Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Buyse said: BulletRide said: Buyse said: bu maçın tek sorumlusu dos santos denen balon için nondayı yollayan yönetimdir. tabi bir de caner var. Sen de bi sus sana mı soracam? forvetsiz çıkıyor sahaya takımınız. hala yaşa cimbom. haketmişsiniz böyle mal mal düşüncelerle elenmeyi zaten. bu ne ya.forvet yok diye fenerlimi olalım.fenerin forvetlerinide görüyoruz. maçı kaybediş şeklimize bak.gelip bıdı bıdı yapıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 şu maçı veren adam rijkaard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 gecmis olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 golde de caner var, penalti verilmeyen pozisyonda da caner, o pozisyon yuzundn sinirlenip hata yapti, abartmayin, mis gibi oynuyo adam, top kaybi fazla biraz paslarda ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ZaugnaKhaldun said: vatansever / vatansız olabilmek için önce insan olabilmek gerekiyor. CRYMOAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 tamam da gs gol yemek zorunda değil heralde son dakkada bahane bahane bahane diyince hoş olmuyor ama nasılmış görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Olsun lan helal olsun buralara kadar gelmek onemliydi keske final olsaydi ama olmadi caniniz sagolsun ! Hakemlere laf etmiyorum Allahindan bulsun dallama ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Fransuxa said: Fistan said: D I E G O F O O R L A A A N bu mesajı kenara yazın. birazdan fenerbahçe maçında es kaza fener ezilirse bakın nası curcuna cıkarıyorum orda. vatansızmısınız nesiniz. forumdaki 1 terbiyesizin yaptığını bütün fenerlilere çıkarmak iyiymiş : ) fistan takılsın, sana ne. hakem yüzünden kaybettiniz maçı, kimse bişi diyemez buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Fransuxa said: Fistan said: D I E G O F O O R L A A A N bu mesajı kenara yazın. birazdan fenerbahçe maçında es kaza fener ezilirse bakın nası curcuna cıkarıyorum orda. vatansızmısınız nesiniz. bitane adam yazdi diye gaz olmayin hemen :P kaldi ki sanmiyorum fistan sen gol yedigimizde gol diye bagirinca sallasin seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 saçmalamayın ne vatanseverliği,galatasaray madrid maç yapıyor.bu geyikleri geride bırakın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bu başlıkta gaza gelen takımdaşlarım diğer başlıkta fenere sararsanız yörüngeye gidersiniz, benden söylemesi burda da diğer arkadaşlar fazla işin suyunu çıkartmasınlar lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Nonda kıcınla guluyordur sımdı bu gsnın halıne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yazacak bir şey bulamıyorum, geçmiş olsun. Red bir daha konu monu açma sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 HAKEM REYESİN PENALTIYI VERMEDİ HİÇ ONDAN BAHSEDEN YOK :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 elano yu bukadar erken çıkarması çok saçmaydı.çok fazla geri kapandık golü yedik.2. golde saçma sapan zaten.ama oraya konan hakemin o pozisyonu görmemesi saçmalık ötesi bir şey.hıncalı koy oraya gene görür o eli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 nileppezdel said: Ya Nonda varken görüyorduk Mustafa Sarp'tan kötü golcü olmuştu artık Nonda. savunmaya utanırım ben olsam 92 maç(37) gol. ki bu maçların çoğunda ilk 11 de çıkmadı bu adam. kıymetini bilmeyin abi. dos santos süper. 10 dk oynadı oynamadı zaten kiralık sezon sonu da uğurlarsınız havaalanından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ya elenmemizle dalga geçene laf yokta.maçı izlemeden yorumlar yapılmasın ahah yoksa zaa ymış forlanmış umrumda değil gol yemesek bile uzatmada sallardı bunlar.en azından acı çekmeden gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Bırakın abi,Fistan'ı filan trolün önde gideni zaten yeni birşey değil de,2 senedir böyle yenilmek çok koyuyor... Ha ama kötü oynadık orası kesin,adamlar deplasman takımıydı bizden çok daha iyi top yaptı,yetenekli adamlarla işi bitirdi,bizim yetenekli adamlarımız orta sahaya kadar geldi top alabilmek için,çünkü neden orta saha yok,Elano'da çıkınca o kadar net göründü ki bu... Orta sahasız hiç bir maçı kazanamayız... Mesela forvet yok diyoruz da,adamlarda forvet ama topu şişirmiyorlar takır takır ayağa oynuyorlar,forvetsizlik değil bence bizim takımın sorunu,bunu bu akşam net gördük,hele Elano'da çıkınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 @cavanagh: İlk onlar başlattı ama yiaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 AYAKTA ALKIŞLIYORUM!!! Bravo Galatasaray. Çok iyi mücedele ve bir pis hakem hatasıyla tur gitti. Olsun. Tebrikler... Başarılar FenerBahçe Turu geçin lütfen!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Atletico Madrid FTW. Asistan hakem more FTW. Forlan 3x Moar FTW. Galatasaray boyle haksızlıga ugrayıp yenilince dahada bi icim eriyor bir mutluluk caglayanının altında dus alıyormus gibi oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 kırmızı kart rijkaardın hatası, canerin o halini görüp hala oyunda tutmak nedir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ben bahsettim bakarsan 10 sayfa falan geriye. o da penaltı kokuyordu ama bariz değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Reyes formamı yakıcam, Arsenal gerçi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ya ben cok adam gördüm efendı efendı macını ızler yanındakı adamı destekler. kardeş kardeş maç izler. şuraya demın fenerlı arkadaşlarda yorum yaptılar efendı efendı. bizde gidip onların konusuna yapıcaktık. maksat memlekette bişiler olsun. bunun gibi ağır karaktersizler anca böyle laf ebelıgı yapıp agız yapıyolar ya ona uyuz oluyorum. yoksa 5 fark yiyim o sorun degil EKEÜMEEKEÜKEÜEK NASI KOYDULAR OOH OOH çekiyolar ya ona kanserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar