cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 fede said: şu maçı veren adam rijkaard elano-ayhan değişikliği bitirdi olayı ehue=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Hayır ben Keita'ya üzüldüm. Adam gerçekten uğraştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 gs pasif kaldı maalesef bu oyun bileklerle ayaklarla oynanıyor öyle sinirlenince keyfi kaymak falan boş işler proveke olmayacan bi kere ama maalum Türk milletiyiz gaza geliyoruz hemen bu arada aguero mefta oldu forlan geldi attı golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 chagy said: yazacak bir şey bulamıyorum, geçmiş olsun. Red bir daha konu monu açma sen. abi ztn açmam bi süre.ama gördün eliyorduk yani.ben ne bileyim hakem satılmış caner öküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 dakka 75, belli ki takım gerilmiş. atak yiyosun sürekli, mustafa sarp yerini kaybetmiş, ayhanın götünü toplayan yok, orta sahayı cart diye geçiyo adamlar, çıkar sarpı al barışı, oynat topla. şunu ordan görmek çok mu zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ShojikaTheKidCutter said: Atletico Madrid FTW. Asistan hakem more FTW. Forlan 3x Moar FTW. Galatasaray boyle haksızlıga ugrayıp yenilince dahada bi icim eriyor bir mutluluk caglayanının altında dus alıyormus gibi oluyorum. topun gs antremanina mi kacti kucukken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ben hayatımda çok şerefsiz gördüm. BU HAKEM KADAR ŞEREFSİZİNİ hayatımda görmedim. LAN KALE ARKASI HAKEMİ? NE BOKA YARARSIN SEN ORDA İŞİN NE BUNU GÖRMİCEKSEN SEN ÖL BİLADER YAŞAMA ZATEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Buyse said: nileppezdel said: Ya Nonda varken görüyorduk Mustafa Sarp'tan kötü golcü olmuştu artık Nonda. savunmaya utanırım ben olsam 92 maç(37) gol. ki bu maçların çoğunda ilk 11 de çıkmadı bu adam. kıymetini bilmeyin abi. dos santos süper. 10 dk oynadı oynamadı zaten kiralık sezon sonu da uğurlarsınız havaalanından. Ya adam zaten onların yarısını 5 maçta attı 5 kere falan abuk maçlarda hat trick yaptı. Çok çok çok yetersiz bir oyuncuydu yani. bu istatistiklere bakılacak olursa Afonso Alves avrupanın en iyi golcülerinden biri olmalıydı ama sürünüyo işte görüyoruz. Dandik takımlara karşı 8 maçta 1 hattrick yapıp kalan her maç saç baş yoldurursa, pozisyonları bakkaldan almış gibi harcarsa yetersizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 uefa bu mactan sonra sahaya 4 hakem daha eklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Tenekeadam said: saçmalamayın ne vatanseverliği,galatasaray madrid maç yapıyor.bu geyikleri geride bırakın artık. tenekecim, yok ole bisi. Biz Turkiyeyiz, kotu bir futbol ulkesiyiz (arada bir gazla itmeyle kakmayla iyi skor yaptigimiza falan kanmayin). Gevurun gozunde merak etme, tum takimlarimiz ayni, herkes icin kekiz. UEFA da falan hangi turk takimi kazanirsa TURKISH DELIGHT falan yaziyor, umurlarinda degil pek yani. Sakin ingilizler, ispanyollar, italyanlar falan geyigine de girmeyin, onlarin takimlari birbirine bole yapma luksune sahip olabilirler cunku BASARILILAR. Biz bayagi kotuyuz, maalesef her yil ceyrek finallere oynayan takimlarimiz olmadikca anlamsiz bir sidik yarisi bu. Kaldi ki millet yapimiz da farkli, ben her yerde TURK yazilmasini isterim arkadas, elin gevuru seni sallamiyor, onunla bir olup boyle takilmanin anlami yok. GS ye uzuldum, fenere sevinmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Khelben said: ben hayatımda çok şerefsiz gördüm. BU HAKEM KADAR ŞEREFSİZİNİ hayatımda görmedim. LAN KALE ARKASI HAKEMİ? NE BOKA YARARSIN SEN ORDA İŞİN NE BUNU GÖRMİCEKSEN SEN ÖL BİLADER YAŞAMA ZATEN servet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 sleepingdeath said: gs pasif kaldı maalesef bu oyun bileklerle ayaklarla oynanıyor öyle sinirlenince keyfi kaymak falan boş işler proveke olmayacan bi kere ama maalum Türk milletiyiz gaza geliyoruz hemen bu arada aguero mefta oldu forlan geldi attı golüprovoke olmakla yada gaz olmakla alakası yok penaltı verilmeyince adam sinirlendi.messi bile olsa o sinirle kırmızıyı görürdü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Hakikaten arkadaşın da dediği gibi Keita olmasa bu takım orta sahayı zor geçer,ben de üzüldüm artık sonlara doğru defansa gelip top almaya çalıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 İste onlar ..... Neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 BEHLÜL KAÇAR Soda'larınızı alın fb - lille showtime başlıyor takım görsün gözünüz SARIIIIIIIIIIII lacivert diyeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 o zaman fistana et laf. ki et yani ben de ederim, ne biçim insan şu maçtan sonra sevinebilir anlamıyorum. ama fener maçında bize karşı laf edersen şu anda fistanın yaptığının aynısını yapıp haksız duruma düşersin. fistan seviyesine inmeyelim : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 5. hakemi koymmuslar oraya tuzluk niyetine bu arada fenerbahçe lille i eleyecek.eminim yani.biz böyle kaybettik ya fener 4 atar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bende uzuldum boyle pisi pisine kaybetmenize ama vatansizlik vs gibi mevzulara girmeye gerek yok bu gazla. fenerbahce nin avrupa maclarinda aldigi olumsuz sonuclar sonrasinda da bundan cok daha agirlari yazildi, cizildi. tadini kacirmadan boyle birbirine takilmalara hep olacaktir, vatanseverlikle alakasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 forlanın attıgı golünde tekrarını verırlerse ıyı ızleyın. karşısındaki herif kendısını puyol sanıyo yukarıya doru açı yaratırken forlan. mal mal bekliyo forlanın suratına bakıyo ki nedir sol tarafa top atarda hani atak engelleriz falan diye. lan adam gol kralı olmus. adam takla atarak gol atabiliyo demekki. sen daha hala neyın artisligindesin. bassana ayagına. kırsana bileğini be embesil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 fransuxa git bi yüzünü yıka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Fenerbahçe turu geçsin, Futbol bölümüne girmiyorum.Yaktım gemileri Nasıl böyle iticilik arkadaşım? Fenerbahçe Avrupa'da başarısız diye desteklemiyoruz herhalde ülke muhabbeti yapıyoruz.Ama onu da bitirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Fistan said: BEHLÜL KAÇAR Soda'larınızı alın fb - lille showtime başlıyor takım görsün gözünüz SARIIIIIIIIIIII lacivert diyeceksiniz demiyorum ln varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 aquila said: ShojikaTheKidCutter said: Atletico Madrid FTW. Asistan hakem more FTW. Forlan 3x Moar FTW. Galatasaray boyle haksızlıga ugrayıp yenilince dahada bi icim eriyor bir mutluluk caglayanının altında dus alıyormus gibi oluyorum. topun gs antremanina mi kacti kucukken? Hayır sadece Galatasaray elinince yenilince falan mutlu oluyorum her gercek Fenerbahçelinin olması gerektigi gibi.Sevincimi paylasmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Kısır döngü. Fener yenilince Gsliler saydırır, gs yenilince fenerliler saydırır. İki tarafında argümanlar aynı. Flame on! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 hakem falan diyoruz da gerçekten yani ilk yarı da bitirmeliydik şu maçı, şu elenmemize emin olun en çok cavanagh(=P) ile hıncal jr. sevinmiştir sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar