Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 elenceksek elenelim kalbim penaltıları cidden kaldırmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ben olsam vermem topu burda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 son 10 dakikada hakemden alabileceğimiz bütün faul ve kartları almak için elimizden geleni yapıyoruz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 hayır o topu 80 dakka havadan oynamanın gereği ne onu anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 caner in yaptığı tecrübesizlik değil abi eğitimsizlik. ilk maçta iyiki çıkarmış maçtan rijkaard yoksa daha feci olabilirmiş. yapılacak hareket mi şu ya. hakem vermedi penaltıyı ama kendisinin verdiği zarar hakemden daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 caner balon dedik zamanında dinlemediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 FEDE +100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 O vermek icin elinden geleni yapiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 PES'te ben öyle gaz oluyorum sinirlendim mi etrafa kayıyorum. Tecrübesizlik bence gayet, gaz olmamayı öğrenir zamanla bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi arda :( sarı kartı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 o değil de atletiko kalecisi tayt gibi bişey giymiş lan, bizim fakültedeki kızlardan daha seksi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 mehmet topal kıçı tutuştu nasıl atladı yere ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 abi saçımı başımı yoluyorum resmen verilmez bu maç ya imkanı yok olmamalı böle bişi, ben yeterince inanırsam olabilir diye düşünüyorum90da atıcaz evet 90da atıcaz, inanın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Maçın başında belliydi bu kazmanın böyle bişey yapacağı! Yazık uzatmaya gitse ne yapcaklar 10 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ahaha mehmet topla yerde yatında o sırada ayapıdna top olan 2 numara "oh c'mooooon!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 off offf sıkıntı bastı ya lanet olsun ilk yarı da koparardık şu maçı 10 kişi kaldık bi de üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Daha iyi oynadık maçın genelinde, penaltımız verilmedi ve pisi pisine eleniyoruz yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 atl sanırım uzatma istiyor.şimdi risk almayalım uzatmada bol bol atarız diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Red said: atl sanırım uzatma istiyor.şimdi risk almayalım uzatmada bol bol atarız diyorlar abi demeyin böyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 osman tamburacı prensibine göre 10 kişi kalan takım daha iyi oynar. penaltı penaltıydı, eyvallah da, hakeme küfredenler niye ilk yarıda servet'in agüero'ya yaptığı hareketin kırmızı kart olduğunu atlıyor ehueh bu arada forlan'ın pas hataları inaınlmaz ya. öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 daraldim, nefes alamiyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 nileppezdel said: Daha iyi oynadık maçın genelinde, penaltımız verilmedi ve pisi pisine eleniyoruz yani.. yapma @nilep ben bjk li olarak inanıyorum gs atlıyacak turu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 of ne güzel olurdu bi tane sallasak.hadi be lütfen lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 o da kart canım bişey diye yok ona ama pozisyon gereğiydi o sdfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 DAYANIN NOLUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar