Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Jo kim ya oynasa nolucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Red said: poopla said: Red said: jo atletico yu geçersek oynayabiliyor.200 lirasına varım harry kewell title ından bitane verin arkadaşa acil bebeğim öncelikle gerçekten muattabım deilsin JO SADECE ATLETİCO MAÇINDA OYNAYAMICAKTI.bu yuznde de hep adam uefada oynayamicak dendi.fakat turu geçersek oynayabiliyor poopla kişisinin kendi takımının topiğinden çok bu topikte gezmesi negzel di mi neyse maçlar bitince iade-i ziyarete geliriz gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 koydugunuz blog yorumları daha transfer olmadan nerdeyse.millet oynarmı oynamaz mı gelmesi iyi mi onu tartışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ya nası olacak o peki red. adam bi takıma register edildi zaten uefada. başka takıma register edilemez. öyle bile olsa register tarihi geçti ocak sonunda bitiyo. nası olacak peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Red said: poopla said: Red said: jo atletico yu geçersek oynayabiliyor.200 lirasına varım harry kewell title ından bitane verin arkadaşa acil bebeğim öncelikle gerçekten muattabım deilsin JO SADECE ATLETİCO MAÇINDA OYNAYAMICAKTI.bu yuznde de hep adam uefada oynayamicak dendi.fakat turu geçersek oynayabiliyor yanlis hatirlamiyorsam 3 tane registration period var. Bir tanesi elemelerden once, bir tanesi elemelerden sonra, gruplardan once, ve sonuncusu da CL den gelenler falan fuilan belli olduktan sonra, bu KO roundlardan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 gs yener acımaz fenerinde ben taaaaa ulan fener sinir hastası yapıcan beni öküz herifler adam olun adam BİZ BUNA LAYİKMİYİZ ULAN! neyse gsye başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi lol ya.. red failsin bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi fm oynayıp yorum yapıosunuz gibi.bildiğimiz kadarıyla turdan sora yeni liste bildirilicek.turu geçersek oynayabiliyor onu biliyorum hesap numaramı veririm bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi ADAM OYNADI LAN BAŞKA TAKIMDA Bİ GİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Arkadaşlar, 2 takımda bugün turu geçicek ve merseyside vs istanbul derbisi yaşanıcak. inşallah. bol şans herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yanlis biliyorsun. FM de de gayet dogru yansitilan bir prosedur. Bu noktadan sonra yok herhangi bir registration phase. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 jo olayinda resmi bir kuralla gelecek bir cengave bekliyorum heran biri link verebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Red said: abi fm oynayıp yorum yapıosunuz gibi.bildiğimiz kadarıyla turdan sora yeni liste bildirilicek.turu geçersek oynayabiliyor onu biliyorum hesap numaramı veririm bi ara ön elemede oynadı diye biliyorum jo bi oyuncu 2 takımda oynayamaz bi sezonda avrupada. onu geçtim knockoutlar öncesi yapıldı registration. çok feci faillerdesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 başka takımda oynayan daha da oynayamaz oynamamış olsaydı uefa maçında,gs ye transfer olduktan sonra listeye verilebilirdi adı sonradan ama uefa maçına çıktığı için olamıyor ayrıca bir fenerli olarak galatasaraya başarılar diliyorum bugün niyeyse içimi uhrevi bir duygu kapladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 gazetede okuduguma eminim jo nun atl maçından sora oynayacagına.biri belgelesin :).hala idda ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 UEFA kupasinin official dokumani, sayfa 25, madde 17.17buradan indirebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Sabri Ugan anlatıyor. Kendisiyle kaybetmedik daha. Rahat kazanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ya bir sonraki turun eşleşmesi bile belliyken, yeni kayıt alınmaz, zaten sadece ara transferden sonra yeni kayıt alıyorlar, Jo hiç bir şekilde oynayamaz, everton veya sporting lisbona karşı turu geçersek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Red said: gazetede okuduguma eminim jo nun atl maçından sora oynayacagına.biri belgelesin :).hala idda ediyorum :)Bu devirde gazetlere güvenen mi suçludur, yoksa gazeteler mi, kardeş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Red said: gazetede okuduguma eminim jo nun atl maçından sora oynayacagına.biri belgelesin :).hala idda ediyorum :) jo sigma maçında oynadı evertonun hatta berabere kaldılar ve saç baş yoldurdu jo o maçta . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 burada 2008'o 2010 yapacaksiniz tabi, kuralda bir degisiklik yok cunku. ama onu da bulup koyacam dur hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 11 belli olmus Leo Franco, Uğur, Servet, Neill, Hakan Balta, Mustafa Sarp, Mehmet Topal, Elano, Keita, Caner, Arda arda yetistirilmis iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 beni çok korkutan bir skor var içimden geçen :( 2-2 biter GS elenir ben kahrolurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 arda 2 gün önce "eyvah eyvah" filminin galasındaydı abi sinemle el ele, yetişsin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 FromTheHell said: arda 2 gün önce "eyvah eyvah" filminin galasındaydı abi sinemle el ele, yetişsin bi zahmet. ahah bilmiyordum bunu iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar