barbu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 aslında bu sene dogum gunum yok. fakat gene de bisiler yapmayı istiyorum...aslinda istiyoruz. burdan bi kız arkadasimla aynı gun dogduk. arkadasim almanyadan ziyarete gelicek. bi ton erasmus vs derken parti yapmak sart oldu. fakat soyle bir saydıgımda kesinlikle gelir dedigim..gelme diyemiyecegim 40 kisiyi geciyor, diger dogum gunu arkadasimin da arkadaslari ile. simdi daha once bole bisi yaparken en fazla 10 kisi toplıyıp yapıyordum. o yuzden kendim icki vs aliyodum ya da gelen getiriyordu sorun olmuyordu. fakat simdi 40 kisi belki daha fazlası icin 2 kisi girersek ise cıkamayız isin icinden. zaten 40 kisiyi de eve filan sıgdıramam. planımız once ev gibi bi yerde icmek eglenmek. sonra gece 3-4 gibi bi club a gitmek. nedir tavsiyeler filan. orjinal bisiler cıkar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 gece 3-4 gibi açık mekan? gerçi sabaha kadar açık yerler var. partinin 5 de başlayıp 9 a kadar sürdüğü. içkisini de millet kendi getirsin olsun bitsin. Ben 2artı1 e 40 kişi sığdırdım ,rahat sokarsın milleti bir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 dısarda mekan sorun degil var bi ton. simdi diger arkadasla konustum. o bi barda 9 gibi paella yiyip, vs eglenmeyi yani kutlamayı onerdi de ben insanlara gelin dısarda para harcayın da diyemem yani. sonucta bar evden pahalı olcak. bi de ev daha sıcak ortam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Orjinal bişey değil en fazla mekan kapatırsınız ev gibi takılırsınız çalışanlarda antonio ile fernando gibi bişey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 eh iste. ondan buraya actım konu :D fikir verin hadi. 1 hafta kaldı. bi de onceden yapmazsam diger arkadaslar bisiler yapcaklarmıs benim icin fakat iste sorun dogum gunu olan diger arkadası satamam suan. birlikte kutlıcaz dedik. bi de sarisin mavi gozlu ve 180 den uzun sdfs. bu da tabii onemli bi nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Fikir yazdım sildim çok saçma lan kalamaz çünkü 40kişi abi bi insanın çağırmak zorunda olduğu 40 tane arkadaşı olur mu nasıl bi sosyalsin ya safadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Lan 1ayda kesin cagirman gereken 40adami nerden buldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 pasta olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 abi daha fazla aslinda da kese kese 40 etti yani. sadece her hafta gorustugum biseyler yaptıgım 12-13 kisi filan benim gruptan var. e gene takıldıgım ama her hafta gorusmedigim ya da 1 - 2 defa gorustugum var. diger kız da 15 kisi filan dedi.. ev arkadaslari var. e ev arkadaslarini rahatsiz edicez onlar da arkadaslarini cagirmak isticektir. ki umarım cagirmazlar yoksa gg. 40 ı gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 nerdesin sen? istanbul? londra? newyork? adıyaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Dartanian said: Fikir yazdım sildim çok saçma lan kalamaz çünkü 40kişi abi bi insanın çağırmak zorunda olduğu 40 tane arkadaşı olur mu nasıl bi sosyalsin ya safadad ya benim 40 degil. 2 dogum gunu tek partide yapcaz dedik. simdi kitlendik tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 valencia bu arada cok sacma bi hal aldi zaten. yani her organizasyon zor olmaya basladi bi bolmek lazım. saka gibi suru gibi dolanıyoruz rahatsız olmaya basladim biraz. en son yemek yemeye gittimizde 15 kisi idik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 aquila said: Lan 1ayda kesin cagirman gereken 40adami nerden buldun? abı ıste cağırmazsam olmaz diye diye cat 40 kisi oluyo sosyallik öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 gidin rakı balık yapın abicim ne kasıyosunuz git bi mekanla anlaş onlar yapsın yemeğinizi sende bul rakını oturun için millet içki getirceğine biraz daha fazla para versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Cuce said: aquila said: Lan 1ayda kesin cagirman gereken 40adami nerden buldun? abı ıste cağırmazsam olmaz diye diye cat 40 kisi oluyo sosyallik öle bişi ben boyle bir adam degildim abi. wow oynayıp, hon vs oynayıp haftada bir cıkan dısarı bi adamdim. noldu bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ben de gliyorum etti 41 şarabımı da yanımda getiriyorum o da etti 41,5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ickisini alan gelsin. sorun olmmaz o zaman. gerci kesin kovacaklar beni evden. aile cay bahcesi gibi bir apartmanda yasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 rakı balık yap kasma bul ufak bi yer ben getircem içkimi de karışma bana gırrım ağzını yüzünü de onlar medeni insanlar tamam derler rakıda bulursun zaten zorlanmazsın ooooooooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 nerden bulcam lan rakıyı yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 oha rakının satılmadığı yer olamaz kesin bulursun vallahi diyorum bak dalga geçmiyorum yada söyle yollasınlar kargoyla rakı balık diyorum olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 abi rakı balık falan yapmayın sakın yoksa o partide malesef sex olmaz. düz içkili bir eğlence yap. başlarda kokteyl gibi başladığını görüceksin. insanlar sadece birbirleriyle konuşucaklar müzik e kulak vermicekler vs ; ama gecenin ilerleyen vakitlerinde asıl parti başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 abi sorun herkes okuz gibi icicek. yani benim yaklasık 10 sise icki almam lazım. yemekleri idi vs giricek gote. yoksa atarim eve got gote icsinler vs eglenilir illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 hayır anlamıyorum neden yemekli yapıyorsunki. millet yemeğini evde yiyip gelir zaten. içkiyi sırf neden sen alıyorsun abi. ev partisi bu. içkisini millet gider kendi alır. zaten 10 şişe alsan , yetmez bile. 40-50 kişilik parti diyorsun. 30 şişe bile dayanmaz. ondan bırak millet içkisini getirsin. yani kural budur abi.ama tabiki otlancağı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 abi oyle tabiki. daha once yaptık burda 40 kisi degildi 25 kisi idi ama herkes kendi getirdi. yemek yaptı, icki getirdi vs vs. ama sorun su ki benim gerzek bi huyum var asla insanlara gelirken getirin diyemem. davet edilmedigim yere gidemem filan. salakca ama böle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 sıkıntıdayım, canım çekti böyle bi ortamı, olsa da gitsek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar