di Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Ustundeki jelatini kaldirmayi deneyin. Evet biliyorum cok rezil lakin cok guzel yapistirmislar. Bi kosesi kalkana kadar farketmemistim bile =) Kamera bozuk saniyodum. ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 yannız o sen değilsin dimi ? arkadaşım tecnosada çalışıyo. müşterinin birisi getirmiş böyle kameram bulanık gösteriyo diye. arkadaşta jelatini kaldırıp buyrun diye adama geri vermiş. hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 *you fell a pre.. you? oh c'mon not you again* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Eheh yok yok yapmadim oyle bisey. Sirketin laptopi diye sallamadiydim, oyle duruyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Jelatini koparınca, garantisi yarı yarıya azalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 jelatini kaldırınca çıplak gösteriyor. yapmayın ayıp lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 di said: Ustundeki jelatini kaldirmayi deneyin. Evet biliyorum cok rezil lakin cok guzel yapistirmislar. Bi kosesi kalkana kadar farketmemistim bile =) Kamera bozuk saniyodum. ehah. ohaaa cidden varmış yanlız sdfsdass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Vazgeçtim edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 QueenofSpades said: di said: Ustundeki jelatini kaldirmayi deneyin. Evet biliyorum cok rezil lakin cok guzel yapistirmislar. Bi kosesi kalkana kadar farketmemistim bile =) Kamera bozuk saniyodum. ehah. ohaaa cidden varmış yanlız sdfsdass Yalniz olmadigimi biliyodum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bide eskimesin diye jelatini çıkarmayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 O telefonun üstünde jelatini çıkarmamaya deli oluyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar