Dworgian Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 aente said: Dworgian said: ben ben 0/ senin paraların nereye gittiği belli oldu lol =/ düşündüm de bi oturuşta bi kilo et yesem nolurum acaba laskjdaskj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coblck Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 benim kinim fakirlere değil ayda 100 harcayıp şuraya bin dolarlar yazan asosyallere!!1bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Penthesilea said: fede said: etin kilosu 30 milyon diye ete pahalı demek ne kadar saçma bişey lan. sanki bi oturuşta safi bir kilo et yiyeniniz var.abi burada da tam tersi, domatesin falan kilosu etten daha pahali. baya pahali hatta, icine oturuyor insanin. Bileniniz var mıdır bilmiyorum ama ben akçaabata her gittiğimde min bir oturuşta 1.5 porsiyon akçaabat köftesi yiyorum ara arada yollatıyorum yani oturup yiyebilirim istesem :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ben biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 makyaj malzemesine sadece 300 tl gidiyor beni alan yandı valla (parfüm icinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 cizıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 tabi bir erkegim oldugu zaman işin icine mucevherat masrafı da girecek,babası mafya olan erkek en guzeli 2-3 döver söver ama paraya bogar adamı geyik bu tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 300tl yi 5 ay harcasan makyaj icin piyasaki her bisiyi alırsın lan yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dera said: makyaj malzemesine sadece 300 tl gidiyor beni alan yandı valla 300 tl'ye anca toparliyosun sekli yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 NoTwisT said: dera said: makyaj malzemesine sadece 300 tl gidiyor beni alan yandı valla 300 tl'ye anca toparliyosun sekli yani? terbiyeni muhafaza et lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Lutfen demeseydin kalbini kirardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 NoTwisT said: dera said: makyaj malzemesine sadece 300 tl gidiyor beni alan yandı valla 300 tl'ye anca toparliyosun sekli yani? ahaha cok iyi lan(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 makyaj malzemesine 300tl harcayan bir kadın ekonomik özgürlüğüne sahip olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 300 tl lik makyaj malzemesi alıp nasıl 1 ayda tüketiosun hani al bi kere, ama uzun süreli kullan bari her ay alma . cildin yere düşer zaten o kadar yoğun kullaniosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 barbu said: NoTwisT said: dera said: makyaj malzemesine sadece 300 tl gidiyor beni alan yandı valla 300 tl'ye anca toparliyosun sekli yani? ahaha cok iyi lan(tu) sdffdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hepiniz laf ediyorsunuz ama cok ise yarıyor goren erkeklerin dibi dusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 goster bakalım da dibimiz dussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 terbiyesizlik etme lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 kavgada söylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 NoTwisT said: Lutfen demeseydin kalbini kirardim. benim kalbim coktan kırıldı ki there once was a little girl who never knew love until a boy broke her HEART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ne alaka terbiyesizlikle. resmini goster dedim. hani idda ettigin gibimisin degilmisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dera Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 bir genc kıza bu tarz bir uslup ile hitap etmen senin egitimsizligini gosterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 NoTwisT said: dera said: makyaj malzemesine sadece 300 tl gidiyor beni alan yandı valla 300 tl'ye anca toparliyosun sekli yani? gözlerim yaşardıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Arkadaslar kiz palyacodur belki, o da rizkinin pesinde yavrucak. Dalga gecmeyin makyaja harcadigi parayla http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:69dAIxlzNmmF7M:http://suzyq.grrrlmeetsworld.com/uploaded_images/Clown-Becky-736230.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar