Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dogum gunu partisi, tavsiyeler

barbu

Öne çıkan mesajlar

dj lik enstantaleri olan bi arkadas bul, o evdeki muzigi ayarlasin, house muzik olcak ilk basta,
etrafa alkol/fiat orani en ucuzundan bira, puro vs.. yaydir..
hatta ickilerin icine biraz kolonya damlatabilirsin,
etrafa kokulu tutsuler koymayi unutma..
daha sonra akdeniz havasi, biri gitar calcak fln bi kenarda millet hafif dinlenecek,

sonra milletin kafa biraz guzel olunca, mezdeke fln calacaksiniz, kizlar fln cosacaktir yabanci fln olmalari farketmez herkesin icinde mutlak bir asena vardir.

sonra disari cikcak durumunuz olursa cikarsiniz artik geri kalani gitceniz mekan belirler.

bu formulle yap bak nasi oluyo.

5 derste anadolurock.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

Abi 29 Şubat olunca doğum günü olmuyor mu sene içinde, yine oluyor, bu benim doğum günüm 29 şubat, 4 yılda 1 yaş atıyorum eheh demek gibi.

29 subat olunca dogum gunun olmuyor her sene evet. gene yaslanmıs oluyorsun o ayrı. ama kendi dogdugum gunde kutlıyamicam demek o.
Sosyal ağlarda paylaş

eger okuz gibi bahceli bir evin ve rahatsız olmıyacak rahat komsuların yoksa buyuk ev partileri yapılmaması gerektini anladım sdfs.

55-60 kisi gibi bir sayiya ulastık 1 gibi filan. dogum gunu cocugu olarak benim sarhos olup digerlerinin benle ilgilenmesi lazım gelirken ben milletin gotunu toplayıp ordan oraya goturdum.

he eglenceliydi, gayet iyi oldu. hayvan gibi insan toplandı fakat kesinlikle eger boyle home party vs yapcaksanız. sizin iyiliginiz icin max 10-15 kisi toplayın. elli defa polise vercez sizi die komsu geldi sdfs. 2 kopegim var die soyleyen bile oldu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...