Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patch error

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
'On February 24th between 06:00 am - 08:00 am (GMT +2), the connection provider in Turkey will be performing maintenance on the main fiber for abroad traffic.
There can be some latency,packet loss, disconnections problems during the maintenance window.'
Mesaj tarihi:
F said:

'On February 24th between 06:00 am - 08:00 am (GMT +2), the connection provider in Turkey will be performing maintenance on the main fiber for abroad traffic.
There can be some latency,packet loss, disconnections problems during the maintenance window.'

Bu kaynağı nerden aldınız. Şayet dediği gibiyse bekleyeceğiz artık fiber bakımlarına offf..
Mesaj tarihi:
evet ventrilo news'te gordum.Turkiye baz alinirsa ne zaman belirlenen is zamaninda bitmis ki buda bitmis olsun.buyuk ihtimal sikinti bundan dolayi.
Mesaj tarihi:
said:
Guys, the technical team has informed me they are unable to find anything wrong from our server side.

Please can you inform me of your ISP and country of residence.

If are similarities in the figures, we'll contact the ISP's to see if there is any traffic blocking in place.

http://forums.war-europe.com/warhammeronline/board/message?board.id=BugINET_EN&thread.id=1648&page=3
Mesaj tarihi:
Anlamadigim eger sorun Telekomdan ise neden bazilari girebiliyorda biz giremiyoruz ve sorun neden sadece warhammer,diger siteler yada oyunlar degil.Bu islerden anlayan varsa aciklarsa sevinirim.
Mesaj tarihi:
tipsiz said:

BioHazarD said:

ben gayet oyundayim suan oynuyorum saatlerdir turkiyede degilim ama

lol

said:
On February 24th between 06:00 am - 08:00 am (GMT +2), the connection provider in Turkey will be performing maintenance on the main fiber for abroad traffic.
There can be some latency,packet loss, disconnections problems during the maintenance window.

who's lolling now biatch :P
Mesaj tarihi:
ya şu işi anlamadım gitti:S oyuna girdiim anda dc yiyorum sonra farklı karakterle aynı serverde yine açıorum ama bu sefer yemiorum dc ( tabi yarım saat fln oynuyabiliom anca) ne işdir bu ya:D bnd patch sorunu yokda bolca dc var . çıldırttı bni:)
Mesaj tarihi:
o başlıkta sorun yaşayan herkes türk telekom kullandığını yazmış, %100 türkiye sorunu artık belli oldu. beceriksiz adamlar iki günde halledemiyorlar şöyle sorunları.
Mesaj tarihi:
Ben denemedim oyuna girmeyi ama, dün giremeyen bir arkım bugün girdiğini söyledi. İp değiştirerek bir ihtimal bu durumdan kurtulabilirsiniz. Bi deneyin isterseniz?
İp derken şöyle;
bende 3 çeşit ip serisi geliyo, 88.xxx..., 85.xxx..., ve 78.xxx benzer durumlarla karşılaştığımda, ilk baştaki numaraları değiştirmek için, sürekli ip değiştiriyordum (benzer durumlar derken, atıyorum 78 li ip bloğunda sorun varken ve yavaş giriyorken birşeylere, yada pingi yüksekse, yukarıdaki şekilde değiştirip bu durumdan kurtuluyordum.

Ayrıca şöyle birşey daha var
http://home.netone.com.tr/sonuc.asp
Mesaj tarihi:
reset atmanız yeni ip bloğu garantilemez. bazı bölgelere verilen ip aralıkları tek bloktan olabiliyor

ie kırıkkaledeyim, sadece 78 var. istanbulda evimde 78 den 88 e kadar 4-5 farklı blok alabiliyorum
Mesaj tarihi:
Sanırım senelerdir ilk kez Türk Telekom'un başına gelen birşey beni vurmadı, acayip mutluyum. Şu an IP 78li, bağlantı kesilip ancak manual resetle düzeldiğinden değişiyor gerçi benim hep.
Mesaj tarihi:
Sorun halen devam ediyor, ttnetti arayım yurt dışı çıkışlarında bir sorun olup olmadığımı sorduğumda olmadığını belli bölgelerde fiber kablo döşenmesinden dolayı veri kayıplanın olabileceğini zoraki olsada söylediler. Yani işimiz Allah'a kalmış arkadaşlar. Ip değiştirme varyasyonlarını bende denedim sonuç alamadım wow da kullandığın freedom programıylada denedim sonuç yok "patch error" her halukarda. Bu işlerden anlamam ama tahminimce belli boyutlarda yurt dışı çıkışlarımızı küçültmüşler veya avrupa bazlı belli Ip aralıklarına geçiş hakkı vermiyor veya kalıcı ban var. Aklıma böyle geliyor. Keşke ttnetin rekabet edebileceği farklı bir kuruluş olsaydı da tekel olmasaydı bizde böyle mağdur olmasaydık .
  • Yeni Oluştur...