Farinal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 64 troll mage olarak. bu zamana kadar maymun iştahlığımdan ötürü adam akıllı bir şey hiç kasamadım. şuan 40 40 minning ve herbüm var diye hatırlıyorum aşağı yukarı. ne kasayım? inscription nasıl ? kendime yararı olan bir şey kasmak istiyorum paradan ziyade.
theCio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Gözüm parada değil diyorsan Tailoring / Enchanting Hem kendine birşeyler dikersin hemde kendini enchantlarsın, artan materyalleride satarsın işte ah'de veya çok raid yapıcam falan diyorsan ileride en güzeli Herbalism / Alchemy En iyisi bu bence toplar toplar kendine potion yaparsın fazla para kazandırmaz ama en yararlısı
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 engineering nasıl? bir aralar (baya önce) pvpde baya işe yarıyordu
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 cok secici olma derim. bu devirde ekmek aslanın agzında. eve ekmek getirsen, ailene bakabilsen, isin de azcık rahat olsa yeterli. cok yukseklere dikme gozunu
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 engineering hala çok iyi sanırım. son zamanlarda çok araştırdım forumları ben de. fakat eng çok pahalı olduğu için pek tercih edilmiyor. önce sağlam para yapman lazım. ben de mage oynuyorum ve bugün mining + skinning unlearn yaptım. enchanting ve tailoring aldım ben de. şu an dps caster için her açıdan en iyi bu ikisi gibi duruyor. ench+tailor birlikte kasması da kolay(wow-professionsta da yazıyor bakabilirsin). mesela bugün cloth farmlamak için stockades'e girdim. sırf ordan 10 skill + bir sürü materyal aldım DE ile. ayrıca tailoring ile craft ettiğin şeyleri de DE edebiliyorsun.
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Parayı da çok sorun etme derim. DPS'ini arttıracak şeylere yoğunlaş ya da seni rahatlatacak. Dailyler ile sağlam para kasarsın. Hiç olmadı bir alt kas zaten questlerle deli para yaparsın, bir de gatherer yap sonra yolla main'e her şeyleri. ohh.
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 enchanting tailoring aldım hadi bakalım
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Farinal said: enchanting tailoring aldım hadi bakalım yanlız iyi kasıyorum hacı zevkliymiş tailoringi 125ledim enchant 100e yakın executusa gelin size güzellikler yaparız ;)
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 executusta penattiere,metket,valenta birine /w at yardımcı olurum bişi istersen allysan tabi :D edit: troll yazmış bunları görürsen kesme lan valla :/
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 oha yanlız 400 tane mageweave farmladım beynim dönüyor şuan
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Ben ench/engineering kullanıyorum spri'de use 340 haste, 27sp falan güzel şeyler eng. adına, hatta feete de rocket boots bastım 27 crit geliyor ordan da :P Engineeringde pvede kullandığınız başka birşey var mı?
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bomba kullanıcanız arkadaşlar max dps için olay bu meslekler dps i arttıryor ama cidden kafanıza takmayın bu kdar dps e katkısı cidden az
bloodjackal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Regalya said: Caster DPs - Tailor/Engineer (tu) +1
Phobost Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 JC - Alch(xmute master)- hem raid destegi hem parasal destek
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 jcde en kotu gunde 300 400g gelirin oluyo bende ench jc gidiyorum hem kendime calisiom hemde flask parasini cikarcak para geliyor rahat
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Yeni 450 yaptım jewelcraftingi de nasıl para kazanıyoruz o kadar? Doğru düzgün hiç recipe yok elimde. :D
Achtel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Evet günün sorusu. Mining-Engineering mesleklerim yoğun baskı üzerine miningi bırakıcam sanırım yerine meslek olarak ne seçmeliyim? Resto Shaman bu arada çok yakında da elemental olucak. Birde bu engineeringle dps olayını anlamadım ben hangi bombayı atıyorsunuz da öyle dps artışı sağlıyor? Bide eldivende haste'i mi tutayım yoksa onun yerine de roket zımbırtısından koymak daha mı iyi?Bugüne kadar sırf resto oynadım alakam yok pek dps'le her türlü tip itinayla dikkate alınıcaktır...
Achtel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Birde sonuçta alıcağım meslek powerlvl yapılcağı için yaklaşık ne kadar gold'a mal olur sonrasında o meslekle gold kasabilirmiyim ? Daily yapmak falan pek tarzım değil :D Mine+eng'le havada uçarak sadece çok sağlam gold farmlayabiliyorum sonuçta şuan. Bu keyfi bıraktığıma değer mi 46-48 spell power onu da bilmiyorum?
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Benim karakterde JC / Mining var. Arkadaşlarında tavsiyesi üzerine Mining i silip Alchemy kasıcam. Hem iyide para gelir..
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Haste enchantı iyi engineeringin, ben spriestimde onu kullanıyorum memnunum. Saronite bomblar kullanılıyor dps için sanırım.
Qualius Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Mage için bence en iyisi Alc + Enc. Alc Mana sıkıntısı çekmemen için, Ench da yüzüklere ench basıp spell power alman için nacizene fikrim..
Öne çıkan mesajlar