BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 20 ► Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı�nın size kapıda ne söylemesini istersiniz? -... -tanrım.. nolur bağır çağır döv söv ama böyle sessiz kalma -... -biliyorum çok hata yaptım ama.. nolur affet -neyini affedeyim eşşoğlu eşşek.. zarsız tavla mı oynanır? alt tarafı gelirken bir çift zar getirecektin hayvanoğlu hayvan almıyorum seni dünyaya dönüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 1 ► En sevdiğiniz kelime nedir? Hadi 2 ► Nefret ettiğiniz kelime nedir? Kes! 3 ► Ne sizi heyecanlandırır? GS 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? Sıradanlık 5 ► En sevdiğiniz ses nedir? Gayda 6 ► Nefret ettiğiniz ses nedir? Gıcırtı 7 ► Hangi mesleği yapmak istemezsiniz? Çöpçülük 8 ► Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdiniz?Dürbün gibi herşeyi görmek(gözlerim bozukta) 9 ► Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz?Kendim 10 ► Nerede yaşamak isterdiniz? Miami 11 ► En önemli kusurunuz nedir? Ani aşırı sinir 12 ► Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi?Kırıcı dalga geçmek =) 13 ► Kahramanınız kim? Kendim birilerinin kahramanı olmak isterim 14 ► En çok kullandığınız küfür nedir? Koymakla ilgili olan 15 ► Şu anki ruh haliniz nasıl? Mutlu 16 ► Hayat felsefenizi hangi slogan özetler? Mücadele ruhu varsa gerisi teferruat. 17 ► Mutluluk rüyanız nedir?Bol para,mutlu yuva,iyi bi kariyerden oluşan rüya 18 ► Sizce mutsuzluğun tanımı nedir?Kendimin veya sevdiklerimin sağlığının bozulması 19 ► Nasıl ölmek istersiniz? En az acıyla 20 ► Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı�ın size kapıda ne söylemesini istersiniz? S.a hoşgeldin. :Kolonya döker: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Lancelion said: 17 ► Mutluluk rüyanız nedir? // Kızım olması o benim rüyam lan kendine başka bişi bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 @ Lancellion: Emre, monopoliden biliyorum, evet, "eye for an eye"cısın. İntikam almadan bırakmıyorsun =) sdfds Bi de neden bütün erkekler kız çocuk istiyor ya? Şimdiki moda böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kız çocuk istemenin neresi moda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kendimizin ne bok olduğumuzu biliyoruz ondan.. kız çocuk iyi evlattır evlenip gitse bile gelir döner sana bakar erkek evlat gittimi dönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 anan baban sen doğduğunda atsalarmıydı denize ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kız çoçuk iyidir ya. sen çok büyük bi yanlış yapmadığın sürece devamlı sana aşık bir dişi olur hayatında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kermit said: anan baban sen doğduğunda atsalarmıydı denize ? hayır salak kurbağa, erkekler hep erkek çocuk ister diye biliyorum da ondan. Hani böyle moralleri falan bozuluyo, erkek adamın erkek oğlu olur lafları filan var ya, ne bileyim kız çocuğu kadınlar ister, bebek gibi oynarsın giydirirsin falan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 1 ► En sevdiğiniz kelime nedir? Elbette 2 ► Nefret ettiğiniz kelime nedir? "Aferin sana" 3 ► Ne sizi heyecanlandırır? Planladığım şeyler. 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? Umursamazlık 5 ► En sevdiğiniz ses nedir? Gök gürültüsü 6 ► Nefret ettiğiniz ses nedir? Üst kattan gelen matkap 7 ► Hangi mesleği yapmak istemezsiniz? Sekreterlik 8 ► Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdiniz? Çizim 9 ► Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz? Dominic Monaghan 10 ► Nerede yaşamak isterdiniz? Londra 11 ► En önemli kusurunuz nedir? Obsesif olmam 12 ► Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi? İçki? 13 ► Kahramanınız kim? Che küfür yasak 15 ► Şu anki ruh haliniz nasıl? Depresyonun sınırlarında 16 ► Hayat felsefenizi hangi slogan özetler? Düşünüyorum öyleyse varım :P 17 ► Mutluluk rüyanız nedir? Aşık olduğum kişi ile birlikte olmak. 18 ► Sizce mutsuzluğun tanımı nedir? Hayal kırıklığı 19 ► Nasıl ölmek istersiniz? Cinayet 20 ► Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı�ın size kapıda ne söylemesini istersiniz? "Bende seni bekliyordum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 BabacumMostors said: kendimizin ne bok olduğumuzu biliyoruz ondan.. kız çocuk iyi evlattır evlenip gitse bile gelir döner sana bakar erkek evlat gittimi dönmez qft (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kermit said: anan baban sen doğduğunda atsalarmıydı denize ? kuma gömselermiş beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 QueenofSpades said: kermit said: anan baban sen doğduğunda atsalarmıydı denize ? hayır salak kurbağa, erkekler hep erkek çocuk ister diye biliyorum da ondan. Hani böyle moralleri falan bozuluyo, erkek adamın erkek oğlu olur lafları filan var ya, ne bileyim kız çocuğu kadınlar ister, bebek gibi oynarsın giydirirsin falan sdfs salak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 bir de kız evlat hep babacıdır ehe bencillikte üstümüze yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 tamam şapşal olsun seni mi kırıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 BabacumMostors said: bir de kız evlat hep babacıdır ehe bencillikte üstümüze yok :P bırakıp gidersen gözünü oyabilir ama haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 terbiyesizliğin lüzumu yok lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kermit said: terbiyesizliğin lüzumu yok lütfen. her dediğimi başka yerden anlama o zaman lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 QueenofSpades said: tamam şapşal olsun seni mi kırıcam? TERBIYELI OL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Oho gelip bize ilerde bakacak deyu çocuk yapan varsa, gerçekden kuntastik bir insanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Farinal said: QueenofSpades said: tamam şapşal olsun seni mi kırıcam? TERBIYELI OL indir bakayım o eli, indir indir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 ne sandın.. çocuk sahibi olmak büyük bencilliktir bir kere.. bir isnan neden çocuk ister? "çocuum lsun mirasımı devralsın" "çocuğm olsun ounla oynayayım ona vciciler layım" "çocuğum olsun evde ses olsun" diyen duydum da "çocuk olsun devlete vatana millete faydası olsun" diye doğurduktan sonra çocuk esirgeme kuruuna bırakan görmedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 1 ► En sevdiğiniz kelime nedir? parantez 2 ► Nefret ettiğiniz kelime nedir? peki 3 ► Ne sizi heyecanlandırır? o 4 ► Heyecanınızı ne öldürür? yine o 5 ► En sevdiğiniz ses nedir? ney 6 ► Nefret ettiğiniz ses nedir? elma ısırıldığında çıkan ses 7 ► Hangi mesleği yapmak istemezsiniz? hiçbir mesleği yapmak istemiyorum 8 ► Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdiniz? uçmak 9 ► Kendiniz olmasaydınız kim olurdunuz? bir başkası 10 ► Nerede yaşamak isterdiniz? ailemin yanında 11 ► En önemli kusurunuz nedir? ben olmak 12 ► Size en fazla keyif veren kötü huyunuz hangisi? nefes almak 13 ► Kahramanınız kim? babam 14 ► En çok kullandığınız küfür nedir? HALKALI ŞEKER 15 ► Şu anki ruh haliniz nasıl? halet-i ruhiye 2/10 16 ► Hayat felsefenizi hangi slogan özetler? yes we can 17 ► Mutluluk rüyanız nedir? ak sakallı dede 18 ► Sizce mutsuzluğun tanımı nedir? çorabın öteki tekinin kaybolması 19 ► Nasıl ölmek istersiniz? hissetmeyeceğim ama hissettirebileceğim bir şekilde. 20 ► Öldüğünüzde cennete giderseniz Tanrı’nın size kapıda ne söylemesini istersiniz? --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Bence yeterince cesur cevaplar gelmiyor. Gerçek ağırlığıyla yazmıyor insanlar. Gerçek cevapları kendilerine saklıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 uçmak doğal yetenek mi hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar