Pýrokþi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Ne oldu bu fotoğraflara anlamadım hiç bişey de yapmadım telefonda, linuxde de denedim ama yok ne pc ye kopyalanıyor, ne de açılıyor. Düzeltmenin yolunu bilen biri varsa bi yardım etsin lütfen. böyle gözüküyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 samsung ayarlarını çok iyi bilmiyorum ama telefonun kendi ayarlarına bakar mısın ? formatlarını galiba seçebiliyorsun bazı samsung modellerinde. ya da dosyayı ayrı programda aç gibi bişi var ya sağ tıklayınca oradan seçerek yapmayı dene bakalım. bendne bu kadar yardımcı olmaya çalıştımda. dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 sağol, ama yok yani aklıma gelen herşeyi denedim, telefonun formatında bişey yok zaten ondan sonra bi dünya fotoğraf çektim onlar normal. telefondan dosyanın formatını değiştirmeye çalışıyorum .jpg yapıyorum kaydetme başarısız diyo kalıyo. bide fotoğraflar babamın çocukluğunun geçtiği ev, ve 3 gün önce yağmurda çöktü elimizde de eski siyah beyaz fotoğraflardan başka bişey yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 o halde ben bişi diyemicem bi de ztn bu saate kadar kimse yazmamışsa bilende yoktur burda sanırım üzgünüm. samsung online destek en iyisi olur arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 irfan view denermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yok olmadı, sağolun yinede. evin oraya samsung teknik servis açılmış, birde oraya götürücem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 en iyisi. :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 cak bir soft format gecer yazilim hatasi bu bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar