Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Bu baslikta Armor Crafter'larin nasil bir yol izlemesi gerektigi, hangi sureclerin daha basarili oldugu, gerekli malzemeler ve kitaplar konusunda tum bilgiler tartisilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 evet arkadaşlar ben armor crafterım. uo diliyle ingot bulamadığım için armor yapamıyorum. ingot bulun bana. tartışalım buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Simdi Armor Crafter olmak isteyenler icin ilk bilgi olarak sunu soyleyelim. Kermit'de bu durumda. Tek basiniza Armor Crafter olarak pek bir sey yapamiyorsunuz cunku islenmis madenlere sahip olmaniz gerekiyor. Bu nedenle, ya bir alt karakter olarak ya da bir arkadas olarak Extractor'a ihtiyaciniz var. Ayni sekilde bir extractor da tek basina sadece madenleri islecektir ve bunlari Weapon Smithlere veya Armor Smithlere temin edecektir. Oyunda primary skill cap 1000 oldugundan ve genelde onemli skiller primary basligi altinda toplandigindan, tek bir alanda gelistirilmis karakterler gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 100 leyene kadar deri kasın hagisi olduğu fark etmez nasılsa sonra silip metale gecersiniz armorda. shield icinde 100 e kadar wood ile kasın sonra metal a gecis yapın extract char lazım metal için sistemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quenas Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Alt chara extractor actık diyelim peki ana chara nasıl atıcaz metalleri? Posta sistemi yok gordugum kadarıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Oyunun amacı zaten diğer oyuncular ile alışverişte olmak, eğer herkesin kendine yetebilir olmasını isteseydiler zaten skill cap koymazdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Eğer elinizde ki derilerden, kemiklerden, odunlardan armor veya kalkan yapamıyorsanız o eşyanın lore bilgisini bilmiyorsunuzudr. Onları öğrenmeyi unutmayın. Ne kadar iyi bilirseniz o eşyaları işlemeniz daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 mining 100 ledim wood u da kasıyorum şimdi. bundan sonra napalım. bu çıkan medeni nası eriticez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?88,4672105 şu topic yardımcı olur sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 boiled leatherla armor yapan oldu mu ? etkisi nasil oluyor acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yaptım ama tamamen skill kasmak için etkisini bileyeceğim ama en fazla durability e etki eder az cok zatem dragonic armorda side mat. cok bi etkisi olcagini zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ya mesela wool yerine iron wool kullandin mi durability baya farkediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar