Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Az önce eski mesajları karıştırırken "melun" adlı eski bir patinin kısa hikayesini buldum da diline ohranneas oldum paylaşmak istedim. 15 Dec 2003, 15:27 ben de öldüm jetonumu aldım. 1 milyon yüz nedense. yüz... vapurun kalkmasına 10 saniye kala bütün şıngırtıların arasında ufacık bi yüz bini uyurken uyandırdım, kızdı bana yere atladı. döndü döndü dengesi kayboldu düştü. yakaladım, bıyıklı dayıya verdim camın ardındaki. koştum, atladım, kanatlandım, kırık tahta sıraya kondum kenardaki. sonra 20 dakikası boşa gitti hayatımın. önümde siyah devasa bi lastik gıcırdayana dek tuzlu suda çözündüm, sonra geri döndüm. 20 dakikalığına da olsa öldüm. başta hatırlıyorum üşüdüğümü, hatta saçım değiyodu burnuma da huylanmıştım. sonrasını hissetmedim lastik gıcırdayıp iskeleye tahta paserella konana kadar. yanımdaki küfretti inerken, kimbilir hangi akrabasına küfrettim duymadan. ya da belki bordo hırkasına bi delik açmışımdır farketmeden. konduktan sonra bi sigara yakmıştım hatırladım da... indiğimde 20 dakikaya dair bütün detaylar, kanıtlar kaybolmuştu. o dakikalarda orda bulunduğuma dair bi kanıt bile yoktu kendi adıma. benim dışımda bilen çoktu ama utandım orda olup olmadığımı kimseye soramadım. mavi çakmağım vardı. ben isteyince yanmazdı, o dakikada yanmış demek ama ben değerini bilemedim. hatta onu kaybettim. olmayan 20 dakikanın kuyusuna düştü. çok düşündüm. düşünürken yere baktım, ayaklarımı gördüm arasıra. turuncu bezin yırtılmış kenarından siyah çorabımı gördüm. yürüyodum bi de demek. bi ara yan yana gördüm ayaklarımı, bi de elden ele uzatılan kağıt paralar.. ondan önce bi de sarı rengi gördüğümü hatırlıyorum, 4 tane de teker. sonra yine boşluk; arada mavi, mor, kırmızı . ve kırmızıyla kendime geldim, bi de düdük. tramvay... çarpmadı, yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 An Corp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 war moddan çıkmasana kardeş !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 allah rahmet eylesin hacım huzur içinde yatasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ruhuna el fatiha okuyorum rahatsız etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 o günden bu güne yorumları karşılaştırınca patinin ne kadar bittiği çok net gözüküyor Hem de TW'ler eliyle. Rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Oha acayip hoşuma gitti. :S (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Yazı gerçekten güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 onu yazan kız şu an odtü de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 TW'ler nerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Biraz karışık, ama güzel ve akıcı bir anlatım olmuş. Şahsen beğendim. Keşke başka yazılarını da okuyabilseydik bu arkadaşın. Kesin kara kaplı bir defteri vardır onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Giovanni said: o günden bu güne yorumları karşılaştırınca patinin ne kadar bittiği çok net gözüküyor Hem de TW'ler eliyle. Rezalet. Sözlüklerin son dönem ki hallerini andırıyor bir çoğu. Mizahı herkes sever, ama bir dozajı olmalı. Her önüne gelen yere şap danak laf sokuşturmamak gerek gerçekten. Bu konuda sana katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Biri vardı patide. Yabancı bi forumdaki yazıyı ben yazdım diye postlamıştı buraya:D Kimdi o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 sinad said: TW'ler nerde ? biri boğaziçi'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Giovanni said: o günden bu güne yorumları karşılaştırınca patinin ne kadar bittiği çok net gözüküyor Hem de TW'ler eliyle. Rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 tamam arkadaşın öldüyse allah rahmet eylesin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 TWler lütfen kötü örnek olmayın arkadaşlara , sizler ki temiz ahlakın,doğruluğun,dürüstlüğün elçilerisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ben dersimi aldım! hatta artık takım elbise ile giriyorum foruma. bi de limon kolonyası dökündüm. saçlarımı da yapıştırdım sağa. çok resmiyim. çok jantiyim. ama çok ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Konuyu farklı noktalara kaydırmayalım lütfen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 nolmuş bunu yazanı tw ler banlemiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 CaNNi said: Biri vardı patide. Yabancı bi forumdaki yazıyı ben yazdım diye postlamıştı buraya:D Kimdi o ya GERGE idi hatta sonra sorry şekli bi topic yapmıştı edit : hatta http://forum.paticik.com/read.php?15,3126107 - http://forum.paticik.com/read.php?15,2928033 - http://forum.paticik.com/read.php?15,2936116 ve gene hatta beybin ortaya çıkarmıştı bunu faitless juilietmiydi neydi hatunun yazılarıymış sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Netcafe said: CaNNi said: Biri vardı patide. Yabancı bi forumdaki yazıyı ben yazdım diye postlamıştı buraya:D Kimdi o ya GERGE idi hatta sonra sorry şekli bi topic yapmıştı edit : hatta http://forum.paticik.com/read.php?15,3126107 - http://forum.paticik.com/read.php?15,2928033 - http://forum.paticik.com/read.php?15,2936116 ve gene hatta beybin ortaya çıkarmıştı bunu faitless juilietmiydi neydi hatunun yazılarıymış sanırsam :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 :)-D B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar