Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

profession ne kasayım


Farinal

Öne çıkan mesajlar

Gözüm parada değil diyorsan

Tailoring / Enchanting

Hem kendine birşeyler dikersin hemde kendini enchantlarsın, artan materyalleride satarsın işte ah'de

veya

çok raid yapıcam falan diyorsan ileride en güzeli

Herbalism / Alchemy

En iyisi bu bence toplar toplar kendine potion yaparsın fazla para kazandırmaz ama en yararlısı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

engineering hala çok iyi sanırım. son zamanlarda çok araştırdım forumları ben de. fakat eng çok pahalı olduğu için pek tercih edilmiyor. önce sağlam para yapman lazım.

ben de mage oynuyorum ve bugün mining + skinning unlearn yaptım. enchanting ve tailoring aldım ben de. şu an dps caster için her açıdan en iyi bu ikisi gibi duruyor.

ench+tailor birlikte kasması da kolay(wow-professionsta da yazıyor bakabilirsin). mesela bugün cloth farmlamak için stockades'e girdim. sırf ordan 10 skill + bir sürü materyal aldım DE ile. ayrıca tailoring ile craft ettiğin şeyleri de DE edebiliyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet günün sorusu. Mining-Engineering mesleklerim yoğun baskı üzerine miningi bırakıcam sanırım yerine meslek olarak ne seçmeliyim? Resto Shaman bu arada çok yakında da elemental olucak.
Birde bu engineeringle dps olayını anlamadım ben hangi bombayı atıyorsunuz da öyle dps artışı sağlıyor? Bide eldivende haste'i mi tutayım yoksa onun yerine de roket zımbırtısından koymak daha mı iyi?Bugüne kadar sırf resto oynadım alakam yok pek dps'le her türlü tip itinayla dikkate alınıcaktır...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Birde sonuçta alıcağım meslek powerlvl yapılcağı için yaklaşık ne kadar gold'a mal olur sonrasında o meslekle gold kasabilirmiyim ? Daily yapmak falan pek tarzım değil :D
Mine+eng'le havada uçarak sadece çok sağlam gold farmlayabiliyorum sonuçta şuan. Bu keyfi bıraktığıma değer mi 46-48 spell power onu da bilmiyorum?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...