Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL 22. Hafta: Fenerbahçe - Bursaspor @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
# 2000/01 28 Maç – 5 Gol
# 1999/00 33 Maç – 11 Gol
# 1998/99 28 Maç – 13 Gol
# 1997/98 30 Maç – 19 Gol
# 1996/97 31 Maç – 11 Gol
# 1995/96 33 Maç – 11 Gol
# 1994/95 31 Maç – 8 Gol
# 1993/94 26 Maç – 7 Gol
# 1992/93 29 Maç – 13 Gol
# 1991/92 30 Maç – 12 Gol
Mesaj tarihi:
Gs ekolüne laf eden fenerli hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Gs ekolü lisede başlar,liseliler hayatları boyunca birbirlerini korurlar kollarlar aileleri gibi görürler.Galatasaray büyük bir ailedir yani.Hangi takımda böyle birşey var sorarım ?

GS yöneticileri iyi eğitim almış, kalitel, dürüst iş adamlarıdır.

Başka takımlar gibi parayı basan yönetime giremez öyle.(istisnalar hariç.)

Gs'nin takım ruhu hiç kusura bakmayın ama hiçkimsede yoktur.Tamam son yıllarda pek kalmamış olsa da efsane kadroya çirkef diyebilmek için beynin tüm fonksiyonlarını yerine getirmiyor olması gerekir.
Mesaj tarihi:
objektif olduğumu iddia etmedim ki.

beşiktaş yıldırım demirören tarafından yönetiliyor, kulübe borç vere vere esiri etti resmen. Kulüp istese de gidemiyor çünkü e o zaman paramı verin demesi durumunda jimnastik kulübü olarak devam ederler.

fenerbahçe'nin başkanı aziz yıldırım detaya inmeme gerek yok zaten.
Mesaj tarihi:
Robert_Poche said:

sipeyskeyk said:

GS yöneticileri iyi eğitim almış, kalitel, dürüst iş adamlarıdır.

kkthx

aksini kanıtlayacak bir bilgin varsa çekinme buyur ? çoğunu çok yakından tanıyan ve galatasaray'da asbaşkanlık yapmış bir yakınım var çünkü.Boş atıp dolu tutmayalım.
Mesaj tarihi:
bir gsliden biz elitiz cunku egitimliyiz kasislari daha. sdfg.

lan mac biteli gunler olmus konu nerelere gelmis, yoneticilerin hangilerinin hangi okulu bitirdiginden bize ne.

HANCI, BURAYI KITLEYIN LTFN.
Mesaj tarihi:
pardon da benim yönetici adayım mensubu olduğu mezhepten siyasi görüşten vs. ötürü yok liseli değil gibi saçma gerekçelerle kepaze edilecekse, en sonunda da paraya muhtaç kalıp gel bari denilecekse hiç denilmesin daha iyi.
Mesaj tarihi:
abi,

gs EKOLÜNE çirkef denmiş.Savunması da budur.Kimin ne okulu bitirdiğini anlatmak için değil, galatasarayın nasıl bir camia olduğunu anlatmak için yazdım.Ben galatasaray lisesinden mezun değilim çok elitiz çok eğitimliyiz ayağı yapmama gerek yok ama durum bu yani.
Mesaj tarihi:
96-2000 arası futbol takımına denildi abi çirkef.Emre, Arif falan Oxford mu bitirdi? Gs'liyim, gayet çamura yatan bir takımımız vardı kabul, ama mühim olan bunları yedirebilmek, bu riski alabilmek.Gerekirse ikinci topu atıp oyunu durduracak bir ekoldük, hırslıydık
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...