/12 sanırım), normal guildlerde genelde 11/12normal durumdalar.yaz yaklaştığından bir çok guild recruite başladı bile. son zamanlarda dikkat çeken iyi "elemental shaman" eksikliği var sanırım. çoğu iyi guild elem arıyor. pvpye gelirsek ; günün %80i wg hordeda ancak ally 20 tenacitye ulaştığında yada akılları başlarına gelip resetten sonra voa yapmak istediklerinde kıçlarını kaldırıp teşrif ediyorlar.4-5 gün hiç allyın wg alamadığını görebileceğiniz bi realm. bglerde %50 gibi bir win ratio var ama özellikle gecenin geç vakitlerinde horde eziyor. tr saatiyle 18-23 arası çok çetin bglerle karşılaşabilirsiniz(1600-1590 ab gibi) queuelara gelirsek random dungeonlarda tank=insta, healer=insta-1min, dps= kimbilir random bgler gün içi 5-8 dak , 24-02/03 arası 18-20dak[t/quote] Ally msin pek turk yokta bu tarafta merak ettm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… syd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Gangren said: Başlığı değiştirdim, daha uygun bir hale getirdim :p tamamdır abi eyw @ tugi 2 yıl senle yan yana oynadık en son yaptığın hoş değildi..... @ zenedar ahalisi eğer zenedar'da iseniz bana ulaşın. birlikte takılabiliriz. PC'm sorun çıkardığı için raider değilim şu an. 25man 10man sindgarosa kesioz pugla ama arthas hala wipe fest. sizi bizim puglara da alabilirim. namhestia ya da ona benzer bişi karaketerimin adı =) - wolf pack'deyim - durotarda zaten bol bol görürsünüz beni ve benim tayfayı. işte öle :D edit : @ ozkolous büyük guildleri sıralarken Wolf Pack'ı unutmuşsun :) guildi sürükleyen birkaç arkadaş bazı sorunlardan ötürü raidlere gelemese de hala çok iyiyiz. 11/12 hm 10 9/12 hm 12 şu anki progress ki tam hardcore bi guild değiliz. senin nickin ne bu arada? oyunda bişiler yapabiliriz belki. aynı kişilerle 10 manda 11 bos kesip farkli hiç bişi yapmamaktan sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 walla ilk 4ü yazmışım oraya ama biliyorum sizin progresinizide merak etme :) oyundaki mainimin nicki tahrikmotoru (shaman) bi aralar mannel pugla takıldım ama sıktı şimdi rl arkadaşlarla 10m icc yapıyorum yavaş yavaş altımla (tâhtikmotoru- pala tank). sen hangi puga katılıyorsun? sizin guildden aycanla arada sırada takılıyorz 25m için ama henüz rayına oturmadı sanırım.geçen hafta gerizekalı bikaç ninja dc yüzünden 25 ziyan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… syd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 abi ben seni taniom ya sen de beni taniosan dur oyundan devam gorunce aa sen miydin dicen hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
syd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Gangren said: Başlığı değiştirdim, daha uygun bir hale getirdim :p tamamdır abi eyw @ tugi 2 yıl senle yan yana oynadık en son yaptığın hoş değildi..... @ zenedar ahalisi eğer zenedar'da iseniz bana ulaşın. birlikte takılabiliriz. PC'm sorun çıkardığı için raider değilim şu an. 25man 10man sindgarosa kesioz pugla ama arthas hala wipe fest. sizi bizim puglara da alabilirim. namhestia ya da ona benzer bişi karaketerimin adı =) - wolf pack'deyim - durotarda zaten bol bol görürsünüz beni ve benim tayfayı. işte öle :D edit : @ ozkolous büyük guildleri sıralarken Wolf Pack'ı unutmuşsun :) guildi sürükleyen birkaç arkadaş bazı sorunlardan ötürü raidlere gelemese de hala çok iyiyiz. 11/12 hm 10 9/12 hm 12 şu anki progress ki tam hardcore bi guild değiliz. senin nickin ne bu arada? oyunda bişiler yapabiliriz belki. aynı kişilerle 10 manda 11 bos kesip farkli hiç bişi yapmamaktan sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 walla ilk 4ü yazmışım oraya ama biliyorum sizin progresinizide merak etme :) oyundaki mainimin nicki tahrikmotoru (shaman) bi aralar mannel pugla takıldım ama sıktı şimdi rl arkadaşlarla 10m icc yapıyorum yavaş yavaş altımla (tâhtikmotoru- pala tank). sen hangi puga katılıyorsun? sizin guildden aycanla arada sırada takılıyorz 25m için ama henüz rayına oturmadı sanırım.geçen hafta gerizekalı bikaç ninja dc yüzünden 25 ziyan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 abi ben seni taniom ya sen de beni taniosan dur oyundan devam gorunce aa sen miydin dicen hehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar