Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Ligi : Galatasaray-Atletico Madrid @ 20.00 / 25.02.2010

Red

Öne çıkan mesajlar

chagy said:

yok farkettim uzun pasla çıktık mı atak yapamıyoruz, yerden oynadık mı keita - uğur - canerin düşmesi ile biten, arda'nın tabanla vurduğu, elanonun şutu falan geldi, ne zaman havadan oynuyoruz top onlarda.

İşte olay o zaten,orta sahada top yapabilsek,şişirmeye gerek yok,çok güzel açarız oyunu...
Sosyal ağlarda paylaş

forvetinde baros gibi adam oldugu zaman karşı taraf rahat oynayamıyor o kadar.şimdi arda sadecde formaliteden oynuyor.sağa sola geliyor ztn dikkat ettiyseniz.

göbekte böle adamın formasından cekicek sağa sola it gibi kosucak baros jo falan olmayınca takım kitleniyor
Sosyal ağlarda paylaş

Mesela top sağda Keitada iken,2-3 kişinin arasına girip,iyice çizgide kaybolması yerine,ortadan yardım gelse,(Elano geride kalıyor mesela,onun yanına bi adam),belki oyun rahatlayacak 2 kanada da açılabilecek...Keita'nın insanüstü performansları olmasa biz son birkaç maçtır bırakın gol atmayı kaleye gidemezdik,ataklarımız çok çok kötü,nedeni sadece Baros değil bence,topu şişirmeden,yerden çok güzel oynayabilir bu takım,sağlı sollu derken onu kastettim,şimdi ise sağda kitleniyor top,ortadan gelip oyunu açabilecek adam yok çünkü...
Sezon başından beri aynı kadro da,Baros olmayınca daha da belli oldu orta saha yetersizliği,Allahtan savunma düzeldi,değişik şeyler oldu orada:)...
Sarp arada ileri çıkıp pozisyona girmese zaten muhtemelen oynatmazdı onu ama ekstra bir tehdit olabiliyor bazen...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...