Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Ligi : Galatasaray-Atletico Madrid @ 20.00 / 25.02.2010

Red

Öne çıkan mesajlar

maçı tarafsız bir şekilde izledim diyebilirim. penaltı pozisyonundan sonra galatasaray'ın kazanmasını ister oldum. maalesef cimbom son dakikada kaybetti.

ancak asıl söylemek istediğim tabi bunlar değil.

maçta yine "of hakkımızı vermediler" durumuna geldik. nedense bizim maçlarımız (klüp ve milli seviyede) bir şekilde bu hale geliyor. şimdiye kadar bu şekilde düşünmezdim (genelde zaten fanatik bir şekilde destekliyor olduğum için farkına varmadım heralde).

bugün biraz gönülsüzce galatasaray'ı desteklerken farkına vardım ki.. haksızlığa uğratılmış durumuna birazcıkta kendi kendimizi sürüklüyoruz. yenilgiye kendimizi hazırlıyoruz bir bahane uyduruyoruz, ona takıyoruz, kırmızıyı yiyoruz.. sonra hakkımızı yediler diye ağlarken maçıda verip turnuvalardan eleniyoruz. daha profesyonel olabilsek keşke... bu kaçıncı turnuva takımlarımızın bu şekilde elendiği... bu saatten sonra ne desek boşa çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok sinirlendim, yazacağım çok şey var.

1- Bu takımı forvetsiz tutanlar utansınlar. Yöneticisinden, teknik direktörüne kadar herkese lafımdır. Bu maçta Galatasaray'ın ilerde top tutamamasının, oyun kuramamasının en büyük sebebi budur. Bu meseleyi basit görenler, eleştirmeyenler, sessiz kalanların hepsi utansınlar.

2- Caner'e çok ağır bence ceza verilmeli. Benim samimi olarak Yılmaz Vural duygularım Fatih Terim duygularım depreşti ya , bu kadar toyluk olabilir mi ya? Böyle bir keyfiyetten ve konsantrasyon bozukluğundan takımını nasıl satıyorsun 2 dakikada?

3- Oyunda hiç gözükmeyen Mustafa Sarp'ı sanki geride bir şey yapıyormuşçasına illa oyunda tutan Reikard'a da saygılarımı yolluyorum. Adama Santos'u alsaydın ne risk alacaktın diye sorarlar.
Sanki çift forvet oynuyoruz da risk alacağız.

4- Arda ve Keita, gerçekten bu takım için nimetsiniz.

5- Bir takım her sene 90.dakkalarda gol yiyerek eleniyorsa bunda da araştıracak bir şey vardır. Bu ne kadar gerzekçe bir konsantrasyon eksikliğidir niye böyle oluyor diye sorgulamak lazım.

6- Kesinlikle haketmediğimiz bir maçtı, bu biraz üzüntümü hafifletiyor.

7- Şu staddaki seyirciye de başlayacağım. Bıktım lan kendi seyircimden . Ölü gibi maç izliyorlar, biraz bağırmayı, tezahürat yapmayı , tiyatro izlememeyi şu takıma öğretsinler. İğrenç bir taraftar grubumuz var, artık her maçta dile getiricem çünkü artık katlanamıyorum .
Yeter UA yeter.Hepsi gitsin Galata köprüsünden atlasınlar.

8- 2 kupayı kaybettik, alışma sürecidir falan diyeceğim. Reikard'a tahammül edeceğim. etmeliyiz. ok . fakat 2 kupayı da bu sene Galatasaray akıllı transfer politikalarıyla rahatça alabilirdi. Bunu da hiç bir Galatasaray'lı arkadaşım aklından çıkarmasın.

Ki Türkiye Kupası Reikard'ın önemsemezliğinin sonucudur direk.
Sosyal ağlarda paylaş

Hotdog said:

caner orda adama dokunmadı bile nasıl faul yapıyormuş anlamadım

PZero said:

penaltı pozisyonundan önce caner zaten topu alırken faul yaparak aldı hakemler ordaki posizsyonu es geçtikleri için penaltıyda onu diyeti olarak vermediler .
stajer hakem hatayı hatayla telefi etti onun dışında büyütülcek bir poizsyon değil gs nin hakkı felan yenilmedi benim kanatimce aksine caner golü yapsaydı asıl madridin hakkını yemiş olcaklardı .

bariz penaltıyı vermemesinin başka bir nedeni ne olabilir sence ??
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

Hotdog said:

caner orda adama dokunmadı bile nasıl faul yapıyormuş anlamadım

PZero said:

penaltı pozisyonundan önce caner zaten topu alırken faul yaparak aldı hakemler ordaki posizsyonu es geçtikleri için penaltıyda onu diyeti olarak vermediler .
stajer hakem hatayı hatayla telefi etti onun dışında büyütülcek bir poizsyon değil gs nin hakkı felan yenilmedi benim kanatimce aksine caner golü yapsaydı asıl madridin hakkını yemiş olcaklardı .

bariz penaltıyı vermemesinin başka bir nedeni ne olabilir sence ??

AHAHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cerezo'dan Kasap Uyarısı

Atletico Madrid başkanı Enrique Cerezo, maçtan sonra sıcağı sıcağına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Bugün deplasmanda galip gelip, tur atladığımız için çok mutluyuz, lâkin bir hususa dikkat çekmek istiyorum; şayet bu sene ‘’Avrupa Ligi’’ adını alarak geliştirilen bu turnuvanın daha cazip ve ilgi çekici hale gelmesi hedefleniyorsa ‘’kasap’’ diye tabir edilen ve müdafa yapmayı, rakibin ‘’yıldız’’ futbolcularına şuursuzca müdahale etmekten ibaret sanan futbolculara dikkat edilmesi ve bir takım tedbirler alınması gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...