Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 dengeiz diyoruzda bleda belki hem goliath tan az vuruyo hem valkarie den bilmiyoruzki neye dayanarak dengesiz diyoruz? belki hayvan gibi cd si var transformunun belki mana yiyo, belki transform sırasında fazladan hasar alıyo. hanı neye dayanarak dengeesiz diyoruzki, daha tonlarca balance work yapılıcak adamlar her fırsata belirtiyo bunu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 www.battle.net teki sc forumlarını tüm blizzcon takip ettimde ordan biliorum cüce :) Neyse firebat istiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 firebat olayı sakat oldu evet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 battle.net'te bonus olarak ne gördün ki dengesiz diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 OY oy oy http://www.starcraft2.com tonla yenı content eklenmiş dark templar falan da var oy oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 dark tempların tipini beyenmedim ya nerde o karizma dt. pelerin falan hic güzel olmamıs. robot gibi olmus. silahı da igrenc. ne güzel katana gibi bisi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 psi blade'ı vardı katana ne be ne alaka pelerini var işte eskisi gibi tipleri cok güel olmuş, evet eski silahlarını bende tercih ederdim, ama pelerinin dalgalanırken fazla uzaklaşıp ucunun görünür olma detayı bıtırdı benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 aman cinematic trailer falan var feci gaz oldum ben. bence screenler falan guzel gorunuyor cok SC2 serveri acilsin direk!!!! [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 04:08 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ya katana degil tabi biliyorum psi blade oldugunu. şekil bakımından dedim. böyle abidik gubidik iki taraflı bisi degildi en azından. pelerin amaçsız olmuş daha saklanmaya yönelik, rogue vari bişi olsaymış eskisi gibi. kafalarında da kask yerine kukuleta olsaymış yine. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 04:15 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 eskidende pelerinleri vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 vardı ama şu anki gibi amaçsız degildi lan okumuyo musun yazdıgımı =p. incecik sırf süs amaçlı onu diyorum. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 13:41 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 abı işte pelerin yanı uo dada takıyoduk cunki takabiliyoduk aynı hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 DT hydraliske benzemiş aynı, NELER OLUYOR LAN ORDA BLİZZARD? Beğenmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Agzı olan protos ilkkez gördüm , varmıydı ilk oyunda öle bi karakter ? mideden konuşuyorlar anasını satim zaten grom grom ses var agız magız hyra olmuş harbi [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:51 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Maiev protoss olmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 tribal seklinde maske yapılmış hydralist iskeleti zaten o, agzı olan protoss degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2007 adamlar o kadar sc2 yapio yine yaranamiolar ha, daa ne istiosunuz beh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 said: tribal seklinde maske yapılmış hydralist iskeleti zaten o, agzı olan protoss degil eğer öyleyse süper karizma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 maske ve ya değil, oyundaki en karizma ünitenin şeklinin özgün olmasını beklerim ben. kaldı ki ilk oyundaki o mavi bez parçası çok daha manidar bişeydi, dark templerlar bilgeliğin dibine vurmuşlardı böyle kafa avcısı ayaklar yakışmıyor. ama başlarından neler geçmiş bilemiyoruz tabii, psikpata bağlamış olabilirler brood war dan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 LAN O.o THOR ne yaaa :O abiğğğğ istiom hep ondan bascam paso ondan bascam bi tek ondan bascam. böle thor thor thor gidicem adama. eve de b tane istiom. kapıya bağlarım. ya da kapıyı thor a bağlarım. GIEF.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 o değil, muhtemelen bunu droplıyamıycaz (bide taşısaydık dimi zaten) scv droplıyım clieff'de thor yapıcaz falan. Off dehşet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 278mb lik bir gameplay cıkarmışlar izlemeyenlere 21dakika çok süper anlatmışlar iyice sabırsızlanıyo insan..Anlatıcı var zaten bide şu şöle şu böle falan cok hoş yapmışlar. downloaderı veriyorum..sitesinden yüksek çözünürlük olanıda var o 680 mb ama bununda çözünürlügü gayet iyi merak etmeyin. http://www.starcraft2.com/movies/gameplay_video/720_StarCraft2GameplayVideo_EnglishUS.avi-downloader.exe [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 05:08 tarihinde, Eternal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 http://www.starcraft2.com/movies.xml#m5 terran gameplay video'su ckeiyorum ben simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 sc2 de terranların uçan kaçan binaları daha efektif olacak falan diyorlar ya hani şu replayi bi izleyin bi'. özellikle oyun sonunda uçan kaçan binaların zaten nasıl efektif olduğunu görün ve ulu sc karşısında diz çökün. bi de cüce, o blizzconda gösterilen gameplayin yüksek çözünürlüklüsü, izlediysen daha önce çekme boşuna. Download etmek istemeyenler için youtube şeysi. bi de hazır bilgi elimize geçmişken onu da yazalım; eğer blizzard downloaderla sorun yaşıyorsanız şunu uygulayın: WowTorrentEx programını çekin. blizzardın downloaderını bu programın ana klasörüne kopyalayın ve ismini wow-*-downloader.exe yapın. * yerine istediğiniz bir dosya ismini girin. default torrent programınızla download otomatik olarak başlayacaktır. [ Mesaj 17 Eylül 2007, Pazartesi - 00:54 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar