Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Ligi : Galatasaray-Atletico Madrid @ 20.00 / 25.02.2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

poopla said:

Red said:

jo atletico yu geçersek oynayabiliyor.200 lirasına varım

harry kewell title ından bitane verin arkadaşa acil

bebeğim öncelikle gerçekten muattabım deilsin

JO SADECE ATLETİCO MAÇINDA OYNAYAMICAKTI.bu yuznde de hep adam uefada oynayamicak dendi.fakat turu geçersek oynayabiliyor

poopla kişisinin kendi takımının topiğinden çok bu topikte gezmesi negzel di mi

neyse maçlar bitince iade-i ziyarete geliriz gibi gözüküyor
Mesaj tarihi:
ya nası olacak o peki red.
adam bi takıma register edildi zaten uefada. başka takıma register edilemez. öyle bile olsa register tarihi geçti ocak sonunda bitiyo. nası olacak peki
Mesaj tarihi:
Red said:

poopla said:

Red said:

jo atletico yu geçersek oynayabiliyor.200 lirasına varım

harry kewell title ından bitane verin arkadaşa acil

bebeğim öncelikle gerçekten muattabım deilsin

JO SADECE ATLETİCO MAÇINDA OYNAYAMICAKTI.bu yuznde de hep adam uefada oynayamicak dendi.fakat turu geçersek oynayabiliyor

yanlis hatirlamiyorsam 3 tane registration period var. Bir tanesi elemelerden once, bir tanesi elemelerden sonra, gruplardan once, ve sonuncusu da CL den gelenler falan fuilan belli olduktan sonra, bu KO roundlardan once.
Mesaj tarihi:
abi fm oynayıp yorum yapıosunuz gibi.bildiğimiz kadarıyla turdan sora yeni liste bildirilicek.turu geçersek oynayabiliyor onu biliyorum

hesap numaramı veririm bi ara
Mesaj tarihi:
Red said:

abi fm oynayıp yorum yapıosunuz gibi.bildiğimiz kadarıyla turdan sora yeni liste bildirilicek.turu geçersek oynayabiliyor onu biliyorum

hesap numaramı veririm bi ara

ön elemede oynadı diye biliyorum jo bi oyuncu 2 takımda oynayamaz bi sezonda avrupada. onu geçtim knockoutlar öncesi yapıldı registration. çok feci faillerdesin.
Mesaj tarihi:
başka takımda oynayan daha da oynayamaz
oynamamış olsaydı uefa maçında,gs ye transfer olduktan sonra listeye verilebilirdi adı sonradan
ama uefa maçına çıktığı için olamıyor
ayrıca bir fenerli olarak galatasaraya başarılar diliyorum bugün
niyeyse içimi uhrevi bir duygu kapladı
Mesaj tarihi:
ya bir sonraki turun eşleşmesi bile belliyken, yeni kayıt alınmaz, zaten sadece ara transferden sonra yeni kayıt alıyorlar, Jo hiç bir şekilde oynayamaz, everton veya sporting lisbona karşı turu geçersek.
Mesaj tarihi:
Red said:

gazetede okuduguma eminim jo nun atl maçından sora oynayacagına.biri belgelesin :).hala idda ediyorum :)
Bu devirde gazetlere güvenen mi suçludur, yoksa gazeteler mi, kardeş?
Mesaj tarihi:
Red said:

gazetede okuduguma eminim jo nun atl maçından sora oynayacagına.biri belgelesin :).hala idda ediyorum :)

jo sigma maçında oynadı evertonun hatta berabere kaldılar ve saç baş yoldurdu jo o maçta .
  • Yeni Oluştur...