Darksun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAA mı diyordunuz ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 yazıma baktım da tl:dr çekseniz yeridir lol özerin durumuyla ilgili bilgi var mı 22 sayfa okutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Fenerbahçe tribünleri boşalırken yüksek sesli marşlarla bursaspor taraftarına zulme devam ediliyordu. acıdım adamlara... maç hakkında yorum yapmaya gerek yok, biz oynadık 3 şahsi hatamız yüzünden adamlar kazandı. Emre, Gökhan ve Alex'e canım feda. Casper Baroni denen hayalete 6+2'nin 2'si görünür ufukta. Guiza'ya ise tam destek hep destek. yanındayım. yaratıcı kutsal ittifak taraftarından japon bayrağı beklerdim de müptezelliğin dibine vurmuşlar bunu es geçmişler. zaalar, fökstörler havada uçuşmuş. hep elin maçları hep elin maçları nereye kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Selim soydana çok üzülüyorum ya,pamuk gibi adam korkuyorum birşey olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 beyler geyik şimdi başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Arkasokak said: Fenerbahçe tribünleri boşalırken yüksek sesli marşlarla bursaspor taraftarına zulme devam ediliyordu. acıdım adamlara... maç hakkında yorum yapmaya gerek yok, biz oynadık 3 şahsi hatamız yüzünden adamlar kazandı. Emre, Gökhan ve Alex'e canım feda. Casper Baroni denen hayalete 6+2'nin 2'si görünür ufukta. Guiza'ya ise tam destek hep destek. yanındayım. yaratıcı kutsal ittifak taraftarından japon bayrağı beklerdim de müptezelliğin dibine vurmuşlar bunu es geçmişler. zaalar, fökstörler havada uçuşmuş. hep elin maçları hep elin maçları nereye kadar :) ali sami yen e de geliceksiniz, bekliyoruz rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 cavanagh said: barnacle said: arkasokak nerde :( Arkasokak said: maçı kutsayıp tribündeki yerimi alıcam. bakalım yenilgi görmemezliğim daha kaç maç sürecek bu sezon. beklenen adam geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 valla sataşmadım ilk maç bitince ama burada bir iki arkadaşın zaaa demesine laf eden arkadaşların rakip takımlar kaybettiği zaman zaaa diyenlere de aynı tepkiyi göstermelerini beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Arkasokak said: Fenerbahçe tribünleri boşalırken yüksek sesli marşlarla bursaspor taraftarına zulme devam ediliyordu. acıdım adamlara... maç hakkında yorum yapmaya gerek yok, biz oynadık 3 şahsi hatamız yüzünden adamlar kazandı. Emre, Gökhan ve Alex'e canım feda. Casper Baroni denen hayalete 6+2'nin 2'si görünür ufukta. Guiza'ya ise tam destek hep destek. yanındayım. yaratıcı kutsal ittifak taraftarından japon bayrağı beklerdim de müptezelliğin dibine vurmuşlar bunu es geçmişler. zaalar, fökstörler havada uçuşmuş. hep elin maçları hep elin maçları nereye kadar :) aaaa ama baroni büyk transfer noldu hemencik yaaaa ?? üzülrz ama sora oda aglarsa nolcak... kıyamayz biz fener futbolcularina guduuuu... hoşgeldn bro :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Farinal said: bursa alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ZAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ali sami yen'e gelicez zaten. galatasaray taraftarının kinine tanık olmak gerek, çok canını yakmıştık mor menekşemizin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Arkasokak said: yaratıcı kutsal ittifak taraftarından japon bayrağı beklerdim de müptezelliğin dibine vurmuşlar bunu es geçmişler. zaalar, fökstörler havada uçuşmuş. hep elin maçları hep elin maçları nereye kadar :) sen diğer başlıklarda dolanmayı bırak da bunları söylemeye yüzün olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 http://www.gramofonkoleksiyoncusu.com/tas_plak_dinletisi.php?id=109 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 konu galatasaraya kaymasın maç hakkında yoruma devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 intikam, kin bizden değil, baros reisten gelicek. oynamasına müsaade ederseniz bir sonraki maç ;) neyse onu sonra konuşuruz. neler hissettiniz 91. dakikada golü yiyince duygu ve düşünceler lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Arkasokak said: ali sami yen'e gelicez zaten. galatasaray taraftarının kinine tanık olmak gerek, çok canını yakmıştık mor menekşemizin :) ahahahahahahaha abi ısrarla ısrarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Khelben said: intikam, kin bizden değil, baros reisten gelicek. oynamasına müsaade ederseniz bir sonraki maç ;) neyse onu sonra konuşuruz. neler hissettiniz 91. dakikada golü yiyince duygu ve düşünceler lütfen. gayet yüksek bi sesle belirttiler hislerini maç sonunda sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Arkasokak said: Fenerbahçe tribünleri boşalırken yüksek sesli marşlarla bursaspor taraftarına zulme devam ediliyordu. acıdım adamlara... maç hakkında yorum yapmaya gerek yok, biz oynadık 3 şahsi hatamız yüzünden adamlar kazandı. Emre, Gökhan ve Alex'e canım feda. Casper Baroni denen hayalete 6+2'nin 2'si görünür ufukta. Guiza'ya ise tam destek hep destek. yanındayım. yaratıcı kutsal ittifak taraftarından japon bayrağı beklerdim de müptezelliğin dibine vurmuşlar bunu es geçmişler. zaalar, fökstörler havada uçuşmuş. hep elin maçları hep elin maçları nereye kadar :) Emre? Yok artık. Bu adam Şükrü Saraçoğlunun Torunu filan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 http://www.bursaspor.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 BURSASPORUMUZ İSTANBUL'DA DA 3 ATTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 diyarbakır sonrasi: valla biz oynadık adamlar puan aldi ama olmuo yaaa.... manisa sonrasi: abi 90 dk bizdeydi top 2 kere geldiler gol oldu yaaa... lille sonrasi: kendi sahalarnda top göstermedk adamlara...deniz sagolsn 2 hatadan gol yedik yaaa... bursa sonrasi: abi hic pozisyonlari yok 3 tane sahsi hata yaptik gol oldu yaa.... ----- iyiki fener oynuo bide oynamasa ne olur maclar allah bilr yani.. ;) ne dems fatih hoca; papaz her zman pilav yiimezz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 i just came, to say, ZAAAAAAAAAAAAAAA and i mean it from the bottom of my heaaaart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 in the tabela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 okazyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar