Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Avrupa Ligi] Fenerbahçe - Lille @ 22:05 / 25.02.2010 »

mokoko

Öne çıkan mesajlar

valla ıyı oldu. lıverpool su kadro ıle bızı ne yapardı hayal edemıyorum.bjk nın durumuna dusmeye gerek yoktu.ıyıde oldu.sımdı bekır,blıca,denız,selcuk ve onder...bu adamları suresız kadro dısı bıraksın allah askına.alt yapıdan alsın futbolcu.radıkal kararlar verılsın artık.aykut kocaman el atsın takıma.sus pus oturmasın süs gıbı ya adam.bu adamlar varkende yenılıyoruz bırsey farketmeyecek.en azından alt yapıdan bır ıkı adam kazanırız.
Sosyal ağlarda paylaş

Mülteci said:

valla ıyı oldu. lıverpool su kadro ıle bızı ne yapardı hayal edemıyorum.bjk nın durumuna dusmeye gerek yoktu.ıyıde oldu.sımdı bekır,blıca,denız,selcuk ve onder...bu adamları suresız kadro dısı bıraksın allah askına.alt yapıdan alsın futbolcu.radıkal kararlar verılsın artık.aykut kocaman el atsın takıma.sus pus oturmasın süs gıbı ya adam.bu adamlar varkende yenılıyoruz bırsey farketmeyecek.en azından alt yapıdan bır ıkı adam kazanırız.

abi yapma bekir iyiydi

su an elimizdeki en iyi defans su sekilde olur

lugano bekir santos
+ kötülerin iyisinden bi tane
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

Mülteci said:

abi yapma bekir iyiydi

lugano bekir santos

bana bekır demeyın.allah askına bekır demeyın .yedek klubesınde bıle gormek ıstemıyorum ben bu adamı
Sosyal ağlarda paylaş

Mülteci said:

mulgear6 said:

Mülteci said:

abi yapma bekir iyiydi

lugano bekir santos

bana bekır demeyın.allah askına bekır demeyın .yedek klubesınde bıle gormek ıstemıyorum ben bu adamı

abi niye naaptı bekir sana?
deniz daha mı iyi oyuncu defansta
adam her gelen kafa topunu çıkarttı
kademede de gayet iyiydi
Sosyal ağlarda paylaş

enteresan.fenerbahçe galatasaray üzerinden konusuyoruz.2 takımda elenmiş.fenerlisi bizim konuda bizde bu konuda kendi çapımızda egleniyoruz.millet işi kişisel hakarete vuruyor saçma sapan.onu geç hadi.

GOLU ATAN ADAM = A.RAMİ

a.rami ye fener mesajını dallamanın biri cıkıp ağır kufur var diyor.takımdaş adminide geri kalmıyor çat koyuyor banı.

futbol bolumunnden uzaklaştırırsında direk banlamak iyiymiş hakkaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...