Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Ligi : Galatasaray-Atletico Madrid @ 20.00 / 25.02.2010

Red

Öne çıkan mesajlar

Buyse said:

BulletRide said:

Buyse said:

bu maçın tek sorumlusu dos santos denen balon için nondayı yollayan yönetimdir. tabi bir de caner var.

Sen de bi sus

sana mı soracam? forvetsiz çıkıyor sahaya takımınız. hala yaşa cimbom. haketmişsiniz böyle mal mal düşüncelerle elenmeyi zaten.

bu ne ya.forvet yok diye fenerlimi olalım.fenerin forvetlerinide görüyoruz.

maçı kaybediş şeklimize bak.gelip bıdı bıdı yapıosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

Fistan said:

D
I
E
G
O

F
O
O
R
L
A
A
A
N

bu mesajı kenara yazın. birazdan fenerbahçe maçında es kaza fener ezilirse bakın nası curcuna cıkarıyorum orda. vatansızmısınız nesiniz.

forumdaki 1 terbiyesizin yaptığını bütün fenerlilere çıkarmak iyiymiş : ) fistan takılsın, sana ne. hakem yüzünden kaybettiniz maçı, kimse bişi diyemez buna.
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

Fistan said:

D
I
E
G
O

F
O
O
R
L
A
A
A
N

bu mesajı kenara yazın. birazdan fenerbahçe maçında es kaza fener ezilirse bakın nası curcuna cıkarıyorum orda. vatansızmısınız nesiniz.

bitane adam yazdi diye gaz olmayin hemen :P kaldi ki sanmiyorum fistan sen gol yedigimizde gol diye bagirinca sallasin seni.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ya Nonda varken görüyorduk Mustafa Sarp'tan kötü golcü olmuştu artık Nonda. savunmaya utanırım ben olsam

92 maç(37) gol. ki bu maçların çoğunda ilk 11 de çıkmadı bu adam. kıymetini bilmeyin abi. dos santos süper. 10 dk oynadı oynamadı zaten kiralık sezon sonu da uğurlarsınız havaalanından.
Sosyal ağlarda paylaş

Bırakın abi,Fistan'ı filan trolün önde gideni zaten yeni birşey değil de,2 senedir böyle yenilmek çok koyuyor...
Ha ama kötü oynadık orası kesin,adamlar deplasman takımıydı bizden çok daha iyi top yaptı,yetenekli adamlarla işi bitirdi,bizim yetenekli adamlarımız orta sahaya kadar geldi top alabilmek için,çünkü neden orta saha yok,Elano'da çıkınca o kadar net göründü ki bu...
Orta sahasız hiç bir maçı kazanamayız...
Mesela forvet yok diyoruz da,adamlarda forvet ama topu şişirmiyorlar takır takır ayağa oynuyorlar,forvetsizlik değil bence bizim takımın sorunu,bunu bu akşam net gördük,hele Elano'da çıkınca...
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben cok adam gördüm efendı efendı macını ızler yanındakı adamı destekler. kardeş kardeş maç izler. şuraya demın fenerlı arkadaşlarda yorum yaptılar efendı efendı. bizde gidip onların konusuna yapıcaktık. maksat memlekette bişiler olsun.

bunun gibi ağır karaktersizler anca böyle laf ebelıgı yapıp agız yapıyolar ya ona uyuz oluyorum. yoksa 5 fark yiyim o sorun degil EKEÜMEEKEÜKEÜEK NASI KOYDULAR OOH OOH çekiyolar ya ona kanserim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...