Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Var mı aktif olarak oynayan Türk(ler) Ywain'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 bende accountlari actirmayi dusunuyorum. Midgard tercihim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2011 Midgarddayım ben Berserker'la oynuyorum, Hibde'de NS ile çok nadir.. Mid nickim Kenevir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 serverların durumu nedir? oyuncu sayısı filan? mid de sm hib de eld var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Ben de merak ettim şimdi. Var mıdır hala oynayan sağlıklı bir populasyon?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Ben Ocak gibi 1-1,5 ay kadar oynamıştım tekrar. Sonra devam edemedim ama nüfus gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Valla EU ve US birleştiğinde heryerde kavga edecek adam bolca var. Mid'de Berserker'ım var genelde small grp koşuyorum, duo - trio, Hib'de de high RR solo Nightshade. Gelirseniz haber edin, ara ara burayı kontrol ediyorum. Mid nick: Kenevir Hib nick: Sianure Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Afterdeep said: Valla EU ve US birleştiğinde heryerde kavga edecek adam bolca var. Mid'de Berserker'ım var genelde small grp koşuyorum, duo - trio, Hib'de de high RR solo Nightshade. Gelirseniz haber edin, ara ara burayı kontrol ediyorum. Mid nick: Kenevir Hib nick: Sianure adam olmazsın olm sen halamı oynuyosun lan! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 serverlarda inanilmaz degisiklikler var Battlegroundlarda questler eklendi pvp yaparken level atliyabiliyorsunuz populasyon tavan yapmis durumda su an alb kisminda 1000 kisi var sadece surekli rvr donuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Yeni konu açmayayım dedim, dün yine aktif ettim hesabı dayanamayıp. Hib ve Mid tarafındaki karakterlerime baktım, akşam saat 21:00 civarında her realmde yaklaşık 400'er online karakter vardı. Bunların bazıları bot desek yine insan var. Frontier'ı değiştirmişler, en uçtaki kaleler yıkılmış şekilde. Sürekli spam geliyordu Frontier'da, genelde FG savaşı şeklinde ama solo - duo - trio adamlarda var etrafta. Stealtherla takıldım solo stealtherlarda denk geldi. Muhtemelen iki arkadaş mid tarafında skald - zerker duo şeklinde oynayacağız sıkılana kadar. Her sene dönüp dolaşıp şu oyunu aktive ediyorum, hala bırakamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar