Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

StarCraft 2

Adversary

Öne çıkan mesajlar

dengeiz diyoruzda bleda belki hem goliath tan az vuruyo hem valkarie den bilmiyoruzki neye dayanarak dengesiz diyoruz?

belki hayvan gibi cd si var transformunun belki mana yiyo, belki transform sırasında fazladan hasar alıyo.

hanı neye dayanarak dengeesiz diyoruzki, daha tonlarca balance work yapılıcak adamlar her fırsata belirtiyo bunu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ya katana degil tabi biliyorum psi blade oldugunu. şekil bakımından dedim. böyle abidik gubidik iki taraflı bisi degildi en azından. pelerin amaçsız olmuş daha saklanmaya yönelik, rogue vari bişi olsaymış eskisi gibi. kafalarında da kask yerine kukuleta olsaymış yine.

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 04:15 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

maske ve ya değil, oyundaki en karizma ünitenin şeklinin özgün olmasını beklerim ben. kaldı ki ilk oyundaki o mavi bez parçası çok daha manidar bişeydi, dark templerlar bilgeliğin dibine vurmuşlardı böyle kafa avcısı ayaklar yakışmıyor. ama başlarından neler geçmiş bilemiyoruz tabii, psikpata bağlamış olabilirler brood war dan sonra
Sosyal ağlarda paylaş

278mb lik bir gameplay cıkarmışlar izlemeyenlere 21dakika çok süper anlatmışlar iyice sabırsızlanıyo insan..Anlatıcı var zaten bide şu şöle şu böle falan cok hoş yapmışlar.
downloaderı veriyorum..sitesinden yüksek çözünürlük olanıda var o 680 mb ama bununda çözünürlügü gayet iyi merak etmeyin.

http://www.starcraft2.com/movies/gameplay_video/720_StarCraft2GameplayVideo_EnglishUS.avi-downloader.exe

[ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 05:08 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sc2 de terranların uçan kaçan binaları daha efektif olacak falan diyorlar ya hani şu replayi bi izleyin bi'. özellikle oyun sonunda uçan kaçan binaların zaten nasıl efektif olduğunu görün ve ulu sc karşısında diz çökün.

bi de cüce, o blizzconda gösterilen gameplayin yüksek çözünürlüklüsü, izlediysen daha önce çekme boşuna. Download etmek istemeyenler için youtube şeysi.

bi de hazır bilgi elimize geçmişken onu da yazalım; eğer blizzard downloaderla sorun yaşıyorsanız şunu uygulayın:

WowTorrentEx programını çekin. blizzardın downloaderını bu programın ana klasörüne kopyalayın ve ismini wow-*-downloader.exe yapın. * yerine istediğiniz bir dosya ismini girin. default torrent programınızla download otomatik olarak başlayacaktır.

[ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 00:54 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...