cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 dalga geçmek de bir yere kadar ama suyunu çıkaran da kendisini yörünge de bulabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 O faulle aldi diyen arkadasa su soruyu sorcam Dostum ofsayt nedir ? Yada dur cok zor bu senin icin taç ne zaman olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Vay be gruplarda güle oynaya geçtiğimiz Pana gitmiş Roma'yı elemiş,daha da sinir oldum şimdi bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 of hala vatanseverlik diyorlar,geçin abi geçin.ilerleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 cavanagh said: dalga geçmek de bir yere kadar ama suyunu çıkaran da kendisini yörünge de bulabilir süper olur, resmen provokasyon yapıyor adam.Terbiyesizlikten başka birşey değil, kalkıp biri bişey dese sonuna kadar haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 maçı tarafsız bir şekilde izledim diyebilirim. penaltı pozisyonundan sonra galatasaray'ın kazanmasını ister oldum. maalesef cimbom son dakikada kaybetti. ancak asıl söylemek istediğim tabi bunlar değil. maçta yine "of hakkımızı vermediler" durumuna geldik. nedense bizim maçlarımız (klüp ve milli seviyede) bir şekilde bu hale geliyor. şimdiye kadar bu şekilde düşünmezdim (genelde zaten fanatik bir şekilde destekliyor olduğum için farkına varmadım heralde). bugün biraz gönülsüzce galatasaray'ı desteklerken farkına vardım ki.. haksızlığa uğratılmış durumuna birazcıkta kendi kendimizi sürüklüyoruz. yenilgiye kendimizi hazırlıyoruz bir bahane uyduruyoruz, ona takıyoruz, kırmızıyı yiyoruz.. sonra hakkımızı yediler diye ağlarken maçıda verip turnuvalardan eleniyoruz. daha profesyonel olabilsek keşke... bu kaçıncı turnuva takımlarımızın bu şekilde elendiği... bu saatten sonra ne desek boşa çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 çift olmuş. delete plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Ben çok sinirlendim, yazacağım çok şey var. 1- Bu takımı forvetsiz tutanlar utansınlar. Yöneticisinden, teknik direktörüne kadar herkese lafımdır. Bu maçta Galatasaray'ın ilerde top tutamamasının, oyun kuramamasının en büyük sebebi budur. Bu meseleyi basit görenler, eleştirmeyenler, sessiz kalanların hepsi utansınlar. 2- Caner'e çok ağır bence ceza verilmeli. Benim samimi olarak Yılmaz Vural duygularım Fatih Terim duygularım depreşti ya , bu kadar toyluk olabilir mi ya? Böyle bir keyfiyetten ve konsantrasyon bozukluğundan takımını nasıl satıyorsun 2 dakikada? 3- Oyunda hiç gözükmeyen Mustafa Sarp'ı sanki geride bir şey yapıyormuşçasına illa oyunda tutan Reikard'a da saygılarımı yolluyorum. Adama Santos'u alsaydın ne risk alacaktın diye sorarlar. Sanki çift forvet oynuyoruz da risk alacağız. 4- Arda ve Keita, gerçekten bu takım için nimetsiniz. 5- Bir takım her sene 90.dakkalarda gol yiyerek eleniyorsa bunda da araştıracak bir şey vardır. Bu ne kadar gerzekçe bir konsantrasyon eksikliğidir niye böyle oluyor diye sorgulamak lazım. 6- Kesinlikle haketmediğimiz bir maçtı, bu biraz üzüntümü hafifletiyor. 7- Şu staddaki seyirciye de başlayacağım. Bıktım lan kendi seyircimden . Ölü gibi maç izliyorlar, biraz bağırmayı, tezahürat yapmayı , tiyatro izlememeyi şu takıma öğretsinler. İğrenç bir taraftar grubumuz var, artık her maçta dile getiricem çünkü artık katlanamıyorum . Yeter UA yeter.Hepsi gitsin Galata köprüsünden atlasınlar. 8- 2 kupayı kaybettik, alışma sürecidir falan diyeceğim. Reikard'a tahammül edeceğim. etmeliyiz. ok . fakat 2 kupayı da bu sene Galatasaray akıllı transfer politikalarıyla rahatça alabilirdi. Bunu da hiç bir Galatasaray'lı arkadaşım aklından çıkarmasın. Ki Türkiye Kupası Reikard'ın önemsemezliğinin sonucudur direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Bu caner ne kadar mal adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ZAAAAAAAAAAA Oh yea son dakkada çakmış Forlan aferim aferim. Gerçi büyük olasılıkla biz de elencez ama olsun Gs elensin de lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Hotdog said: caner orda adama dokunmadı bile nasıl faul yapıyormuş anlamadım PZero said: penaltı pozisyonundan önce caner zaten topu alırken faul yaparak aldı hakemler ordaki posizsyonu es geçtikleri için penaltıyda onu diyeti olarak vermediler . stajer hakem hatayı hatayla telefi etti onun dışında büyütülcek bir poizsyon değil gs nin hakkı felan yenilmedi benim kanatimce aksine caner golü yapsaydı asıl madridin hakkını yemiş olcaklardı . bariz penaltıyı vermemesinin başka bir nedeni ne olabilir sence ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 kör olması ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi foul vermedim penaltı da vermeyeyim diye bişey yok ki, nasıl bi mantıksızlık bu gördüğü neyse verecek, hakemin öyle önemli, kritik noktalarda görmemesi hata zaten neyi savunmaya çalışıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 hersey bi yana gsli arkadaslara allah hakikakten sabir versin. net penaltinin verilmeyipte 89 da yenilen golle elenmek hakikaten cok kotu. aquilanin dedigi gibi, ueafa bu mactan sonra 5 hakem daha koysun sahaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 PZero said: Hotdog said: caner orda adama dokunmadı bile nasıl faul yapıyormuş anlamadım PZero said: penaltı pozisyonundan önce caner zaten topu alırken faul yaparak aldı hakemler ordaki posizsyonu es geçtikleri için penaltıyda onu diyeti olarak vermediler . stajer hakem hatayı hatayla telefi etti onun dışında büyütülcek bir poizsyon değil gs nin hakkı felan yenilmedi benim kanatimce aksine caner golü yapsaydı asıl madridin hakkını yemiş olcaklardı . bariz penaltıyı vermemesinin başka bir nedeni ne olabilir sence ?? AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 hakem orada kale yanındaki embesilden bir şey bekledi. adam ne faul dedi orta hakeme ne de penaltı... dondu kaldı. hakem de ne faul verdi ne penaltı.. komik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bu arada pzero'nun mantiga bittim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yok abi siz futboldan anlamıyosunuz ben hakemin o anki piskolojsini çözdüğüm için size garip geliyor bunlar ayrıca hakemi savunmuyorum hata yaptığını ama o anda hatasını hatayla telefi ettiğini söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 lol ünlü futbol bilgini pzero şimdi de insan psikolojisinden anlar oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Ben sözlerime ek olarak ayrıca emre belözoğlu'na selam ve saygılarımı yolluyorum. heralde yolda karşıma falan çıksa bi ağız burun girerim. camide namazda falan görmim emre, salavat getir derim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 balon daldan dala atlama abi maç hakkında oyrum yap=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Caner bu mactan sonra agziyla kus tutsa gozumde adam olamaz.Pes oynarken civittigimda yapiyorum ben onun ikinci karttaki hareketini.Boyle bir macta bir profesyonel nasil boylesine bir hata yapabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 said: Cerezo'dan Kasap Uyarısı Atletico Madrid başkanı Enrique Cerezo, maçtan sonra sıcağı sıcağına yaptığı açıklamada şunları söyledi: Bugün deplasmanda galip gelip, tur atladığımız için çok mutluyuz, lâkin bir hususa dikkat çekmek istiyorum; şayet bu sene ‘’Avrupa Ligi’’ adını alarak geliştirilen bu turnuvanın daha cazip ve ilgi çekici hale gelmesi hedefleniyorsa ‘’kasap’’ diye tabir edilen ve müdafa yapmayı, rakibin ‘’yıldız’’ futbolcularına şuursuzca müdahale etmekten ibaret sanan futbolculara dikkat edilmesi ve bir takım tedbirler alınması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 lan ben sana hep yapıyorum o hareketi peste sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar