poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yok yahu kalın biz seviniyoruz şuan yenildiğimiz için.. böyle mentalite mi olur turu geçsek nolcak abi oynanan futbol ortada.. gol atana kadar efsane takım takır takır paslar harika herşey gol attık mı yok abi kayboluyo herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 aquila said: yazik oldu. Yazık falan olmadı, hakeden turu geçti. Tebrikler Lille Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 H E L A L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 valla ıyı oldu. lıverpool su kadro ıle bızı ne yapardı hayal edemıyorum.bjk nın durumuna dusmeye gerek yoktu.ıyıde oldu.sımdı bekır,blıca,denız,selcuk ve onder...bu adamları suresız kadro dısı bıraksın allah askına.alt yapıdan alsın futbolcu.radıkal kararlar verılsın artık.aykut kocaman el atsın takıma.sus pus oturmasın süs gıbı ya adam.bu adamlar varkende yenılıyoruz bırsey farketmeyecek.en azından alt yapıdan bır ıkı adam kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 fb ile gs yi yanyana koysan 1 defans çıkar bak. lugano neill fena defans olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 BulletRide said: aquila said: yazik oldu. Yazık falan olmadı, hakeden turu geçti. Tebrikler Lille =)))))) komik ehehe BARONI GİBİ DEFANS OLMASIN ABİ İSTEMİYORUM verelim lille e beleşe tur geçme hediyesi diye baroniyi denizi filan ilk yarıda deniz ve vedersona top toplam 1er kere geldi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 daumun ne zaman altyapıdan oyuncu aldıgı gorulmus yahu. bırakın bu isleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 biri şu mulgearı topikten çıkarsın adam baroniye defans dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 baroni fmde dünyanın en kötü oyuncusuydu fenere geldi buffladılar falan biraz. 5 para etmez. biraz umutluyum ama topla fazla oynamasa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mülteci said: valla ıyı oldu. lıverpool su kadro ıle bızı ne yapardı hayal edemıyorum.bjk nın durumuna dusmeye gerek yoktu.ıyıde oldu.sımdı bekır,blıca,denız,selcuk ve onder...bu adamları suresız kadro dısı bıraksın allah askına.alt yapıdan alsın futbolcu.radıkal kararlar verılsın artık.aykut kocaman el atsın takıma.sus pus oturmasın süs gıbı ya adam.bu adamlar varkende yenılıyoruz bırsey farketmeyecek.en azından alt yapıdan bır ıkı adam kazanırız. abi yapma bekir iyiydi su an elimizdeki en iyi defans su sekilde olur lugano bekir santos + kötülerin iyisinden bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 fede said: biri şu mulgearı topikten çıkarsın adam baroniye defans dedi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 R A M İ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 bi ZA diyim dedim racondandır diye. Neyse kaçtım ben kendi topicime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 ben birşey merak ediyorum aziz yıldırım nasıl bi güvene sahip daum'a karşı. Yahu bu adam soyunma odasına girip küfür kıyamet ayar veren adam değil miydi, ne bu durum. Antidepressan mı atıyorlar suyuna yemeğine nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 mulgear6 said: Mülteci said: valla ıyı oldu. lıverpool su kadro ıle bızı ne yapardı hayal edemıyorum.bjk nın durumuna dusmeye gerek yoktu.ıyıde oldu.sımdı bekır,blıca,denız,selcuk ve onder...bu adamları suresız kadro dısı bıraksın allah askına.alt yapıdan alsın futbolcu.radıkal kararlar verılsın artık.aykut kocaman el atsın takıma.sus pus oturmasın süs gıbı ya adam.bu adamlar varkende yenılıyoruz bırsey farketmeyecek.en azından alt yapıdan bır ıkı adam kazanırız. abi yapma bekir iyiydi su an elimizdeki en iyi defans su sekilde olur lugano bekir santos + kötülerin iyisinden bi tane bana bekır demeyın.allah askına bekır demeyın .yedek klubesınde bıle gormek ıstemıyorum ben bu adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 BulletRide said: R A M İ fistan amma agir koymus sana be arkadas sdfg. benim gibi efendi adamlarin sucu ne sorarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yazik ya. tek uzuldugum sey o alexin, emrenin, gokhanin cabalarinin bir avuc soysuz gerizekali yuzunden bosa cikarilmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Disappear said: yazik ya. tek uzuldugum sey o alexin, emrenin, gokhanin cabalarinin bir avuc soysuz gerizekali yuzunden bosa cikarilmasi. o adamlarin hepsinden büyk transfer diye bahsedip hava atıyordunz =? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Azmodai said: BulletRide said: R A M İ fistan amma agir koymus sana be arkadas sdfg. benim gibi efendi adamlarin sucu ne sorarim. Ben Rami hayranıyım azmo, sana lafım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Fistan =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mülteci said: mulgear6 said: Mülteci said: valla ıyı oldu. lıverpool su kadro ıle bızı ne yapardı hayal edemıyorum.bjk nın durumuna dusmeye gerek yoktu.ıyıde oldu.sımdı bekır,blıca,denız,selcuk ve onder...bu adamları suresız kadro dısı bıraksın allah askına.alt yapıdan alsın futbolcu.radıkal kararlar verılsın artık.aykut kocaman el atsın takıma.sus pus oturmasın süs gıbı ya adam.bu adamlar varkende yenılıyoruz bırsey farketmeyecek.en azından alt yapıdan bır ıkı adam kazanırız. abi yapma bekir iyiydi su an elimizdeki en iyi defans su sekilde olur lugano bekir santos + kötülerin iyisinden bi tane bana bekır demeyın.allah askına bekır demeyın .yedek klubesınde bıle gormek ıstemıyorum ben bu adamı abi niye naaptı bekir sana? deniz daha mı iyi oyuncu defansta adam her gelen kafa topunu çıkarttı kademede de gayet iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Bu arada Merseyside vs İstanbul yalan oldu, zaten Everton da elenmiş pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 baroni çok iyi defans olm fgdsfgsdfdsfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 yemişim defansı ahaha oyuncu diyim defansif orta saha ne biliyim öef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARami Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 enteresan.fenerbahçe galatasaray üzerinden konusuyoruz.2 takımda elenmiş.fenerlisi bizim konuda bizde bu konuda kendi çapımızda egleniyoruz.millet işi kişisel hakarete vuruyor saçma sapan.onu geç hadi. GOLU ATAN ADAM = A.RAMİ a.rami ye fener mesajını dallamanın biri cıkıp ağır kufur var diyor.takımdaş adminide geri kalmıyor çat koyuyor banı. futbol bolumunnden uzaklaştırırsında direk banlamak iyiymiş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar