Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yazalım. spora baslıyorum tekrar. bekar evi. yemek yapmayı bilmem. makarna bilirim. sabah kahvaltısında protein bar yicem. oglen aksam gece filan yazalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 sabah oglen aksam sirayla http://www.couponing101.com/wp-content/uploads/2009/09/Kelloggs-FiberPlus-Antioxidant-Bars.jpg + http://www.subwaysheerness.co.uk/shop/images/veggie_patty.jpg + http://www.eating-in.com/wp-content/uploads/2008/03/salad2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bi defa tavuk severim yani baya, makarnada severim. tavuk but alıp haslasam tencerede? sıkılmam yani tavuktan kolay kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Ot sevmiyosan olmuyo sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yağsız ızgara eti (kırmızı et,tavuğun göğsü vs) yaparsın kolay bişi zaten. (öğün başına 250 gr) yanında lapa pilav ya da makarna ya da patates kızartması (önermem , çabuk yakarsın , acıkırsın) salata. sabah kahvaltısı 5 yumurta beyazı eti lifalif muzla karıştır süt dök karıştır dik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 tavuk kolay haslanan 1500 cesit yemegi olan bisi, bigun mantar sote, bi gun firinda, bigun tiftikle corba yap, patates yiyebilirsin ekmek yerine, ton baligi al arada konserve olabilir omega-3 acisindan, bide b-12 vitaminlerinden at gunde 1 tane bekar adam icin birebir. omega-3 kalp b-12 beyin icin muthis seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 pilav yaparsın 15dk alıyo, yanına da fishfinger kızartırsın 4-5 tane mis bide en efektif yontemlerden biri kaşarlı salamlı tost, o da 3dk alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Fishfinger yiyosanız yanında salatadan başka pek bir şey yemenizi tavsiye etmem. Üstünde un vb olduğu için 100 gram'ındaki protein miktarı sadece 13 gram falan. 20-30 gram protein almak için 7-8 tane yemeniz gerekiyor, yanında tonla faydasız carb geliyor. edik: Hele bi de kızartırsanız tam kalori bombası oluyor. Daha da sağlıksızlaşıyor. Fırında yapılınca daha sağlıklı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Ben sabahları müsliyle kivi ve muz yiyorum. Ögleden sonra okuldan gelince havuç ve kırmızı lahanayı rendeleyip üstüne soğan,2 yumurta 2,3 tavuk sosis dograyıp yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Benim tavuk izgara tarifimden yapsana. Haftada 3-4 kere yiyebilirsin. Yagi da cok az ustelik. Ogrenci kesesine bile uygun diyeyim hatta. Gereken ilgiyi gostermediniz o tutorial'a, cok ayip ediyosunuz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 sınırsız tavuk göğüsü haşlaması ve bulgur pilavı kombosu yapıyodum bende bıkmadan yiyodum(2 öğün, öğle-akşam) ama evdekiler isyan edip "başlıcaz senin proteinine." diyip isyan edince ben de degiğişik arayışlara girdim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Sen beni banladın Zegna ama ben yine insanlık namına sana yardım edeceğim. Cips Kola Çikolata BKing MDonalds Dürüm-Kebap Salonları Tost Börek-Poğaça Çay Hazır Çorba Puding-Sütlaç iyi gidiyo. ama ben günde 3 saat spor yaptığım için kilo almıyorum ve vücudum çok şekilli. pati kızlarına selam ederim. :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 insanlik namina yardim edecegim ayagina oldurmeye niyetlendin sanirim. haftada 2 gun kolesterol asisi yapalim direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Öncelikle bi tane tefal in buharda bişiren hedelerinden almanı öneririm diyet yapacaksan. HER ŞEYİ haşlanmış olarak tüketebiliyorsun. Hem de bi seferde 2 çeşit yemek yapabiliyorsun altta et üstte sebze şeklinde. Sebzeleri doğrayıp atarsın altına da tavuk gögüs atarsın onlar haşlanırken bi el oyun oynarsın sonra gelip tabağına koyar etini ve garnitürünü afiyetle yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bugün şeye başladım kahvaltı olarak oatmeal peanutbutter yımırta yarım kilo pirinci pilav yaptım sabahtan. baya bi çıktı. 550 gramda tavık aldım pilavı ısıtıyorum tavuğu atıyorum tavaya akşama kadar bitirmem lazım o pilavı. 400gr kh lazım. aç değilken yemek yemek zorunda olmak iğrenç bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 emre, cebe badem içi doldur öğün aralarında ye. güzel protein var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Cons niye lazım ki o kadar carb? Yağ/protein ağırlıklı beslenerek de yeterli enerji alınabiliyor. Kanıt olarak Amerika'daki CrossFit'çileri vereyim. Paleo diyeti yapıyorlar. Hiç tahıl ve süt ürünü tüketmiyorlar (buna ekmek, pilav, makarna, süt vb dahil). Baklagil yemiyorlar (mercimek, bezelye, nohut vs). Hatta patates de yemiyorlar. Tüm karbonhidratları yeşil sebzelerden, meyvelerden ve kuruyemişlerden alıyorlar. Eh onlardan gelen karbonhidratlar da kısıtlı. Ana proteinleri et ve yumurtadan geliyor. Yağları ceviz, badem gibi yemişlerden ve zeytinyağı gibi faydalı yağlardan alıyorlar. Adamların yaptığı egzersizler ise bodybuilding tarzı egzersizlere göre kat kat yorucu ve çok daha fazla enerji istiyor. http://www.youtube.com/watch?v=uCFZoqmKf5M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bulking. nerden bulcam abi güzel yağ uğraşamam onunla. bide pahalı olur uğraştırır öyle beslenme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Zeytinyağı ve has tereyağı kat herşeye işte kalori için. Bilmem kaç yüz gram pilav yicem diye kascağına daha az yersin, daha yağlı yersin. Kasmazsın kendini. Ceviz, badem falan pahalı orda haklısın ama içinde tonla besleyici madde var. Günde bir avuç bile iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 yağımı peanut butterdan almaya kasıyorum flaxseed oil var bide yedekte işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 türkçe konuşun anlamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Flaxseed oil dediği keten yağı. Ben 100 ml ufacık şişede almıştım da bitiremedim çok kötü geldi tadı. Salataya, yumurtaya falan koymayı denedim ama ııh. Conscan ben sana yeterince yağ almıyosun demiyorum zaten. "aç değilken yemek yemek zorunda olmak iğrenç bişey" demişsin. Toplam aldığım kalori dağılımında carb'ı biraz azaltıp yağı arttırırsan kalmaz öyle bir sorunun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 abi benim bildiğim kh ağırlıklı diyetin varsa yağa belli bi sınırlama getirmen lazım yağlanmayı minimumda tutman için. yanlışmı biliyorumkine? tabi 33/33/33 prot/kh/yağ sistemi filanda var ama pek kafama yatmadı o benim ya. flaxseed oil kötüde artık taddan bi beklentim kalmadı abi benim beef protein filan aldım böyle meyve aromalı konsantre dana içiyorum mavi sıçıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Deneyip bakmak lazım valla ben de bilmiyorum. Yağlanmayı asıl etkileyen toplam kaloridir diye okudum ama bir çok yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar