Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Bu nedir yahu messenger inşallah msn messenger değildir yoksa dava açacam durup dururken patlayıp duruyor ekranda bu. Aha bu! Edit:link düzeldi [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 26 Temmuz 2004 12:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 bende bunlarin serisi vardi,5-6 tane farkli mesaj nasil kapatilacagini bilmiyorum da 6-7 aydir cikmiyor bende[signature][hline]Ranger : Hero : Druid (Excalibur)Hunter - you share a special connection with animals. Whether you rely on bows or firearms, you consider your weapons and pets to be your only true friends.Hunter - you share a special connection withanimals. Whether you rely on bows or firearms,you consider your weapons and pets to be youronly true friends. What WoW Character Are You?brought to you by Quizilla ">What Kind of WoW Character Are You?Leathas.com,Her turlu Yemek Servisi Yapilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Önce backdoor ve Trojan ara bilgisayarında. Kesinlikle yok öle bişi diosan aşağıdakileri uygula. -Administrative Tools (Yönetimsel Araçlar) -Services (Hizmetler) Listeden Alerter ve Messenger servislerinin ayarlarına girip başlama tipini Manual(El ile) ye ayarlaman lazm.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 netstat ile yollanmış gibi. sanırım bu msn ile yapılan bi çeşit spam. bana da çıkmıştı 1-2 kere...[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Komut: Net Send MachineName Message NT makinaların dışında varmı bilmiorum.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 MSN ile alakasi yok bi messenger kelimesi var diye MSN Messenger i dava edersen adamlar senle eglenirler net stat den ip ne mesaj yolluyolar, kurtulmanin bi yolunu ben bilmiorum, bilen biri vardir[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live To Moon I pray The Moon I love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Bilen biri?Gel bili bili! *Elindeki yemi sallar* *fiti* *fiti*[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 said: Catscratch, 26 Temmuz 2004 13:45 tarihinde demiş ki: Önce backdoor ve Trojan ara bilgisayarında. Kesinlikle yok öle bişi diosan aşağıdakileri uygula. -Administrative Tools (Yönetimsel Araçlar) -Services (Hizmetler) Listeden Alerter ve Messenger servislerinin ayarlarına girip başlama tipini Manual(El ile) ye ayarlaman lazm. Messenger'i tamamen kapattım, inşallah sorun yapmaz. Msn'i dava etmeycektim zaten, onu ben de biliyorum sadece sinirim bozuldu. Bu arada bende yok msn messenger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Kurtulmanın bir yolu firewall kullanmak. Bu arada net send komutu sadece local çalışması gereken bir komut :D o komutu kullandıklarını zannetmiorum belki bir açık bulmuşlardır messenger servisinde o da local gelio zannediodur.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 kurtulmanın en kolay ve doğru yolu Administrative Toolstan kapatmak.. messengerdan tamamen kurtulursun.. ayrıca arama yaparsan bu konu hakkında çok topic açıldığını ve orda çözümünün yazıldığını da görürsün.[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 netstat nerden çıktı be netsend diyecektim. edit de yapılmıyo =P spam o spam [edit: ayrıca xp'de msn'den kurtulmak için start'dan run'a gelioruz ve RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%INFmsmsgs.inf,BLC.Remove yazıyoruz. yazarken msn'in çalışmadığından emin oluyoruz.][signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 26 Temmuz 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Halloldu durum, 3 farklı yerden uğraşmam gerekti ama. İlk olarak, startupa baktım, söyle bir program vardı: Msn sucks use MIRC diye. Onu kaldırdım, sonra program files'den ona benzer bir şeyi kaldırdım, daha sonra da Administrative Toolzdan Servicezden Messencırı kaldırdım. Fin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar