Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Wharekauhau said: Sparkcaster said: yoo ben gayet memnunum kaybettiğimiz için, daum lameri gider en azından, yeterince şampiyonluğumuz var, kaliteli futbolu tercih ediyorum daum gider belki kötü sonuçlar gelince ama bu takıma 2. kez daumu getiren bir başkanınız var. Kalem kırdı o.. zaaaaaaaa
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Sparkcaster said: ben gülmezdim size, çünkü komik bişey yok baya komik, ozellikle 3 sene sampiyon olucaz, bu sene firtina gibiyiz, fikstur avantajimiz var, saracoglunda mac kaybetmeyiz diyenleri, gs-bjk berabere kalinca rerore yapanlari dusununce, bu macin sonucu cok komik.
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 konuyla alakam yok hic bir takıma/taraftarına laf sokma niyetinde degilim sadece ufak bir gozlem alınmasın kimse az once tv yi actım ezel diye bir dizi varmıs(hic bilmiyorum)ulkenin yarısı onu izliyor diyorlar diger yarısı da bu maca odaklandı herhalde ekonomi siyaset ahahah umrunda degil kimsenin enteresan milletiz vesselam onun dısında futbol guzel bir spor tabiki devam edebilirsiniz
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ben kimsenin takımına reröre yapmadım, kendi takımıma da yapılmasını istemem
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Nutella ne kullandın abi şimdi şurda 2dk gülüyoruz eğleniyoruz çok gördün bize ayıptır ya zaaaaaaa
sinad Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 AAA Kanırtmış resmen bursaspor. Yazık ya.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 "nutella yerim" said: konuyla alakam yok hic bir takıma/taraftarına laf sokma niyetinde degilim sadece ufak bir gozlem alınmasın kimse az once tv yi actım ezel diye bir dizi varmıs(hic bilmiyorum)ulkenin yarısı onu izliyor diyorlar diger yarısı da bu maca odaklandı herhalde ekonomi siyaset ahahah umrunda degil kimsenin enteresan milletiz vesselam onun dısında futbol guzel bir spor tabiki devam edebilirsiniz son derece haklısın
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 "nutella yerim" said: konuyla alakam yok hic bir takıma/taraftarına laf sokma niyetinde degilim sadece ufak bir gozlem alınmasın kimse az once tv yi actım ezel diye bir dizi varmıs(hic bilmiyorum)ulkenin yarısı onu izliyor diyorlar diger yarısı da bu maca odaklandı herhalde ekonomi siyaset ahahah umrunda degil kimsenin enteresan milletiz vesselam onun dısında futbol guzel bir spor tabiki devam edebilirsiniz sanane millet napıyosa birader ? bas git siyaset tartış.
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 "nutella yerim" said: konuyla alakam yok hic bir takıma/taraftarına laf sokma niyetinde degilim sadece ufak bir gozlem alınmasın kimse az once tv yi actım ezel diye bir dizi varmıs(hic bilmiyorum)ulkenin yarısı onu izliyor diyorlar diger yarısı da bu maca odaklandı herhalde ekonomi siyaset ahahah umrunda degil kimsenin enteresan milletiz vesselam onun dısında futbol guzel bir spor tabiki devam edebilirsiniz hayat dersi var bu mesajda beyler.
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Sparkcaster said: ben gülmezdim size, çünkü komik bişey yok
Tenekeadam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Ya bizim millet çok iyi ya,bütün kanallar güizaya sahip çıkıyor ahjhah. Rıdvan şu anda semihi siliyor ehueh
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 aglayan desteklenir arkadasim bizim memlekette, aglatmicaksin adami.
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 "nutella yerim" said: konuyla alakam yok hic bir takıma/taraftarına laf sokma niyetinde degilim sadece ufak bir gozlem alınmasın kimse az once tv yi actım ezel diye bir dizi varmıs(hic bilmiyorum)ulkenin yarısı onu izliyor diyorlar diger yarısı da bu maca odaklandı herhalde ekonomi siyaset ahahah umrunda degil kimsenin enteresan milletiz vesselam onun dısında futbol guzel bir spor tabiki devam edebilirsiniz Saat 8 ile 10 arasi siyasetle ekonomiyi takip etmessek zarari olmaz okadar haci
Bella Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 silahla coştular gariban bursalılar burda.
radagast62 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 guiza'yı daha bi sahiplensinler iyidir, ömür boyu sözleşme yapsınlar hatta sdfdg
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Azmodai said: maglup olmayi o kadar guzel hakettik ki, iyi ki olduk. Daumla onderle, bilicayla bu is olmaz, gorsun yoneticiler. bu arada en sonda millet ne diye bagriyordu? Ya Deniz Emre Cristian Guiza Semih bunlara ne demeli?
Esperanza Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Beşiktaşa son dakkada kaybedilen bursa maçı için laf atan fenerbahçeli arkadaşlar ne düşünüyolar acaba şuanda :))
Or1on Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 "nutella yerim" said: konuyla alakam yok hic bir takıma/taraftarına laf sokma niyetinde degilim sadece ufak bir gozlem alınmasın kimse az once tv yi actım ezel diye bir dizi varmıs(hic bilmiyorum)ulkenin yarısı onu izliyor diyorlar diger yarısı da bu maca odaklandı herhalde ekonomi siyaset ahahah umrunda degil kimsenin enteresan milletiz vesselam onun dısında futbol guzel bir spor tabiki devam edebilirsiniz merkez menkul kıymetler filhakika bankasında çalışmıyoruz ki arkadaş, ekonomiyi başkaları düşünsün kardeş.
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 5 para etmez dandik bursaya niye 3 ü 4 ü atmıyorsun 2 gol atmışsın rolantiye alıyorsun anlamıyorum bu feneri ya tamam hafta içi lille maçı olabilir ama lille kim ya.
Öne çıkan mesajlar