Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patch error

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Your-freeeom ile Belcika ve Almanya ipleri baglandim.Lagsiz delaysiz rahatca oynadim.Kullanmasi bilmeyen varsa bi link verdim bi forumdan orda bulabilirler resimli anlatimi.Turk telekomun bu sorunu daha surecege benziyor.
Mesaj tarihi:
F said:

Your-freeeom ile Belcika ve Almanya ipleri baglandim.Lagsiz delaysiz rahatca oynadim.Kullanmasi bilmeyen varsa bi link verdim bi forumdan orda bulabilirler resimli anlatimi.Turk telekomun bu sorunu daha surecege benziyor.

Oyunu silip bir daha kurdum ve freedom/SocksCap yardımıyla patch dowload etmeyi denedim. Şuan kurulum başladı. Freedom paketimi aktive edeceğim hemen. Bilgini tekrarladığın için tekrar denememe sebep oldun @F teşekkür ederim arkadaşım inşallah bu sefer bende login olacağım bakalım.
Mesaj tarihi:
Sharp said:

Sorun halen devam ediyor, ttnetti arayım yurt dışı çıkışlarında bir sorun olup olmadığımı sorduğumda olmadığını belli bölgelerde fiber kablo döşenmesinden dolayı veri kayıplanın olabileceğini zoraki olsada söylediler. Yani işimiz Allah'a kalmış arkadaşlar. Ip değiştirme varyasyonlarını bende denedim sonuç alamadım wow da kullandığın freedom programıylada denedim sonuç yok "patch error" her halukarda. Bu işlerden anlamam ama tahminimce belli boyutlarda yurt dışı çıkışlarımızı küçültmüşler veya avrupa bazlı belli Ip aralıklarına geçiş hakkı vermiyor veya kalıcı ban var. Aklıma böyle geliyor. Keşke ttnetin rekabet edebileceği farklı bir kuruluş olsaydı da tekel olmasaydı bizde böyle mağdur olmasaydık .

TTnetin bir başarısı daha hala oyun gelmedi..diyer pcyede yükledim aklımda silip yüklemek vardı ama saçma tabi :D denedim oyunu yükledikten sonra ne patch attı başta nede hata verdi uzun bir bekleme durumundan sonra beklenen cvb geldi path error başta wardandır diye düşünüyordum warhammerdanda açıklama gelince artık her ttnet evettttt reklamında güzel güzel sözler ağzımdan kaçı veriyor :D dün gazetede okuduğum bir yazı dikkatimi çekti konuyla alakasız ama yazıyım 3 tane online oyundan ÇOOOOOOOOOOOOOOOKKKK anlayan abilerimiz çıkmış gazeteye avatarın yıllık geliri ile karşılaştırıyorlar online oyun sektörünü LoL ve online oyun gelirlerine bakıp aha açık kapı dediler heralde buna bişi yapmak gerekiyor diyorlar açıkca ya arkadaş sen hiç online oyun gördünmü ? nasıl yapılır ? nelerdir sorunları ? tutulması kolaymıdır ? oyunu canlı tutmak kolaymıdır ? hiç zanletmiyorum kısacası bi ara vergi bile getirmeyi denediler onada kocaman LoL neyse uçtum gittim herkez biliyor zaten ben bu sorunun BAŞKA sorunlar oluşmadan çözülmesini herkez gibi istiyorum inş ama tabi NE ZAMAN????
  • Yeni Oluştur...