Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 euhue, işin eğlenceli yanı ne zaman subscription yenilesem aynı şey geliyor başıma, hemen öteki gün saatlerce oyuna girememek vs. nedir bu şansızlık anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 google'dan 50 çeşit yöntem görüp denedim, hiçbiri para etmedi. sanırım genel bir bağlantı sorunu herkeste aynı günde olduğuna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bariz Türkiye DNS sorunu .. sinir oldum heroes u bitirdim Lost son bölümü izledim .. izliycek bişey kalmadı oyuna giremiyorum ... f............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melatonin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Bende giremiyorum valla. Sanırım türkiyenin genel çıkışında goa nın patcher ina ulasan yolda bi sorun var. tracert 80.12.102.30 patliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elrosin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Sadece Türkiye'de problem olduğunu zannetmiyorum.. http://forums.war-europe.com/warhammeronline/board/message?board.id=BugINET_EN&thread.id=1648 Avrupalı da oldukça kızmış gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 fixlesinler hemen ya kescek adam kalmadi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 elrosin said: Sadece Türkiye'de problem olduğunu zannetmiyorum.. http://forums.war-europe.com/warhammeronline/board/message?board.id=BugINET_EN&thread.id=1648 Avrupalı da oldukça kızmış gibi görünüyor. ahahah bunlar türk bence abi=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 aralarında türklerde var ama ben bir cok yurtdısı warhammer forumuna göz attım genellikle norveç ne bilim yunanistan gbi ülkelerde çok varmış yani bütün kullanıcılarda sorun var bize kastı yok goa nın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 international banhammer! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 hahahha gzl mis ama banhammer yerine errorhammer online desek ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Serverler gelmiştir bilgilerinize.Hadi geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 tamam bosuna umutlandım disconnect ve yine aynı hata... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elrosin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ladywar said: Serverler gelmiştir bilgilerinize.Hadi geçmiş olsun :) ama şimdi yine gitti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ya allah bildigi gibi yapsın ne denirki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elrosin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ladywar said: ya allah bildigi gibi yapsın ne denirki çok fena şeyler denilebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bide ben yurtdisinda olmamin disinda google dns kullaniyorum (8.8.8.8 - 8.8.4.4) bi deneyin belki olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ya ben msj attm csr a bana senin dedgn gbi bi kac sayı verdi nasıl nereye yazcaz onlarti anlatablrmsn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elrosin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 denedim olmuyor malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Dear Customer, If you cannot patch the game the game then it may be the connection to the patch server. Please ensure that war.exe, warpatch.exe, warpatch.bin and Warhammer.exe are allowed through your firewall. You may need to forward ports. If you are having issues downloading the client or the patch please ensure that your system is configured correctly to access our servers.The following ports must be open and authorized to receive downloads: 80 6881 to 6889 6969 Please check your computer and network documentation for the correct method to open the ports. When patching you must also allow war.exe, warpatch.exe and warpatch.bin to pass through your firewall. The error [patcher-goa.prod.sig] indicates that there is a problem connecting to the server. Please ensure that your system is set up to receive the patch. If it is set up correctly then the problem may be caused by large volumes of traffic on the server. You should try again at a different time. Kind regards,WAR European Customer Support. bu ne simdi ?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 modemden 80-6881 ve 6889-6969 portlarini ac demis edit: warhammer mahkeme karariyla engellenmis olmasin sdfsdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
depresy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 denedim hepsini olmadı bende .. artık csr nin dedigi gibi başka bahara kaldık galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bir çok port var sanırım mail de 80/6881 to 6889/6969 dio denicek arkadaslar yanlış denemesinler sonuc alan olrsa sölesin bizde yapalm ben port eklemeyi bilmiorm da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elrosin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 benimki şu an patch indirmeye başladı.. yeni patch olmasın bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ladywar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bişey yaptın mı yoksa kendi kendinemi patch indiriyor bişey yapmadan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elrosin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bildigimiz oyuna girmek için masaüstümdeki kısayoluma tıkladım, ve patch indirmeye başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar