Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 said: # 2000/01 28 Maç – 5 Gol # 1999/00 33 Maç – 11 Gol # 1998/99 28 Maç – 13 Gol # 1997/98 30 Maç – 19 Gol # 1996/97 31 Maç – 11 Gol # 1995/96 33 Maç – 11 Gol # 1994/95 31 Maç – 8 Gol # 1993/94 26 Maç – 7 Gol # 1992/93 29 Maç – 13 Gol # 1991/92 30 Maç – 12 Gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 zamanında bırakmıs :) 5 gol.sora o goller 1-2 olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Çok doğru zamanda,çok şık şekilde bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 objektif tabi ki olunabilir. ama galatasaraylı arkadaşların bizim futbolcularımız çirkef değildi deyişine bir çare lazım. bahadır boysala havale ediyorum sizleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 o konuyu geçtik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 farkettim şifoya geçilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Sırada kim var Sergen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Gs ekolüne laf eden fenerli hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Gs ekolü lisede başlar,liseliler hayatları boyunca birbirlerini korurlar kollarlar aileleri gibi görürler.Galatasaray büyük bir ailedir yani.Hangi takımda böyle birşey var sorarım ? GS yöneticileri iyi eğitim almış, kalitel, dürüst iş adamlarıdır. Başka takımlar gibi parayı basan yönetime giremez öyle.(istisnalar hariç.) Gs'nin takım ruhu hiç kusura bakmayın ama hiçkimsede yoktur.Tamam son yıllarda pek kalmamış olsa da efsane kadroya çirkef diyebilmek için beynin tüm fonksiyonlarını yerine getirmiyor olması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Eyvah eyvah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 eyvah eyvah yandı devreler. GÖSÖYÖ NÖSÖ LÖF ÖDÖRSÖNÖZ LÖN SÖZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 İşte futbol bölümünde aradığımız objektif bakış açısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 objektif olduğumu iddia etmedim ki. beşiktaş yıldırım demirören tarafından yönetiliyor, kulübe borç vere vere esiri etti resmen. Kulüp istese de gidemiyor çünkü e o zaman paramı verin demesi durumunda jimnastik kulübü olarak devam ederler. fenerbahçe'nin başkanı aziz yıldırım detaya inmeme gerek yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 sipeyskeyk said: GS yöneticileri iyi eğitim almış, kalitel, dürüst iş adamlarıdır. kkthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 atar yapma kızgın zürafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Robert_Poche said: sipeyskeyk said: GS yöneticileri iyi eğitim almış, kalitel, dürüst iş adamlarıdır. kkthx aksini kanıtlayacak bir bilgin varsa çekinme buyur ? çoğunu çok yakından tanıyan ve galatasaray'da asbaşkanlık yapmış bir yakınım var çünkü.Boş atıp dolu tutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 bir gsliden biz elitiz cunku egitimliyiz kasislari daha. sdfg. lan mac biteli gunler olmus konu nerelere gelmis, yoneticilerin hangilerinin hangi okulu bitirdiginden bize ne. HANCI, BURAYI KITLEYIN LTFN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 pardon da benim yönetici adayım mensubu olduğu mezhepten siyasi görüşten vs. ötürü yok liseli değil gibi saçma gerekçelerle kepaze edilecekse, en sonunda da paraya muhtaç kalıp gel bari denilecekse hiç denilmesin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 abi, gs EKOLÜNE çirkef denmiş.Savunması da budur.Kimin ne okulu bitirdiğini anlatmak için değil, galatasarayın nasıl bir camia olduğunu anlatmak için yazdım.Ben galatasaray lisesinden mezun değilim çok elitiz çok eğitimliyiz ayağı yapmama gerek yok ama durum bu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ve birazdan fenerli fanatik vs. gsli elit mucadelesini izleyecegiz sayin seyirciler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 96-2000 arası futbol takımına denildi abi çirkef.Emre, Arif falan Oxford mu bitirdi? Gs'liyim, gayet çamura yatan bir takımımız vardı kabul, ama mühim olan bunları yedirebilmek, bu riski alabilmek.Gerekirse ikinci topu atıp oyunu durduracak bir ekoldük, hırslıydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ayrica cirkef mirkef. o takimla o kadar kupa kaldirdiniz. Bana bugun tam cirkef toplulugu versinler fenerime ama her kupayi kaldiralim, problemim olmaz sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 BulletRide said: 96-2000 arası futbol takımına denildi abi çirkef. çirkef oyuncular vardı ama hepsi çok iyi takım oyuncusuydu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Yine alamazsınız Türkiye kupasını =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 sinad said: Yine alamazsınız Türkiye kupasını =) COK TA PENIS. tovbe tovbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 fenerli fanatik gs li elittir. konu kapanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar