fizban Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 lugano'suz bilica 11 tane güiza'ya bedel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 o kadar berbat yani güiza. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Ben yeni öğreniyorum Semih çıkar demiş beni al Guizanın yerine. Bu Semih ne sanıyor kendini? 100 yıllık takım babasının malımı sandı? Fazla bişey demek istemiyorum ama s... Semih! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 semih bile anlamış artık guizanın ne mal olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Ona düşmez kimse ona sormadı. İşine baksın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 semih haklı sonuna kadar .. türk adamları 2 maç gol atmadı diye harcıyoruz? acaba ilhan parlağa güiza kadar şans verseydik ne kaybederdik ? 0 maliyete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 semih gitsin artık şu takımdan bank asya'ya mı gidecek, serie b ye mi nereye gidecekse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 semihte prens mi şopar mı anlayamadık.bi gün göklerde bi gün bank asyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 poopla said: semih haklı sonuna kadar .. türk adamları 2 maç gol atmadı diye harcıyoruz? acaba ilhan parlağa güiza kadar şans verseydik ne kaybederdik ? 0 maliyete... Yok yaa bunu çıkar beni al Fenerbahçe gibi bir takımda ? Çocuk oyuncağımıdır bu? Semih ne yaptı girdi 2 tane yedik? Ne yaptı? O kadar ağladı beni al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 @masq; evet onu diyodum euh. semih'in ne dediğini nerden biliyosunuz ? kaldı ki koskoca daum semih dedi diye oyuncu değişikliği mi yapacak. semih yarın kaleye geçmek istiyorum derse ona da mı ok diyecek ? saçmaladınız iyice. güiza kötü futbolcu değil. ama fazla duygusal. aşırı duygusal. sisteme uygun olmamasına rağmen çabalayıp duruyor, olmayınca olmuyor. fenerbahçe'de forvet transferleri nobre'den beri doğru yapılmadığından gelen kezman, güiza gibiler bizi ağlatıyor. bize bir piyerpare gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 adam ilk 11 oynamadan nasıl form tutucak abi adam gibi ? daha napsın adam son 10 dakka sok gol bekle oh ne ala.. oynasın bi 5-6 maç ilk 11.. adam atıyo 5 kaçırır 2 atar bari semih güiza efsanesi fail. 10 kaçır 1 at peehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Semih değil Messi olsaa bu adam çıkar diyemez bu küsthlıktır haddini aşmaktır. Bu kadar rezilliğe eminim herkes gülüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 semihin böyle bişey söylediğini hiç sanmıyorum nerden çıktı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 çok ilginç lan sen git ispanyada gol kralı ol,kıçı kırık türkiye liginde 10 gol bile zor at.inanılmaz goller kaçırıyor adam.hakan şükür(2002 den sonraki hali) bile o pozisyonları gol yapardı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 herif allahtan fmde fifada falan atiyor bari ordan kurtar bide isin ilginci fifada 90 mi ne bu adamin finishing i fmdede 18 miydi neydi sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Anelor said: herif allahtan fmde fifada falan atiyor bari ordan kurtar bide isin ilginci fifada 90 mi ne bu adamin finishing i fmdede 18 miydi neydi sanirim üşenmedim SS aldım upload ettim... Work Rate çok sağlammış - home reputation da müthiş... Alex 7500 mesela. Kazım 6500 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Bi kere finishingi 18 asgjkabna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Abi adamın composure 10 işte daha söze gerek yok. Dizleri titrer karşı karşıya kalınca, saçmalar. Gerçekçi bence =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Devam Guiza - semih karşılaştırması.. veconsistency değişkenine dikkatinizi çekerim. Guiza 20 maçtan 10unda yeteneğini yansıtabiliyor, Semih ise 16.. bunun dışında çok farklı görünmüyor iki Fast Striker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Masquerade said: güizadan önce tel tel dökülen bir bilica var. ha pardon "tr'nin en iyi 2. stoperi luganodan sonra." 1. kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Luganoymuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 virgul varmı yokmu orda :D 2 anlamda cıkıyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Bence var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bilica 2 lugano 1 işte=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 sostizm said: Devam Guiza - semih karşılaştırması.. veconsistency değişkenine dikkatinizi çekerim. Guiza 20 maçtan 10unda yeteneğini yansıtabiliyor, Semih ise 16.. bunun dışında çok farklı görünmüyor iki Fast Striker Semih'i Güiza'yı salla da bu fm 2010 mu 2010 ise nasıl bir skindir bu isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar