Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dogum gunu partisi, tavsiyeler

barbu

Öne çıkan mesajlar

aslında bu sene dogum gunum yok. fakat gene de bisiler yapmayı istiyorum...aslinda istiyoruz. burdan bi kız arkadasimla aynı gun dogduk. arkadasim almanyadan ziyarete gelicek. bi ton erasmus vs derken parti yapmak sart oldu.

fakat soyle bir saydıgımda kesinlikle gelir dedigim..gelme diyemiyecegim 40 kisiyi geciyor, diger dogum gunu arkadasimin da arkadaslari ile.

simdi daha once bole bisi yaparken en fazla 10 kisi toplıyıp yapıyordum. o yuzden kendim icki vs aliyodum ya da gelen getiriyordu sorun olmuyordu. fakat simdi 40 kisi belki daha fazlası icin 2 kisi girersek ise cıkamayız isin icinden. zaten 40 kisiyi de eve filan sıgdıramam.

planımız once ev gibi bi yerde icmek eglenmek. sonra gece 3-4 gibi bi club a gitmek.

nedir tavsiyeler filan. orjinal bisiler cıkar belki
Sosyal ağlarda paylaş

eh iste. ondan buraya actım konu :D fikir verin hadi. 1 hafta kaldı. bi de onceden yapmazsam diger arkadaslar bisiler yapcaklarmıs benim icin fakat iste sorun dogum gunu olan diger arkadası satamam suan. birlikte kutlıcaz dedik.

bi de sarisin mavi gozlu ve 180 den uzun sdfs. bu da tabii onemli bi nokta
Sosyal ağlarda paylaş

abi daha fazla aslinda da kese kese 40 etti yani. sadece her hafta gorustugum biseyler yaptıgım 12-13 kisi filan benim gruptan var. e gene takıldıgım ama her hafta gorusmedigim ya da 1 - 2 defa gorustugum var. diger kız da 15 kisi filan dedi.. ev arkadaslari var. e ev arkadaslarini rahatsiz edicez onlar da arkadaslarini cagirmak isticektir. ki umarım cagirmazlar yoksa gg. 40 ı gecer.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır anlamıyorum neden yemekli yapıyorsunki. millet yemeğini evde yiyip gelir zaten. içkiyi sırf neden sen alıyorsun abi.
ev partisi bu. içkisini millet gider kendi alır.
zaten 10 şişe alsan , yetmez bile.

40-50 kişilik parti diyorsun. 30 şişe bile dayanmaz.

ondan bırak millet içkisini getirsin. yani kural budur abi.ama tabiki otlancağı olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

abi oyle tabiki. daha once yaptık burda 40 kisi degildi 25 kisi idi ama herkes kendi getirdi. yemek yaptı, icki getirdi vs vs. ama sorun su ki benim gerzek bi huyum var asla insanlara gelirken getirin diyemem. davet edilmedigim yere gidemem filan. salakca ama böle yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...